Fransförlängning i Malmö

Boka fransförlängning på ett hundratal franssalonger i Sverige.

Malmö
Västra Gränsgatan 15, Skurup
Välkommen hit! Jag är certifierad fransstylist och nagelterapeut och jag har den obligatoriska härdplastutbildningen som krävs för att utföra dessa yrken. Jag utför fransförlängning med singelmetoden. I denna behandling limmar jag en lösfrans på en av dina naturliga fransar. Tillsammans kommer vi överrens om längd och form. Behandlingen tar ca 120 minuter. Jag rekommenderar att du gör en påfyllning efter 3 veckor. Skötselråd fransförlängning Undvik vatten, bastubad och träning som innebär att du blir svettig de första 24 timmarna efter en fransförlängning. Mascara förkortar hållbarheten på dina nya fransar och jag lämnar därför ingen garanti om du väljer att använda mascara. Tvätta fransarna en gång om dagen (jag har fransschampo till försälning). Använd inte oljebaserade produkter (bl.a propylane glykol) runt ögonen eftersom det kan få fransarna att lossna. Det finns i bl.a balsam, schampo, makeup och makeupremover. Borsta fransarna ovanifrån.
Dag Hammarskjölds Torg 9, Malmö
Välkommen till Huden i Centrum - Platsen som sätter Din hud och Dina behov i centrum Unna dig själv en stund att njuta och drömma dig bort från vardagen. Kom tillbaka med inre harmoni, ny energi och en strålande hud.
Norra Skolgatan 2a, Klippan
Ni hittar oss I samma hus som Capio City kliniken, två trappor upp Läs även mer information på vår hemsida
Smidesvägen 1, Staffanstorp
Storgatan 1, Staffanstorp

Fransförlängning i Malmö - för en enklare skönhetsrutin

De flesta av oss har en daglig skönhetsrutin där vi applicerar det smink vi är vana vid att applicera. Sedan blir det förstås gärna lite extra vid festliga tillfällen, men även vardagen kräver sitt engagemang. Nästan alla som sminkar sigt till vardags använder mascara och många även ögonfransböjare i kampen om att få ögonfransarna att se längre och fylligare ut. Jakten på den bästa mascaran är också ständig. Men tänk dig en vardag helt utan sminkbestyr, där du vaknar färdig och går och lägger dig med riktig sängkammarblick utan att för den sakens skull kompromissa med hygienen. En sådan vardag är möjlig med fransförlängning!

Fransförlängning genomförs av en certifierad fransstylist och går ut på att man strå för strå limmar fast lösa fransar på ens befintliga. Limmet är av sådan sort att det håller i flera veckor om man bara följer de skötselråd man får av sin fransstylist. Att ha fransförlängning är som att ha permanenta lösögonfransar och det finns olika längd och fyllighet att välja mellan för alla smaker och önskemål. Provar du fransförlängning blir det förmodligen svårt att låta bli att upprätthålla den med påfyllning var tredje till fjärde vecka, för det är både sanslöst snyggt och väldigt bekvämt.

Singelfransar eller volymfransar?

Det finns två huvudsakliga kategorier av fransförlängning och de kallas singelfransar och volymfransar. Singelfransar appliceras en och en på ens egna ögonfransar och ger ett fylligt men samtidigt relativt naturligt resultat. Skillnaden mot ens naturliga fransar är påtaglig men inte lika dramatisk som med volymfransar.

Volymfransar appliceras tre och tre eller fem och fem i egna små solfjädrar. När man limmar fast tre eller fem fransar på var och en av ens egna så är det uppenbart att effekten blir dramatisk. Den som vill göra intryck med sin blick från morgon till kväll satsar på volymfransar.

Flat lashes

Det senaste inom fransförlängning är så kallade flat lashes, alltså fransstrån som är platta vid roten och som därmed också ger lite bättre förutsättning för att fästa ordentligt. De platta fransarna appliceras en och en, precis som singelfransar, men ger ett fylligare resultat eftersom de är lite tjockare invid roten. Hos en diplomerad fransstylist i Malmö får du vägledning för att fatta rätt beslut om vilken typ av fransförlängning som passar bäst för just dig. Malmös bästa fransstylister finner du här på Timecenter och det går givetvis bra att boka tid för fransförlängning direkt på vår webbsajt.

Innan och efter fransförlängningen

Innan du besöker fransstylisten för applicering av lösögonfransar så är det bra om du har rengjort huden runt ögonen riktigt noga med en oljefri rengöringsprodukt. Att produkten är oljefri är essentiellt eftersom olja löser upp det lim som används för applicering av fransförlängningen. Detta är också viktigt att känna till för att efteråt också sköta sin fransförlängning på bästa sätt och få ett riktigt hållbart resultat. Välj bara hudvårdsprodukter och kosmetika som är helt fria från olja. Rådgör gärna med din fransstylist angående detta.

Boka din tid för fransförlängning i Malmö idag, hitta din fransstylist här på Timecenter!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter