Fransförlängning Göteborg

Upptäck den bästa fransförlängningen i Göteborg. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Göteborg.
Göteborg
Överåsgatan 18f, Göteborg
4.6
300 omdömen
Alla våra Lashliftkurser hålls av en Certifierad Fransstylist. LOUVISA Lash Lift formulan vi lär ut Lash lift med är skonsammare mot dina fransar än vad den gamla taditionella franspermanenten är. LOUVISA Lash Lift är en avancerad formula utformad för att boosta och lyfta den naturliga fransen. Lash lift behandlingen är ett effektfullt alternativ till fransförlängning men ersätter dock inte resultatet som man uppnår av ex. singelfransar eller volymfransar. Lash lift är perfekt för den som vill uppnå naturligt resultat vilket börjar bli mer och mer aktuellt. LOUVISA Lash lift är en permanent fransböjning metod som har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter på marknaden) och som dessutom håller längre än tidigare. På bara ett ögonblick kan vi med LOUVISA lift formulan erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar från roten som kommer hålla länge
Vindelgatan 37, Borås
4.9
317 omdömen
Hårfixarna Byttorp erbjuder många behandlingar under samma tak, allt inom hårvård, naglar, fransförlängning & estetik behandlingar. Här blir man ordentligt omhändertagen med god service avkreativa och noggranna frisörer. Mysigt sällskap av salongens trevliga chihuahua ingår. Ska man gifta sig så erbjuds fina bruduppsättningar för både brud och tärnor för att förgylla den speciella dagen. För att lyxa till det gör man en Olaplex behandling för ett starkare och friskare hår.
Norra Hamngatan 6, Uddevalla
4.9
61 omdömen
HairX är en stilren skönhetssalong som ligger längs floden i centrala Uddevalla nära Kungstorget. Salongen erbjuder en personlig service i en atmosfär där alla känner sig välkomna och avslappnade. Alla detaljer i salongen är noga utvalda, allt från inredning till miljö. Salongens produkter som är Fairtrade-certifierade kommer från Löwengrip Care & Color. Hit kan man komma med gott samvete och avnjuta en skonsam behandling hos salongens stylister
Klockaregatan 4, Kinna
4.8
28 omdömen
På salongen Nail Cover erbjuder man en lugn atmosfär där terapeuten förverkligar dina önskemål och tar väl hand om dig. Här erbjuds lyxiga skönhetsbehandlingar i både nagelförlängning och fransförlängning där man bland annat använder singelmetoden och flat lashes med hänförande resultat. Här upplever man och får lära sig av det yttersta av professionalism och passion, från en terapeuten där varje besök och behandling väcker hennes inre Picasso.
Havrevägen 14, Fjärås
4.9
8 omdömen
På salongen Bettans Lash & Nails får man ett proffsigt bemötande i en avslappnad och hemtrevlig atmosfär. Här blir man väl omhändertagen och kan ta en lugn stund under en av salongens många behandlingar. Här erbjuds ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar som sträcker sig från fransförlängning med singel eller volymfransar i 3D, det senaste inom gelnaglar, Gelish PolyGel, som tar fram det bästa ur akryl och gelé i en enda produkt. Listan på behandlingar inkluderar även trådning av bryn, överläpp eller hela ansiktet. Välkommen!

Funderar du på fransförlängning?

Tänk dig en vardag där du vaknar varje morgon med tjocka, långa, mörka fransar, utan att du behöver göra något alls. Låter inte det riktigt bekvämt och trevligt? Det är verkligheten för alla som går till en fransstylist i Göteborg och låter denne applicera fransförlängning på de fransar man redan har. Fransförlängning skiljer sig från lösögonfransar i det att förlängningen är halvpermanent medan lösögonfransarna är helt tillfälliga, men resultaten är snarlika. Den som en gång testar fransförlängning får svårt att sluta sedan då ögat känns så väldigt tomt och naket utan de extra fransarna.

En fransförlängning bör bara genomföras av en legitimerad fransstylist och resultatet håller sedan i upp till 3-4 veckor innan påfyllning behövs. Det gäller dock att lyda alla råd man får av sin fransstylist gällande vård och skötsel av fransförlängningen.

Det finns också lite olika typer av fransförlängning, som ger lite olika resultat. Dessa presenteras här nedan.

Olika typer av fransförlängning

Det finns i huvudsak två typer av fransförlängning, singelfransar och volymfransar. En tredje typ blir också allt vanligare och det är så kallade flat lashes vars bas är platt vilket ger bättre greppförmåga och fylligare slutresultat. I övrigt är flat lashes samma sak som singelfransar.

När fransförlängningen går ut på att fästa en förlängningsfrans i taget så kallas metoden singelfransar. Denna metod ger ett lite naturligare resultat gentemot alternativet volymfransar, även om det blir stor skillnad mot naturliga ögonfransar även här. Med singelfransar avgör man själv hur många och hur tätt fransförlängningen ska sitta, vilket ger en lite större kontroll.

Vill man ha mesta möjliga effekt av sin fransförlängning och inte bryr sig om att resultatet inte ser helt naturligt ut, då satsar man på volymfransar vilka appliceras tre och tre eller fem och fem i taget. Effekten av volymfransar går inte att missta sig på, man får en lång, tät, mörk solfjäder ovanför ögat! Perfekt för den som vill dra extra uppmärksamhet till sig!

Förbered dig inför besöket

Det finns några saker man bör tänka på inför sitt besök till fransstylisten. Se först och främst till så att den fransstylist du bokar tid hos i Göteborg är utbildad och certifierad så att du kan förvänta dig professionellt resultat. I annat fall är det som att spela rysk roulette med sina pengar och sin tid, för en fransförlängning tar tid - upp till fyra timmar pågår behandlingen.

En annan viktig punkt är att du inte ska använda några oljebaserade produkter i ansiktet innan ditt besök och detta gäller även efteråt. Olja löser upp limmet som används vid fransförlängningen.

Har du haft problem med ögonen så bör du vänta tre veckor efter att det helt läkt ut innan du går och gör din fransförlängning.

Sköt dina nya ögonfransar

Som nämnt lite högre upp så är det absolut förbjudet att använda oljebaserade hudvårdsprodukter under tiden man har fransförlängning, för olja löser upp limmet man använder för att fästa fransarna. Vidare gäller det att hålla fingrarna i styr och inte gnugga sig i ögonen då även detta saboterar de nya fransarna.

Köp gärna en skonsam rengöring för ansiktet hos din fransstylist och rådgör med densamme gällande ögonkräm, make-up mm. Det finns massor av fina produkter att använda som inte innehåller olja.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter