Fitness Malmö

Letar du efter fitness i Malmö? På TimeCenter kan du boka tid online för fitness i Malmö snabbt och enkelt.
Malmö
Sommarvägen, Limhamn
Testa världens roligaste vattensport med oss! Mer info om hur våra nybörjarkurser, SUP yoga och paddlingsturer funkar rent praktiskt hittar ni på vår hemsida: www.moanamalmo.se Vi ses!
Södra Skolgatan, Klippan
Nu är sommaren slut och våra pass är återigen igång igen v.37. Fyspassen kör vi igång som vanligt med tuffa, intensiva pass.Tänk på vid få anmälda kör vi gärna passet med er ändå. Vi har startat upp Afro-dance tisdagar 17:30-18:30. Där man framförallt tränar kondition och rörlighet i takt med musik. Vattengympan börjar måndagen den 9/9, tiderna kommer vara den samma som i våras. Pensionärsvattengympan startar onsdagen den 11/9 igen kl 11:15, OBS tiden ändrad. Vi hjälper er gärna att boka pass via telefon, dock endast två veckor framåt. Till alla er som glömmer avboka sig: VI KOMMER HÄDANEFTER STRYKA ER KOMMANDE BOKNING OM NI INTE AVBOKAR ER FRÅN PASSET SENAST TIMMEN FÖRE START! Vår landgruppträning ingår i Friskvårdskortet! Har du dessutom vårt Stamkundskort (årskort), så ingår även vattengympan. Boka/avboka dig enklast via vårt bokningsprogram eller ring receptionen på 0435-281 95, så hjälper vi dig.
Sandvaktaregatan 14, Åhus
Move 360 en plats där du känner dig välkommen och omhändertagen. I vårt stressade samhälle möter jag allt fler som gått vilse både när det gäller att hitta tid, ork och lust till att träna. Men även en hel del som vill, orkar och har lust men som tycker att det är svårt att veta vad som är bra för dem och hur de ska göra för att nå hållbar hälsa eller andra specifika mål. På Move 360 hjälper vi dig att hitta rätt oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har träning som passar alla!
Det självklara valet till träning och god hälsa! Brett och varierat utbud med fokus på dig!
Frillestadsvägen 95, Påarp
Gott Mått är en liten personlig träningsstudio i Påarp där det erbjuds träning i mindre grupper, vilket innebär hög personlig fokus, men även behandlingsformer såsom klassisk- eller yogamassage.
Magasinsgatan 4, Kristianstad
Dansskola för barn och ungdomar från 2 år och uppåt. Gruppträningscenter, Pt för vuxna. Fyspass för föreningar och företag. Vi har även massage.
Limhamnsvägen 111, Limhamn
Ullstorpsvägen 14, Tomelilla
Upplagsgatan 10, Skurup
Spannmålsgatan 2, Helsingborg

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter