Spa Göteborg

Letar du efter spa i Göteborg? På TimeCenter kan du boka tid online för spa i Göteborg snabbt och enkelt.
Göteborg
Aschebergsgatan 34, Göteborg
Studio 34 Kids&MiniSpa är en salong för barn 0-12 år. Här kan man bl a klippa håret, få manikyr och pedikyr, ta hål i öronen och ha mysiga barnkalas med fokus på välmående och lugn. Vi tillåter även efter restriktionslättnaderna endast ett sällskap i lokalen åt gången, så kom på utsatt tid och inte allt för tidigt så slipper ni stå ute och vänta. ENGLISH: Studio 34 Kids&MiniSpa is a hair- and spasalon for kids 0-12 y. We do haircuts, earpiercing,minimani,minipedi and birthdayparty arrangements with focus on wellbeeing and calm. Our young clients need a safe and calm enviroment, so that's why we still allow only one familly in the salon at the time. Be on time for your appointment so you don't have to wait outside.
Ravinvägen 2, Ellös
4.6
(128)
Hej! Varmt välkommen till mig på klassisk el aroma massage. Gör även ansikts, fot el hand massage och andra behandlingar såsom mild ansiktsrengöring, hårkur med hårbottenmassage, rådgivning/coachning och microvibrationsbehandling. Hittar du inte tid i schemat, skicka en förfrågan på temaduab@gmail.com eller Sms 0725-272859
Ravinvägen 2, Ellös
4.2
(33)
Här på Varvets bad kan du på vardagarna komma och simma i vår swimmingpool och därefter värma dig i våra bastun. Vi erbjuder finsk bastu och en infra bastu. På helger och lov öppnar vi upp hela anläggningen och då kan du, tillsammans med familj och vänner, vara helt själva på bokad tid. Då finns *ibland även tillgång till jacuzzi och yasuragi. Har du bokat tid på "Helg & Lov" så händer följande: 1. Du får en bokningsbekräftelse på att vi tagit emot din önskade bokning på Helg & Lov. 2. Du får innan du kommer en definitiv bokningsbekräftelse där antal vuxna&barn samt pris att betala finns med. 3. Du får ett mail med en länk "Betala min bokning". Klicka på länken så blir du omdirigerad till Klarna. 4. På Klarna kan du själv välja önskat betalningssätt. 5. Önskar du istället betala badet med Swish gör du det till 123 579 77 74 VÄLKOMNA! *jacuzzin är igång om vattenproverna är bra! ********************************************* OBS! Du som skall på YOGA betalar till swish 123 403 8212*

Om Spa

Kurorter har funnits i århundraden och en av de första anser man vara Spa i Belgien där det rena vattnet ansågs ha helande krafter. Folk vallfärdade till Spa för att helas eller stärkas och än idag produceras ett väldigt fint mineralvatten där. Spa hade status som kurort redan på 1300-talet, så traditionen är lång.

Idag är ordet spa en eponym för kuranläggningar över hela världen där folk checkar in för att unna sig välgörande behandlingar och avkoppling. Vatten är den centrala utgångspunkten för spakonceptet.

Egenkärlek

Att utöva egenkärlek är viktigt för ens välbefinnande och det finns givetvis väldigt många olika sätt att göra det på. Man utgår från sig själv och de behov man har och agerar utifrån det. Många njuter av att få rås om av en professionell spaterapeut i vackra miljöer med optimala förutsättningar för avkoppling och njutning. Man kan åka iväg på spa för bara en enstaka behandling; för en heldag eller för en hel helg eller vecka! Tiden man lägger på en spavistelse beror på vad man har för mål med den. Det finns ett flertal lyxiga spaanläggningar i Göteborg som lämpar sig för allt från enstaka behandlingar till längre hotellvistelser, och du hittar dem alla här på Timecenter.

En återställning

På spa får man möjlighet att koppla av på riktigt. Man får tid och utrymme att fokusera på sig själv och sin fysiska såväl som psykiska hälsa och man får skämmas bort av proffs genom diverse behandlingar. Många spa erbjuder möjlighet till att återställa balansen i kroppen genom detoxkurer eller helvegetarisk kost. Det finns också särskilda terapier som man kan välja som verkar utrensande.

Vanliga behandlingar

Höjdpunkten under en spavistelse är bland annat de stunder då man får sina behandlingar. Vatten är centralt på vilken spaanläggning som helst och simturer i bassänger eller avkopplande stunder i varma bad är mer regel än undantag, men det är behandlingarna som ger det där lilla extra. Bland vanliga spabehandlingar syns:

  • ✓ Massage av alla de slag
  • ✓ Ansikts- och skönhetsbehandlingar
  • ✓ Pedikyr & fotmassage
  • ✓ Manikyr
  • ✓ Kroppsskrubb med valfri substans
  • ✓ Hårborttagning (vaxning, trådning etc)
  • ✓ Möjlighet att behandlas bredvid din vän/partner i en så kallad duobehandling

Variationerna på de olika massagerna och kroppsbehandlingarna är i det närmaste oändliga och man väljer bara precis det man själv är sugen på. Man brukar kunna köpa behandlingarna en och en, alternativt i paket.

Spa hemma

Att anordna ett eget litet spa i hemmets lugna vrå är också mysigt, även om det inte riktigt kan jämföras med att checka in på ett spahotell. Då och då är det dock värt att tända lite doftljus och spendera en lite längre stund i badet än vanligt. Man kan applicera en ansiktsmask, måla naglarna och i allmänhet bara rå om sig själv en liten stund. Det är sådant som sätter guldkant på tillvaron!

Spa i Göteborg

Precis som i alla större, svenska orter så finns det ett fint urval av spa i Göteborg. De flesta spa har särskilda teman och dessa kan variera en hel del från mer naturnära upplevelser till sport eller city. Vilket spa man väljer beror på vad man har för mål med sin vistelse och här på Timecenter kan du bilda dig en god uppfattning om vilka alternativ som finns tillgängliga här i Göteborg. En spavistelse med bästa vännen, partnern eller varför inte lilla mamma blir en minnesvärd upplevelse såväl som ett gyllene tillfälle att tanka egenkärlek och ladda batterierna.

Hitta ditt spa i Göteborg här på Timecenter!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter