Spa i Malmö

Hitta och boka spa i Malmö online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Malmö
Lorenborgsg. 5 J, Entré Från Parkeringen, Malmö
Sawadee khaa! Hos oss masseras du av diplomerade experter från världens bästa massageskola, Wat Po Traditional Medical School i Bangkok. Vi kan hjälpa dig bli av med värk, stelhet, cirkulationsbesvär, problem efter kroppsskador, stress och dålig sömn. Thaimassage är en 100% naturlig behandlingskonst som utvecklats under 2600 år och som anpassas för varje individ. Hårt eller mjukt? Vi är Malmös största, vänligaste och mest tillgängliga salong. Vi ligger endast 5 minuter från Malmö city och 8 minuter från Öresundsbron. Hos oss parkerar du fritt bara några meter från entrén. Från bilen till massagebädden på 2 minuter! Drop-in vardagar kl 10-19: Lorensborgsgatan 5 J Boka online 24 tim: www.Chetawan.se Ring: 040-644 41 99 Kom ihåg - Thai massage är dubbelt så effektiv, men kostar bara hälften jämfört med vanlig massage. Och om ditt företag satsar 1000 kr på massage som friskvård, så får ni 3 gånger pengarna tillbaks i bättre hälsa. Bevisat. Välkommen att boka nu!
Tegelvägen 9, Åkarp
Thaimassage by Sue erbjuder professionella, lyxiga och avkopplande behandlingar i natursköna Åkarp. Besök oss för att få hjälp med ömma och stela muskler eller för att helt enkelt unna dig en avkopplande stund. Vår professionella massage terapeut Sue är utbildad i Bangkok på What Pho som är en världsledande utbildning i thai/olje & fot-massage.
Nordmannavägen 2, Höllviken
Välkommen till Harmonigården i Höllviken som erbjuder SPA - Konferens - Friskvård m.m.! Vi erbjuder bl.a. många olika typer av massage, QINOpraktik, SPA-behandlingar, hudvård, vattenträning, lugn och ro i vår relaxavdelning med inomhuspool, bastu - vanlig och infraröd, unik miljö för slutna sällskap, personlig utveckling och samtalsterapi, Medicinsk Yoga, ljusterapi, kost och hälsa, kurser och konferenser med stor flexibilitet och Må Bra koncept. Utbudet är stort och utvecklas hela tiden men det centrala är ditt välbefinnande och möjligheterna till rekreation, rehabilitering och avkoppling. Varmt välkommen att uppleva vår omvårdnad och harmoni! Birgitta Björkman och alla terapeuterna på Harmonigården
Mellersta Stenbocksg 10, Helsingborg
EkoMassage i Helsingborg har som vision att ge alla möjlighet till en bättre hälsa och välbefinnande. Du som har huvudvärk, stela och ömma muskler, går på rehab eller tränar hårt behöver massagebehandlingar utförda av en kvalificerade terapeut som kan hjälpa din kropp att hitta balans. Vi på EkoMassage strävar mot att svara på dina behov. Vi använder massageprodukter av 100% ekologiska ingredienser. MariCarmen NÚÑEZ Vi finns på Idrottens Hus (Arena Fysio) Öppettider: Måndag, tisdag, onsdag och fredag enligt schema samt vissa lördagar om det finns efterfråga.
Stranden Vägen 3, 31
Välkommen till Relax Thai Spa i simrishamn. Vi kan erbjuda dig som kund en professionell massage behandling, enligt de gamla massage traditioner från Thailand. Massage ökar och förbättrar blodcirkulationen och ger mer flexibilitet i kroppen. kan även lätta på muskelsmärtor och andra smärtor. I dagens samhälle leder stress ofta till åkommer som huvudvärk, stela leder, nacke och ryggproblem. Thaimassage för kropp och själ Låt oss nu hjälpa dig på vägen mot ett hälsosammare liv! Hos oss får Ni ett trevligt bemötande och den mest professionella behandlingen oavsett vad du än väljer. Vår policy är att med god hygien och i lugn atmosfär där alla kunder skall känna sig mycket välkomna. Vi har utbildning från Thai Traditional Medical Association of Thailand. Relax Thai spa Erbjuder en mängd olika varianter av thaimassage. Att unna sig massage är viktigt både för kropp och själ, och förbättrar stressrelaterade åkommor och problem.

Världens första spa

Ordet spa, var kommer det ifrån? Har du någonsin undrat det? Det är lite omdiskuterat och genom åren har teorierna varit flera, men ordet är namnet på en kurort i Belgien som än idag heter Spa och dit människor vallfärdat ända sedan 1300-talet för det rena källvattnets skull. Man trodde förr att vattnet i Spa hade helande krafter så folk med diverse åkommor offrade mycket för en resa dit. Det finns fortfarande en stor spakultur i Spa, men kulturen har också spritt sig till resten av världen för idag finns det spaanläggningar precis överallt. Några av de bästa finns här i Malmö.

Tid för avkoppling, återhämtning och njutning

Idag besöker man ett spa för att koppla av och ladda sina batterier, bli omhändertagen och lite bortskämd och bara njuta. I ett spa är vatten centralt, mycket går ut på att koppla av i bassänger, pooler och jacuzzis. I Stockhom är det populärt att besöka dagspa där man spenderar några timmar i en rofylld oas och låter sig rås om och skämmas bort för en stund, men det finns också större anläggningar och spahotell där man kan spendera hela helger och veckor om man så önskar. Ta en titt på Malmös utbud av spa här på Timecenter.

Vanliga behandlingar

Det finns väldigt många olika typer av spa med olika teman och utbud av behandlingar och upplevelser, så man gör klokt i att välja sitt spa med omsorg så att man vet att det man är ute efter erbjuds på just det spa man bokar. Fokus brukar ligga på behandlingar och terapier för kroppen och de kan ha både allmänt välgörande och kosmetiskta funktioner. Massage, ansiktsbehandlingar, fotvård och kroppsskrubb erbjuds på de flesta spa, men även manikyr, pedikyr, make-up och i vissa fall även skönhetsbehandlingar i form av injektioner etc. Sedan finns det spa där man inkluderar träning - gym, yoga, ridning, golf, promenader… och simning - givetvis! Man brukar både kunna boka behandlingar separat och som paket, beroende på ens egna önskemål.

Mat och hälsa

På spaanrättningar där man erbjuds övernattning så serveras i regel också mat och denna mat har oftast fokus på naturliga råvaror, hälsosam näringssammansättning och inte sällan vegetarisk/vegansk profil. Många erbjuder också detoxkurer för den som vill rensa kroppen från gifter och kanske kickstarta en viktnedgång. Givetvis finns det spa i Malmö där man kan äta mer “vanlig” mat också.

Spa hemma

Att anordna ett eget litet spa i hemmets lugna vrå är också mysigt, även om det inte riktigt kan jämföras med att checka in på ett spahotell. Då och då är det dock värt att tända lite doftljus och spendera en lite längre stund i badet än vanligt. Man kan applicera en ansiktsmask, måla naglarna och i allmänhet bara rå om sig själv en liten stund. Det är sådant som sätter guldkant på tillvaron!

En mysig upplevelse att dela med någon man tycker om

Få åker på spa helt själva, även om det givetvis både går och är något vi kanske borde göra mer. Oftast åker man på spa tillsammans med en riktigt god vän, en partner eller kanske sin förälder/sitt barn. Spaupplevelser är mycket uppskattade presenter och en säkert kort till en person som “redan har allt”.

Boka din spaupplevelse i Malmö här på Timecenter - enklare blir det inte!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter