Naglar Göteborg

Fixa snygga naglar i i Göteborg? Vi listar de bästa nagelsalongerna där du kan boka manikyr, pedikyr, gelenaglar, akrylnaglar och nagelförlängning. Boka snabbt och enkelt online och få snygga naglar i i Göteborg.
Göteborg
Aschebergsgatan 34, Göteborg
Studio 34 Kids&MiniSpa är en salong för barn 0-12 år. Här kan man bl a klippa håret, få manikyr och pedikyr, ta hål i öronen och ha mysiga barnkalas med fokus på välmående och lugn. Vi tillåter även efter restriktionslättnaderna endast ett sällskap i lokalen åt gången, så kom på utsatt tid och inte allt för tidigt så slipper ni stå ute och vänta. ENGLISH: Studio 34 Kids&MiniSpa is a hair- and spasalon for kids 0-12 y. We do haircuts, earpiercing,minimani,minipedi and birthdayparty arrangements with focus on wellbeeing and calm. Our young clients need a safe and calm enviroment, so that's why we still allow only one familly in the salon at the time. Be on time for your appointment so you don't have to wait outside.
5.0
(212)
Välkommen! *Läs ALL INFO nedan innan du bokar tid* -Avbokning senast 24h innan din tid. Utebliven/sen avbokad tid debiteras 100% -18-årsgräns! Inga undantag! -Dubbelbokningar avbokas -Vid varje behandling finns en text om behandlingen för att du ska veta vad den innebär. Är du ändå osäker på vad du ska boka så smsa mig så hjälper jag dig gärna. -Gör ej behandlingar på fötter! -Betalning med Swish Hela årets tider är öppnade. Visas inga tider någon vecka är det tyvärr fullt. Avbok kommer upp som lediga tider. Smsa mig för att stå på avbokningslistan eller om du behöver hjälp med bokning. För bokning av dessa tjänster smsa: Lagning nagel 100kr/st Torr manikyr (ej lackning) 375kr Byte av färg (max 1v utväxt) 375kr Ny glans 200kr Välkommen att boka din tid /Joanna
Kyrkogatan 17, Kungsbacka
4.8
(225)
Jag driver BePrfct sedan 2016. Jag har en hel del utbildningar i bagaget inom både Fransar, Bryn, Trådning, Naglar och nu även Microblading. Jag har tävlat i SM Fransförlängning 2019, 2020, 2022 & 2023 Best Work - Design, SM -20 2:a plats i Lashlift Expert, Artistic Lash League -21 4:e plats i 3D Volymfransar Expert, Artistic Lash League -21 7:e plats I Volymfransar Master, SM Fransförlängning -22 1:a plats Lashlift Master, The Perfect Eye Chanpionship -22 1:a plats Lashlift, SM -23
Vindelgatan 37e, Borås
4.9
(1246)
Hårfixarna Byttorp erbjuder många behandlingar under samma tak, allt inom hårvård, naglar, fransförlängning & Browlift Lashlift fotvård vaxning massage ansiktsbehandlingar osv. Här blir man ordentligt omhändertagen med god service, kreativa och noggranna frisörer, stylister & hudterapuet. Mysigt sällskap av salongens trevliga hundar ingår. Här kan du lyxa till det och bli fin från topp till tå.

Snygga naglar ger ökat självförtroende

Att känna sig fin är viktigt för självförtroende och välbefinnande, sedan är det förstås helt upp till var och en att definiera vad som är fint. När man lägger lite tid och energi på sitt utseende så utövar man självkärlek vilket är nyttigt då det gör en mer harmonisk. Ju bättre man mår i sin egen kropp, desto positivare känslor både känner och utstrålar man och desto bättre får man även andra att må. Men vi stannar vid oss själva nu.

Saker som frisyr, smink och naglar spelar en viktig funktion i mångas liv för det är med dessa attribut och hjälpmedel som vi förmedlar för både oss själva och för andra vem vi är. Snygga, välskötta naglar signalerar att man är en människa som tar väl hand om sig själv och vill göra ett gott intryck på andra. I grund och botten ökar det ens självförtroende och gott självförtroende mår vi alla bra av!

Intresset för naglar har ökat

Intresset för just naglar har ökat enormt mycket de senaste åren vilket man märker tydligt både ute på nätet och ute på stan. Få är de som lämnar sina naglar helt orörda och händerna helt omanikyrerade, till och med män visar intresse för att sköta sin hand- och nagelhygien efter konstens alla regler.

Naglar är roligt för att man med enkla medel kan förändra och variera dem efter smak och humör. Ena veckan kan man ha dramatiskt svarta naglar och nästa vecka oskuldsfullt ljusrosa. Vill man inte ha färg alls kan man stanna vid ett diskret genomskinligt lack och vill man göra starkt intryck på folk med hjälp av sina naglar kan man bygga långa klor som lackas i chromefärg eller något annat uppseendeväckande. Det ökade intresset för naglar har gjort att fler nagelsalonger öppnat i Göteborg och det går nu för tiden att hitta riktigt bra deals för såväl klassisk manikyr som för konstnaglar.

Här på Timecenter kan du i lugn och ro finna den salong som passar dig bäst och boka en tid på direkten.

Fixa naglarna på salong i Göteborg

Att gå till en nagelsalong i Göteborg och fixa naglarna är att sätta guldkant på sin tillvaro, här snackar vi om att unna sig något! Många går och får sina naglar fixade av ett proffs en eller flera gånger i månaden och går därmed alltid omkring med vackra händer.

Har man ett arbete i butik, på kontor eller i en reception är välmanikyrerade händer nästan ett måste, för dels ser man själv sina händer dagarna i ända vilket bara är trevligt om de ser snygga och välskötta ut, och dels vill man göra ett gott och fräscht intryck på både medarbetare och kunder. Arbetar man med något där händerna utsätts för ständig påfrestning och slitage så är det svårare att hålla naglar och händer fina och välmanikyrerade och man får kanske nöja sig med att fixa dem till särskilda tillfällen.

Hemma eller på salong?

Vill man bara ha något enkelt så kan man faktiskt fixa naglarna hemma. För lyckad lackning krävs lite träning, men får man in tekniken så är det en ganska trevlig och avkopplande syssla. Det tar sin lilla tid, särskilt om man räknar in tiden det tar för nagellacket att torka, men genomför man manikyren efter konstens regler så kan man njuta av sina lackade naglar i flera dagar, ja, till och med upp till en veckas tid, innan lacket börjar flaga. Konstnaglar eller shellac är svårare att klara av på egen hand och bör faktiskt bara göras av en licensierad nagelterapeut.

Snygga naglar i Göteborg

Hitta din nagelterapeut här på Timecenter - när du vill unna dig lyxen att fixa naglarna i Göteborg.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter