Spa Malmö

Letar du efter spa i Malmö? På TimeCenter kan du boka tid online för spa i Malmö snabbt och enkelt.
Malmö
Lorenborgsg. 5 J, Entré Från Parkeringen, Malmö
4.9
(580)
Nära Pildammsparken på Lorenborgsgatan hittar du Chetawan Thai Medical Massage. Här blir du omhändertagen av diplomerade experter från världens bästa massageskola, WatPo Traditional Medical School i Bangkok. Här får du hjälp med att behandla värk, stelhet, cirkulationsbesvär, stress och dålig sömn. Thaimassage är en 100% naturlig behandlingskonst som utvecklats under 2600 år och som anpassas för varje individ. På kliniken kan du boka avslappningsmassage, Thai medicinsk massage, Thai Traditionell Wat Po massage och Thai oljemassage. Du kan även boka Thai Rygg- och Fotmassage. Med endast 5 minuter från Malmö city och 8 minuter från Öresundsbron, kommer du till Malmös största och mest tillgängliga salong, Chetawan Thai Medical Massage. Här parkerar du fritt bara några meter från entrén och sedan har du bara 2 minuter till kliniken.
4.8
(187)
I centrala Malmö inne hos Friskare Fysik hittar du Säl & Frid Massage. Här tar Julia hand om dig som är utbildad och certifierad massör. Ge dig själv en återhämtande, stressreducerande upplevelse och mjukare, friskare muskler. På Säl & Frid är just du och ditt välmående i fokus. Här får du hjälp att må bra. Varmt välkommen att boka din fridfulla stund för kropp och själ. Vid frågor skicka ett mejl så får du svar inom kort. Om du inte hittar en tid som passar hör av dig och fråga! Betalning med Klarna online, Swish på plats eller med Epassi (ej kortbetalning). Presentkort och klippkort finns att köpa på plats eller via mejl.
Föreningsgatan 67, Malmö
4.9
(349)
Välkommen till Treatment & Spa By Sue(15% Rabatt Studenter & Pensionärer). Fördjupa dig i en värld av lugn med vår expertmassage och fotskrubbehandlingar, noggrant utformade för att höja ditt välbefinnande. Välkommen.
Stora Rådmansgatan 5, Simrishamn
4.8
(1109)
Upplev en professionell massagebehandling i en lugn atmosfär, enligt de gamla traditionerna från Thailand. Massage förbättrar blodcirkulationen i din kropp, ger mer flexibilitet i kroppen och lättar på muskelsmärtor och andra smärtor. På Relax thai spa kan du boka thaimassage, oljmassage, gravidmassage, fotmassage och ansiktsbehandlingar. Alla terapeuter har utbildning från Thai Traditional Medical Association of Thailand.

Världens första spa

Ordet spa, var kommer det ifrån? Har du någonsin undrat det? Det är lite omdiskuterat och genom åren har teorierna varit flera, men ordet är namnet på en kurort i Belgien som än idag heter Spa och dit människor vallfärdat ända sedan 1300-talet för det rena källvattnets skull. Man trodde förr att vattnet i Spa hade helande krafter så folk med diverse åkommor offrade mycket för en resa dit. Det finns fortfarande en stor spakultur i Spa, men kulturen har också spritt sig till resten av världen för idag finns det spaanläggningar precis överallt. Några av de bästa finns här i Malmö.

Tid för avkoppling, återhämtning och njutning

Idag besöker man ett spa för att koppla av och ladda sina batterier, bli omhändertagen och lite bortskämd och bara njuta. I ett spa är vatten centralt, mycket går ut på att koppla av i bassänger, pooler och jacuzzis. I Stockhom är det populärt att besöka dagspa där man spenderar några timmar i en rofylld oas och låter sig rås om och skämmas bort för en stund, men det finns också större anläggningar och spahotell där man kan spendera hela helger och veckor om man så önskar. Ta en titt på Malmös utbud av spa här på Timecenter.

Vanliga behandlingar

Det finns väldigt många olika typer av spa med olika teman och utbud av behandlingar och upplevelser, så man gör klokt i att välja sitt spa med omsorg så att man vet att det man är ute efter erbjuds på just det spa man bokar. Fokus brukar ligga på behandlingar och terapier för kroppen och de kan ha både allmänt välgörande och kosmetiskta funktioner. Massage, ansiktsbehandlingar, fotvård och kroppsskrubb erbjuds på de flesta spa, men även manikyr, pedikyr, make-up och i vissa fall även skönhetsbehandlingar i form av injektioner etc. Sedan finns det spa där man inkluderar träning - gym, yoga, ridning, golf, promenader… och simning - givetvis! Man brukar både kunna boka behandlingar separat och som paket, beroende på ens egna önskemål.

Mat och hälsa

På spaanrättningar där man erbjuds övernattning så serveras i regel också mat och denna mat har oftast fokus på naturliga råvaror, hälsosam näringssammansättning och inte sällan vegetarisk/vegansk profil. Många erbjuder också detoxkurer för den som vill rensa kroppen från gifter och kanske kickstarta en viktnedgång. Givetvis finns det spa i Malmö där man kan äta mer “vanlig” mat också.

Spa hemma

Att anordna ett eget litet spa i hemmets lugna vrå är också mysigt, även om det inte riktigt kan jämföras med att checka in på ett spahotell. Då och då är det dock värt att tända lite doftljus och spendera en lite längre stund i badet än vanligt. Man kan applicera en ansiktsmask, måla naglarna och i allmänhet bara rå om sig själv en liten stund. Det är sådant som sätter guldkant på tillvaron!

En mysig upplevelse att dela med någon man tycker om

Få åker på spa helt själva, även om det givetvis både går och är något vi kanske borde göra mer. Oftast åker man på spa tillsammans med en riktigt god vän, en partner eller kanske sin förälder/sitt barn. Spaupplevelser är mycket uppskattade presenter och en säkert kort till en person som “redan har allt”.

Boka din spaupplevelse i Malmö här på Timecenter - enklare blir det inte!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter