Spa Stockholm

Letar du efter spa i Stockholm? På TimeCenter kan du boka tid online för spa i Stockholm snabbt och enkelt.
Stockholm
Guldgränd 1, Stockholm
4.6
(878)
"Få 50 kr rabatt på vardagar mellan kl.10 - 13" Vi har 3 olika priskategori för företagskund, privatkund och pensionär och ungdom. Aktuell prislista hittar du på vår hemsida: https://www.orchidethaimassage.se. Mitt i Stockholms City, närmare bestämt på Guldgränd 1 hittar du Orchide Massage & Spa. Här får du en uppleva dofterna och lugnet från den thailändska atmosfären. Vill du prova på thaimassage enligt gammal thailändsk tradition? Då har du kommit rätt. Här erbjuds även massage som oljemassage, fotmassage, slimmassage och ansiktsmassage. Efter din behandling så blir du serverad ingefärste och får koppla av en stund.
Fatburs Brunnsgata 13, Stockholm
4.6
(878)
"Få 50 kr rabatt på vardagar mellan kl.10 - 12" Vi har 3 olika priskategori för företagskund, privatkund och pensionär och ungdom. Aktuell prislista hittar du på vår hemsida: https://www.orchidethaimassage.se. Vi ligger endast ett hundratal meter från Södra Stations östra uppgång och ett par hundra meter från Medborgarplatsen. Parkeringsmöjlighet finns.
Abrahamsbergsvägen 79, Bromma
4.9
(122)
Varmt välkommen till Din Lugna Stund som har öppet för kvinnor. Mitt namn är Marie och du hittar mig inne hos Effekt Träning. Jag är friskvårdsmassör, lymfmassör, spa- och friskvårdsterapeut. På min behandlingsmeny hittar du olika sorters massage och spabehandlingar där jag fokuserar på ditt välmående. Att du ska få den återhämtning som du behöver och en stunds avslappnande hudvård. Jag använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter i alla behandlingar. Huden får det den behöver - fukt, vitaminer och fettsyror.
Lövdalsvägen 42, Saltsjö-boo
4.9
(122)
Varmt välkommen till Din Lugna Stund som har öppet för kvinnor. Mitt namn är Marie och jag är friskvårdsmassör, lymfmassör, spa- och friskvårdsterapeut. Jag erbjuder olika sorters massage och spabehandlingar där jag fokuserar på att du ska få den återhämtning som du behöver. Jag använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter i alla behandlingar. Huden får det den behöver - fukt, vitaminer och fettsyror.
Kyrkogatan 1 C/o Gripsholms Värdshus, Mariefred
4.9
(459)

Spa - så började det

Ordet spa är namnet på en ort i Belgien dit man ända sedan 1300-talet har vallfärdat för att kureras av det välgörande källvatten som fanns där i sådant överflöd. Man ansåg att vattnet i Spa hade helande krafter och folk både drack av det och badade i det för att må bättre. Än idag producerar orten Spa ett mycket omtyckt mineralvatten och nu för tiden är ortsnamnet en eponym för inrättningar där folk checkar in för att tas om hand lite extra, alltid med vatten som primärt element.

Rå om sig själv

Varför checkar man in på spa i Stockholm? För att rå om sig själv lite extra givetvis! Allt fler spainrättningar dyker upp och termen är bred. Vissa hudkliniker kallar sig spa, liksom tjusiga slott och herresäten. Nyckeln är att välgörande behandlingar för kroppen erbjuds, med vatten som centralt koncept. Att åka på spa för en dag, eller en hel helg, har blivit omåttligt populärt som ett sätt att koppla av och ladda batterierna. Vänner gör det gärna ihop, liksom par eller mamma/dotter. På en spainrättning är det som att tiden med alla sina krav och måsten liksom stannar upp och man får fokusera all sin energi på sitt eget välbefinnande.

Detox

Ofta är det fokus på hälsosam mat också på seriösa spainrättningar och inte sällan erbjuds helvegetariska och -veganska inriktningar. Detoxvistelser förekommer också där man äter och dricker enligt en förutbestämd detoxkur och dessutom behandlas med så kallade utrensande terapier.

Spabehandlingar

På ett spa erbjuds man att ta del av de olika behandlingar som finns att tillgå. Eftersom vatten är centralt inom spakonceptet så brukar det finnas pooler och bassänger att simma i eller bara sitta och koppla av i. Därutöver är vanliga behandlingar:

  • ✓ Massage (alla tänkbara typer)
  • ✓ Ansiktsbehandlingar
  • ✓ Fotmassage
  • ✓ Kroppsskrubb
  • ✓ Hårborttagning (vaxning, trådning etc)
  • ✓ Manikyr & pedikyr
  • ✓ Duobehandlingar där du och din vän/partner får behandlas samtidigt

Givetvis är variationerna på var och en av kategorierna listade här ovan nästan oändliga och anpassas efter varje individs behov och önskemål.

Temaanläggningar

De flesta spa har särskilda teman så att man mellan sina välgörande behandlingar kan ägna sig åt något stimulerande. Temat kan variera mellan allt från golf till ridning, natur, skidåkning, cityliv eller matlagning. Det finns alla tänkbara fokus bland spa i Stockholm och vad man väljer baseras givetvis på vilka behov man har, samt vart ens intressen ligger. Det finns många fina spaanläggningar i Stockholm och här på Timecenter gör vi det lätt för dig att sålla bland dem och boka din vistelse. Varför inte åka på spa med bästa vännen, för lite kvalitetstid med varandra?

Hemmaspa

Hemmaspa är också ett populärt koncept och det går ut på att unna sig lite extra lyx i hemmets lugna vrå. Man kan med fördel skapa en mysig atmosfär genom att tända ljus, gärna doftljus, tappa upp ett skönt bad och lägga en ansiktsmask i all stillhet. Detta är ett billigt och lättillgängligt sätt att koppla av för en stund, även om det inte är lika flärdfullt som att checka in på ett riktigt spa i Stockholm.

Sök bland våra spa i Stockholm här på Timecenter och boka en vistelse nu på direkten!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter