Fransförlängning Malmö

Upptäck den bästa fransförlängningen i Malmö. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Malmö.
Malmö
Västra Gränsgatan 15, Skurup
4.9
74 omdömen
På salong Nailash lutar man sig tillbaka i en mysig och hemtrevlig miljö med härlig atmosfär. Samma känsla får man av terapeuten, som lyssnar och tar in ens önskemål för att sedan skämmer bort en. På salongen kan man välja mellan många professionella och lyxiga tjänster, som fransförlängning med singelmetoden, för en förstklassig och naturlig look. Lash lift. Färg och form av bryn. Du kan även kombinera fina fransar med ett set av eleganta naglar i gel, gellack och dekorationer, för att vara snyggast på fester.
Vemmenhögsvägen 16, Staffanstorp
5.0
4 omdömen
Mitt i Staffanstorp hittar du Josefins Skönhet. Hit kommer du som vill ha en avslappnad behandling och exklusiv service med det lilla extra när du gör dina fransar och naglar fina. Välj mellan flera behandlingar så som singelfransar, volymfransar, nytt sett naturella naglar eller ge dina naglar en snygg design, färg och/eller glitter. Josefin är certifierad fransstylist & Nagelterapeut så du kan känna dig trygg.
Storgatan 1a, Staffanstorp
4.9
82 omdömen
Under pandemin så har jag öppet som vanligt, dock finns jag enbart på plats för bokade tider. Öppettiderna är fortfarande flexibla så behöver du tid tidigt på morgonen eller sent på kvällen så hör du av dig till mig. Munskydd och annat skydd finns tillgängligt kostnadsfritt för dig strax innan du kommer in i salongen. Det är enbart du och behandlaren på angiven plats, finns det andra behandlare på plats har den också en kund... Vi har alltid munskydd corona eller inte. Har du funderingar så hör av dig! Var rädd om dig! Efter flertalet år inom vården bestämde jag mig för att sadla om lite och rikta in mig på skönhet. Men service och människor är något jag brinner för, därav min lilla ändring av riktning. Sedan 2015/16 har jag arbetat med skönhet på full tid. Från att ha haft min lilla salong i Limhamn under dessa år flyttar jag över min verksamhet i Staffanstorp. From 01-11-20 är ni välkomna till oss i Staffanstorp. Hjärtligt välkomna till oss!

Fransförlängning i Malmö - för en enklare skönhetsrutin

De flesta av oss har en daglig skönhetsrutin där vi applicerar det smink vi är vana vid att applicera. Sedan blir det förstås gärna lite extra vid festliga tillfällen, men även vardagen kräver sitt engagemang. Nästan alla som sminkar sigt till vardags använder mascara och många även ögonfransböjare i kampen om att få ögonfransarna att se längre och fylligare ut. Jakten på den bästa mascaran är också ständig. Men tänk dig en vardag helt utan sminkbestyr, där du vaknar färdig och går och lägger dig med riktig sängkammarblick utan att för den sakens skull kompromissa med hygienen. En sådan vardag är möjlig med fransförlängning!

Fransförlängning genomförs av en certifierad fransstylist och går ut på att man strå för strå limmar fast lösa fransar på ens befintliga. Limmet är av sådan sort att det håller i flera veckor om man bara följer de skötselråd man får av sin fransstylist. Att ha fransförlängning är som att ha permanenta lösögonfransar och det finns olika längd och fyllighet att välja mellan för alla smaker och önskemål. Provar du fransförlängning blir det förmodligen svårt att låta bli att upprätthålla den med påfyllning var tredje till fjärde vecka, för det är både sanslöst snyggt och väldigt bekvämt.

Singelfransar eller volymfransar?

Det finns två huvudsakliga kategorier av fransförlängning och de kallas singelfransar och volymfransar. Singelfransar appliceras en och en på ens egna ögonfransar och ger ett fylligt men samtidigt relativt naturligt resultat. Skillnaden mot ens naturliga fransar är påtaglig men inte lika dramatisk som med volymfransar.

Volymfransar appliceras tre och tre eller fem och fem i egna små solfjädrar. När man limmar fast tre eller fem fransar på var och en av ens egna så är det uppenbart att effekten blir dramatisk. Den som vill göra intryck med sin blick från morgon till kväll satsar på volymfransar.

Flat lashes

Det senaste inom fransförlängning är så kallade flat lashes, alltså fransstrån som är platta vid roten och som därmed också ger lite bättre förutsättning för att fästa ordentligt. De platta fransarna appliceras en och en, precis som singelfransar, men ger ett fylligare resultat eftersom de är lite tjockare invid roten. Hos en diplomerad fransstylist i Malmö får du vägledning för att fatta rätt beslut om vilken typ av fransförlängning som passar bäst för just dig. Malmös bästa fransstylister finner du här på Timecenter och det går givetvis bra att boka tid för fransförlängning direkt på vår webbsajt.

Innan och efter fransförlängningen

Innan du besöker fransstylisten för applicering av lösögonfransar så är det bra om du har rengjort huden runt ögonen riktigt noga med en oljefri rengöringsprodukt. Att produkten är oljefri är essentiellt eftersom olja löser upp det lim som används för applicering av fransförlängningen. Detta är också viktigt att känna till för att efteråt också sköta sin fransförlängning på bästa sätt och få ett riktigt hållbart resultat. Välj bara hudvårdsprodukter och kosmetika som är helt fria från olja. Rådgör gärna med din fransstylist angående detta.

Boka din tid för fransförlängning i Malmö idag, hitta din fransstylist här på Timecenter!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter