Fransförlängning Göteborg

Upptäck den bästa fransförlängningen i Göteborg. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Göteborg.
Göteborg
Skånegatan 35 (korsvägen), Göteborg
4.6
(1328)
Välkommen till Team Lashface&Co, Hos Lashface&Co erbjuder vi en unik och patenterad formulering inom våra behandlingar, Lash Lift & Brow Lift, som visat sig vara mer effektiva än någonsin. Vår prisbelönta akademi, belägen i hjärtat av Göteborg i Sverige, är hem för Lashface&Co's showroom. Här präglas interiören av vår signaturblågröna färgtema och kompletteras med ett marmorgolv som ger en storslagen välkomnande atmosfär till varje kund. Lashface&Co fungerar som vägledare för både återförsäljare och konsumenter när det kommer till den grundläggande teorin och de praktiska färdigheter som krävs för att uppnå hållbara och skonsamma resultat genom Lash Lift & Brow Lift. Denna revolutionerande behandling för ögonfransar och ögonbryn främjar längd, volym och lyft utan behov av annat än dina naturliga ögonfransar och ögonbryn. Minimal eftervård behövs. Lashface&Co's Lash Lift & Brow Lift utgör en värdefull professionell färdighet för alla salongägare att ha i sin repertoar, särskilt för
Kyrkogatan 17, Kungsbacka
4.9
(257)
Jag har gått över till Bokadirekt. Där finner ni alla lediga tider. Alla befintliga bokningar är också flyttade dit och ni behåller er tid.

Funderar du på fransförlängning?

Tänk dig en vardag där du vaknar varje morgon med tjocka, långa, mörka fransar, utan att du behöver göra något alls. Låter inte det riktigt bekvämt och trevligt? Det är verkligheten för alla som går till en fransstylist i Göteborg och låter denne applicera fransförlängning på de fransar man redan har. Fransförlängning skiljer sig från lösögonfransar i det att förlängningen är halvpermanent medan lösögonfransarna är helt tillfälliga, men resultaten är snarlika. Den som en gång testar fransförlängning får svårt att sluta sedan då ögat känns så väldigt tomt och naket utan de extra fransarna.

En fransförlängning bör bara genomföras av en legitimerad fransstylist och resultatet håller sedan i upp till 3-4 veckor innan påfyllning behövs. Det gäller dock att lyda alla råd man får av sin fransstylist gällande vård och skötsel av fransförlängningen.

Det finns också lite olika typer av fransförlängning, som ger lite olika resultat. Dessa presenteras här nedan.

Olika typer av fransförlängning

Det finns i huvudsak två typer av fransförlängning, singelfransar och volymfransar. En tredje typ blir också allt vanligare och det är så kallade flat lashes vars bas är platt vilket ger bättre greppförmåga och fylligare slutresultat. I övrigt är flat lashes samma sak som singelfransar.

När fransförlängningen går ut på att fästa en förlängningsfrans i taget så kallas metoden singelfransar. Denna metod ger ett lite naturligare resultat gentemot alternativet volymfransar, även om det blir stor skillnad mot naturliga ögonfransar även här. Med singelfransar avgör man själv hur många och hur tätt fransförlängningen ska sitta, vilket ger en lite större kontroll.

Vill man ha mesta möjliga effekt av sin fransförlängning och inte bryr sig om att resultatet inte ser helt naturligt ut, då satsar man på volymfransar vilka appliceras tre och tre eller fem och fem i taget. Effekten av volymfransar går inte att missta sig på, man får en lång, tät, mörk solfjäder ovanför ögat! Perfekt för den som vill dra extra uppmärksamhet till sig!

Förbered dig inför besöket

Det finns några saker man bör tänka på inför sitt besök till fransstylisten. Se först och främst till så att den fransstylist du bokar tid hos i Göteborg är utbildad och certifierad så att du kan förvänta dig professionellt resultat. I annat fall är det som att spela rysk roulette med sina pengar och sin tid, för en fransförlängning tar tid - upp till fyra timmar pågår behandlingen.

En annan viktig punkt är att du inte ska använda några oljebaserade produkter i ansiktet innan ditt besök och detta gäller även efteråt. Olja löser upp limmet som används vid fransförlängningen.

Har du haft problem med ögonen så bör du vänta tre veckor efter att det helt läkt ut innan du går och gör din fransförlängning.

Sköt dina nya ögonfransar

Som nämnt lite högre upp så är det absolut förbjudet att använda oljebaserade hudvårdsprodukter under tiden man har fransförlängning, för olja löser upp limmet man använder för att fästa fransarna. Vidare gäller det att hålla fingrarna i styr och inte gnugga sig i ögonen då även detta saboterar de nya fransarna.

Köp gärna en skonsam rengöring för ansiktet hos din fransstylist och rådgör med densamme gällande ögonkräm, make-up mm. Det finns massor av fina produkter att använda som inte innehåller olja.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter