Ansiktsbehandling i Göteborg

Hitta och boka ansiktsbehandling i Göteborg online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Göteborg
Sankt Pauligatan 7, Göteborg
Här kan du lyfta upp din inre hälsa och yttre skönhet hos Lani som är utbildad undersköterska, näringsterapeut och arbetar som KranioSakral terapeut. Lani är även ekologisk hudvårdsterapeut och botanisk pedagog med målet att förebygga och vårda huden med hjälp av ekologiska produkter. På kliniken blir du professionellt omhändertagen och kan njuta av en underbar stund. Boka in dig på anti-age organisk ansiktsbehandling, sockervaxning, aroma stressbehandling, ayurvedisk ryggbehandling, ekologisk djupvävnadsmassage, ekologisk ansiktsbehandling och KranioSakral behandling.

Ansiktsbehandling gör underverk för hälsa och utseende

Om det är något som verkligen sätter lite extra guldkant på tillvaron så är det att boka tid för saker som ansiktsbehandling, manikyr och massage etc. Just ansiktsbehandling är något som alla mår bra av att unna sig med jämna mellanrum för inte bara är det en väldigt skön stund där man ligger och blir omhändertagen hos dermatologen, det gör också underverk för ansiktet som får sig en riktig djuprengöring, återfuktning och ibland även uppstramning.

I en klassisk ansiktsbehandling i Göteborg utgår man alltid från individens förutsättningar när man beslutar om vilka produkter som ska användas. Det finns flera olika hudtyper - fet hy, torr hy, normal hy och blandhy. Därefter finns det många olika åkommor också som måste tas med i beräkningarna - acne, rosacea, förstorade porer m.m.

Vad ingår i en ansiktsbehandling?

Du undrar kanske vad som ingår i en klassisk ansiktsbehandling i Göteborg? Det mesta ingår faktiskt och mer än nog för att ansiktet ska få allt det behöver i form av rengöring, fukt och form.

Hudterpeuten börjar alltid med att göra en hudanalys där denne undersöker huden i ansiktet samt ställer frågor till dig om hur du själv upplever att huden beter sig i olika situationer samt om hur du sköter den i största allmänhet, inklusive kosthållning och aktiviteter. Allt du gör påverkar din hud och vissa grundläggande saker, som att dricka mycket vatten och äta näringsrik mat, är saker som en professionell hudterapeut i regel tar upp när man besöker den.

Efter hudanalysen sätter dermatologen igång med att rengöra ditt ansikte och när det är klart så kanske en peelingkräm appliceras, följt av en rengörande mask. För att genomföra en framgångsrik ansiktsbehandling är rengöring a och o. När ansiktet är så rent som det kan bli brukar man få ånga eller en het handduk över sig så att porerna vidgas och därefter tömmer behandlaren porerna. Efter portömningen kommer ansiktsmassagen som ibland inkluderar hår och nackmassage och detta är den gudomliga stunden på britsen hos hudterapeuten. Man vill aldrig att den ska ta slut! Efter massagen läggs en ansiktsmask och sedan får man välja om man önskar ögonbrynsplock och färgning av bryn och fransar och gör man det så sker dessa saker i detta skede. Som avslutning appliceras en dagkräm och eventuellt make-up.

Extra lyxig ansiktsbehandling i Göteborg

Den som vill ge sig själv en extra boost kan lyxa till det med mer exklusiva ansiktsbehandlingar där allt ovan ingår, men också andra behandlingar. I vissa fall handlar det om extra lyxiga produkter och i andra fall ingår extra behandlingar som verkar på olika sätt, t ex. uppstramande behandlingar, injektionsbehandlingar etc. Den som kan kosta på sig en ansiktsbehandling hos en diplomerad hudterapeut i Göteborg en gång i månaden, och därtill har en konsekvent hudvårdsrutin hemmavid, har ett suveränt utgångsläge för hälsosam, vacker hy.

Här på Timecenter kan du i lugn och ro välja och vraka bland professionella hudterapeuter som erbjuder ansiktsbehandling i Göteborg. Boka din tid idag!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter