Naglar Stockholm

Fixa snygga naglar i i Stockholm? Vi listar de bästa nagelsalongerna där du kan boka manikyr, pedikyr, gelenaglar, akrylnaglar och nagelförlängning. Boka snabbt och enkelt online och få snygga naglar i i Stockholm.
Stockholm
Sjöviksvägen 50, Stockholm
4.6
(374)
En stunds massage behandling får din kropp att slappna av, muskler och spänningar släpper och ett välbefinnande infinner sig. Du får ny energi och känner ro i sinnet. Stressen rinner av och du blir som en ny människa. Grön Massage ger dig kraften att gå extra steg vidare åt daglig stress. Thailändsk atmosfären möter dig i dörren. Musiken smeker örat, stearinljuset dämpar takten och du kan andas ut. En upplevelse av total avslappning. Du får sitta kvar och njuta tills att du känner dig färdig att lämna oss. Stressen ska ha hunnit rinna av innan nya äventyr väntar dig utanför dörren. Vår fräscha och nyrenoverade salong ligger i Årstadal nära Årstadalshamnen. Ett stenkast ifrån Liljeholmen. Balans & Harmoni - Ett bättre liv för din krop
Guldgränd 1, Stockholm
4.6
(850)
"Få 50 kr rabatt på vardagar mellan kl.10 - 13" Vi har 3 olika priskategori för företagskund, privatkund och pensionär och ungdom. Aktuell prislista hittar du på vår hemsida: https://www.orchidethaimassage.se. Mitt i Stockholms City, närmare bestämt på Guldgränd 1 hittar du Orchide Massage & Spa. Här får du en uppleva dofterna och lugnet från den thailändska atmosfären. Vill du prova på thaimassage enligt gammal thailändsk tradition? Då har du kommit rätt. Här erbjuds även massage som oljemassage, fotmassage, slimmassage och ansiktsmassage. Efter din behandling så blir du serverad ingefärste och får koppla av en stund.
Sadelmakargatan, Enköping
4.9
(98)
Hej och välkommen till Chili Nails bokning! :) En kort förklaring av behandlingarna finns vid respetive behandling. Vid frågor, skicka gärna ett sms (070-7397366) eftersom jag har svårt att svara på samtal när jag jobbar. OBS! Avbokning senast 12 h innan bokad behandling, annars debiteras 80% av summan för behandlingen via faktura! Välkommen! :)
Kungsgatan 65, Eskilstuna
4.9
(183)
På Aktivera Spa kan man slappna av i en härlig miljö där man blir ordentligt omhändertagen av terapeuterna. Här strävar man alltid efter att möta klienternas behov och erbjuda professionella kvalitétsbehandlingar. Spat erbjuder ett bredd utbud av bland annat skönhetsbehandlingar, träning, event, hälsoresor och kostrådgivning. Här kan man arrendera möhippor, dansklasser och andra evenemang eller njuta av våra behandlingar som sträcker sig från klassisk, asiatisk eller hot stone massage. kropps- eller ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr eller vaxning. För att toppa besöket kan man alltid välja att forma och färga sina fransar och bryn.
Tallmätargatan 1b, Västerås
4.8
(1086)
Hej, Vad kul att du har hittat hit! Vi ser till att du alltid känner dig välkommen och omhändertagen på bästa sätt hos oss. Atmosfären i vår salong präglas av lugn och harmoni, där du kan njuta av en exklusiv klinikkänsla i våra fräscha och luftiga lokaler. Vi prioriterar alltid din tillfredsställelse och anpassar vårt arbete efter dina önskemål och behov. Vi lägger stor vikt vid att vara välinformerade och erbjuda de senaste och säkraste teknikerna inom varje behandling. Vårt team har valts noggrant för att kunna ge dig den bästa upplevelsen och resultaten. Vi har kvalificerad och certifierad personal inklusive leg. läkare, leg. sjuksköterska, nagelterapeut, kosmetisk tatuerare, lash/browlift-artist, kroppsskulptörer, Yumi-artist, tandblekare med mera. Du hittar oss på Hälla i Västerås, endast 1 minut från E18 med gratis parkering precis utanför entrén. Betalning: Kort, Swish eller delbetalning via KLARNA. Varmt välkommen!
Skärmarbrinksvägen 43, Johanneshov
4.4
(54)
I centrala Johanneshov, bara ett stenkast från Blåsut T hittar du Salong Scholastica. En frisörsalong till för alla typer av hår med fokus på kvalitet och service. Frisören utmärker sig genom att vara insatt i både europeiska och afrikanska trender och erbjuder ett helhetskoncept som inkluderar klippning, färgning, slingor, hårförlängningar och flätor. Här erbjuds även permanent eller rakpermanentning tillsammans med ett stort urval av behandlingar som massage, fotvård, vaxning, ansiktsbehandling och naglar.

Klassisk manikyr

Att ha välmanikyrerade naglar ger en oslagbar känsla av fräschör, för det är ju trots allt händerna vi ser mest av på den egna kroppen och det vi själva upplever är det vi utstrålar. Det har blivit väldigt trendigt att hålla efter sina naglar och nog för att det alltid har funnits ett intresse inom skönhet för just naglar så har detta intresse nått nya proportioner på denna sidan av 2010.

Klassisk manikyr går ut på att rengöra händerna, mjuka upp nagelband och naglar och sedan ansa bort död, torr hud runt själva naglarna. Därefter ska nagelbanden pressas ner och naglarna filas till önskad form. Nagelbandsolja ska påföras och låta verka en stund och sedan är det dags för påstrykning av nagellack, men inte förrän man rengjort naglarna från alla oljerester.

När man använder klassiskt nagellack så ska processen börja med ett underlack. Därefter stryker man på 2-3 lager av den färg man valt och som avslutning ett topplack för optimal hållbarhet och glans. Det finns idag också matta topplack som ger naglarna en matt look och de är ganska populära.

Därefter kan man leka med dekor, accessoarer och annat om man är förtjust i det. Många gör sin egen manikyr hemma, men det finns inget som slår känslan av att med jämna mellanrum besöka en nagelsalong för att få det där lyxigt perfekta resultatet och dessutom känslan av att unna sig något extra lyxigt.

Shellac

Idag är det väldigt populärt att välja semipermanent nagellack, så kallat shellac, istället för vanligt nagellack och det för att shellac, som behandlas med UV-ljus, härdas och blir väldigt hållbart. Shellac sitter utan problem på naglarna i 10-14 dagar innan det börjar bli dags för ett återbesök och då för att nageln vuxit och blottar nagelroten. Vid återbesöket tar nagelteknologen först bort det gamla lacket genom att bädda in naglarna i bomullstussar doppade i aceton, samt aluminiumfolie, i ca. tio minuter och sedan skrapas lackresterna bort. Därefter filas och formas naglarna och den klassiska manikyren kan ta vid. Slutligen appliceras nagelbandsolja på de nylackade fingertopparna.

Konstnaglar

Det finns många skäl att låta bygga konstnaglar istället för att bara köra med klassisk manikyr och ev. shellac. Många har väldigt svaga naglar i sig själva, som inte gärna växer som man hade önskat. Andra älskar att ha riktigt långa klor vilka bara är möjliga att få med hjälp av akryl eller gelé.

Det finns främst två olika material att bygga naglar med, akryl och gelé. Akryl är ett väldigt starkt material som man kan få till relativt tunna och verklighetstrogna konstnaglar med. Gelé är däremot mer följsamt och även det tillräckligt starkt för att hålla för det mesta. En anna fördel med gelénaglar är att materialet är nära nog doftfritt till skillnad från akrylen som har en minst sagt påträngande doft. Akrylnaglar behöver inte härda i UV-ljus, men det behöver gelénaglar efter varje ny påstrykning av materialet. Vad som är bäst för varje person är individuellt, båda sorterna har sina för- och nackdelar. Diskutera saken med din nagelteknolog.

Underhåll av händer och naglar

Mellan besöken hos nagelteknologen eller manikyristen, eller mellan de egna handvårdstillfällena, så är det viktigt att underhålla händer och naglar på bästa sätt. Detta görs genom att undvika allt för tät kontakt med vatten (använd gärna gummihandskar när du städar och diskar). Smörj också in händerna varje kväll (minst) och dutta på en fin nagelbandsolja på nagelbanden i samma veva. Mandelolja är godis för nagelbanden, men även andra naturliga oljor funkar bra.

Hitta din nagelteknolog i Stockholm här och boka din tid redan idag!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter