Ansiktsbehandling Göteborg

Letar du efter ansiktsbehandling i Göteborg? På TimeCenter kan du boka tid online för ansiktsbehandling i Göteborg snabbt och enkelt.
Göteborg
Aschebergsgatan 34, Göteborg
4.8
151 omdömen
Studio 34 Kids&MiniSpa är en salong för barn 0-12 år. Här kan man bl a klippa håret, få manikyr och pedikyr, ta hål i öronen och ha mysiga barnkalas med fokus på välmående och lugn. Vi tillåter även efter restriktionslättnaderna endast ett sällskap i lokalen åt gången, så kom på utsatt tid och inte allt för tidigt så slipper ni stå ute och vänta.
Sankt Pauligatan 7, Göteborg
4.4
311 omdömen
Vi inriktar till målgruppen som söker hjälp med hud problem och hälsa. -Om Din Hud mår bra, mår du också toppen! Vad smörjer du på din hud idag? Efter du duschar eller tvättar ansiktet? Att återfukta huden förbygger torr hy, eksem, psoriasis med mera.- Huden är den största organ i kroppen och allt vi smörjer på vår hud absorberas och går igenom i blodomloppet, som påverkar din hälsa. Att smörja huden med näringsrika, naturliga, organiska hudvårdsprodukter, är inte bara hållbart för huden även för vår miljö. Jag erbjuder några kurser, utbildningar och jag har även eget varumärke som ni kan nu köpa på butiken och snart på webbshopen. www.botanikbylani.com PS. VI TAR EMOT FRISKVÅRD BIDRAG!
Båtsmansdalsgatan 33, Angered
4.7
11 omdömen
Beauty by Mich erbjuder fransförlängningar, lashlift, browlift, microneedling & BB Glow. Alla behandlingar sker från en mysig liten hemmasalong i ett radhusområde på hjällbovallen. PARKERING Här finns det gott om avgift parkeringar. Mellan 2-5kr per timma. VÄGBESKRIVNING Från Göteborg centralstation kan man ta 4 eller 9 mot Angered och hoppa av Hjällbo. Att promenera från Hjällbo upp till mig tar ca 10 min. Alternativ ta buss 71 Angered från Hjällbo och hoppa av i Hjällbovallen, från Hjällbovallen hållplats till mig är det en promenad på ca 2 min. Buss 71 Angered åker endast tre gånger i timmen. INGEN DROP IN ENDAST TIDSBOKNING
Studio Tess & Company C W Borgs Väg 4, Stenungsund
4.9
18 omdömen
Sentio Massage & Friskvård, Helena 0737151228 Beauty Avenue By L, Linda 0722439592. Hör gärna av Er om ni har frågor om våra behandlingar eller bokningarna. VÄLKOMNA! OBS: För närvarande går det tyvärr inte att boka tider hos Helena pga att hon har gått hem på föräldrarledigt! Vi återkommer när hon är tillbaka i tjänst. Följ oss gärna på facebook eller instagram för mer info!
Svenljungavägen 12, Ätran
4.9
21 omdömen
I Ätran cirka 1,7 km från Ullared finns Framfoten. Här utförs hudvård och fotvård som av auktoriserad hudterapeut och medicinsk fotterapeut. Både fotvård som friskvård och medicinskt betingad fotvård (medicinsk fotvård är på remiss vilket Framfoten inte tar emot). Försäljning av fotrelaterade produkter såsom krämer, salvor, avlastningar mm samt hudvård som ansiktsrengöring, dagkräm, nattkräm mm. Välkommen att boka tid eller ställ en fråga via mail: marie@framfoten.se
Mårdaklevsvägen 13b, Älvsered
4.9
21 omdömen
I Älvsered mellan Ullared och Svenljunga finns Framfoten där du kan få fotvård som friskvård eller medicinskt betingad fotvård. Försäljning av fotrelaterade produkter finns också. Välkommen att boka tid eller ställ en fråga via mail: marie@framfoten.se
Djupeviksvägen 3, Kärna
5.0
6 omdömen
Om företaget Anettes Friskvårdstund drivs av mig, Anette Jernberg.Besök mig på min praktik i Kovikshamn, där jag erbjuder behandlingar med ekologiskt och naturliga produkter. Just nu! HALVA priset på alla elev-behandlingar! (Alla ansiktsbehandlingar Erbjudandet gäller ända fram till 30 augusti - 21 Arbetar med bland annat Rosenserien, Chokladserien,Maria Åkerberg, Bema Bio, miss W makeup. Zao makeup,Marja Entrich för både ansikte,kropp, fötter och make-up., Holistics Produkter. Hjälper dig gärna med anpassade produkter just för din hud och få en välfungerande hudvårdsrutin hemma. Jag tar emot e-passi och actiway Besök gärna min webshop och läs om oss. www.anettesfriskvardsstund.se Välkommen !

Ansiktsbehandling gör underverk för hälsa och utseende

Om det är något som verkligen sätter lite extra guldkant på tillvaron så är det att boka tid för saker som ansiktsbehandling, manikyr och massage etc. Just ansiktsbehandling är något som alla mår bra av att unna sig med jämna mellanrum för inte bara är det en väldigt skön stund där man ligger och blir omhändertagen hos dermatologen, det gör också underverk för ansiktet som får sig en riktig djuprengöring, återfuktning och ibland även uppstramning.

I en klassisk ansiktsbehandling i Göteborg utgår man alltid från individens förutsättningar när man beslutar om vilka produkter som ska användas. Det finns flera olika hudtyper - fet hy, torr hy, normal hy och blandhy. Därefter finns det många olika åkommor också som måste tas med i beräkningarna - acne, rosacea, förstorade porer m.m.

Vad ingår i en ansiktsbehandling?

Du undrar kanske vad som ingår i en klassisk ansiktsbehandling i Göteborg? Det mesta ingår faktiskt och mer än nog för att ansiktet ska få allt det behöver i form av rengöring, fukt och form.

Hudterpeuten börjar alltid med att göra en hudanalys där denne undersöker huden i ansiktet samt ställer frågor till dig om hur du själv upplever att huden beter sig i olika situationer samt om hur du sköter den i största allmänhet, inklusive kosthållning och aktiviteter. Allt du gör påverkar din hud och vissa grundläggande saker, som att dricka mycket vatten och äta näringsrik mat, är saker som en professionell hudterapeut i regel tar upp när man besöker den.

Efter hudanalysen sätter dermatologen igång med att rengöra ditt ansikte och när det är klart så kanske en peelingkräm appliceras, följt av en rengörande mask. För att genomföra en framgångsrik ansiktsbehandling är rengöring a och o. När ansiktet är så rent som det kan bli brukar man få ånga eller en het handduk över sig så att porerna vidgas och därefter tömmer behandlaren porerna. Efter portömningen kommer ansiktsmassagen som ibland inkluderar hår och nackmassage och detta är den gudomliga stunden på britsen hos hudterapeuten. Man vill aldrig att den ska ta slut! Efter massagen läggs en ansiktsmask och sedan får man välja om man önskar ögonbrynsplock och färgning av bryn och fransar och gör man det så sker dessa saker i detta skede. Som avslutning appliceras en dagkräm och eventuellt make-up.

Extra lyxig ansiktsbehandling i Göteborg

Den som vill ge sig själv en extra boost kan lyxa till det med mer exklusiva ansiktsbehandlingar där allt ovan ingår, men också andra behandlingar. I vissa fall handlar det om extra lyxiga produkter och i andra fall ingår extra behandlingar som verkar på olika sätt, t ex. uppstramande behandlingar, injektionsbehandlingar etc. Den som kan kosta på sig en ansiktsbehandling hos en diplomerad hudterapeut i Göteborg en gång i månaden, och därtill har en konsekvent hudvårdsrutin hemmavid, har ett suveränt utgångsläge för hälsosam, vacker hy.

Här på Timecenter kan du i lugn och ro välja och vraka bland professionella hudterapeuter som erbjuder ansiktsbehandling i Göteborg. Boka din tid idag!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter