Hudvård i Malmö

Hitta och boka hudvård i Malmö online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Malmö
Dag Hammarskjölds Torg 9, Malmö
Bara ett stenkast från Clarion Live och centralstationen i Malmö ligger skönhetskliniken Huden i Centrum. Som namnet antyder så är det här man kan drömma sig bort och njuta av lyxiga skönhetsbehandlingar som ger en strålande hy. Kliniken erbjuder effektiva typer av behandlingar anpassade efter hudtyp och erbjuder ett brett utbud av professionella behandlingar som hjälper mot acne, Rocasea, Malema, ögonpåsar eller traditionella ansiktsbehandlingar som bibehåller hudens ungdomliga lyster. Klinikens specialister erbjuder också avancerade ansiktsbehandlingar som botox, fillers, ansiktslyft och hår booster.
Tegelvägen 9, Åkarp
Thaimassage by Sue erbjuder professionella, lyxiga och avkopplande behandlingar i natursköna Åkarp. Besök oss för att få hjälp med ömma och stela muskler eller för att helt enkelt unna dig en avkopplande stund. Vår professionella massage terapeut Sue är utbildad i Bangkok på What Pho som är en världsledande utbildning i thai/olje & fot-massage.
Nordmannavägen 2, Höllviken
Välkommen till Harmonigården i Höllviken som erbjuder SPA - Konferens - Friskvård m.m.! Vi erbjuder bl.a. många olika typer av massage, QINOpraktik, SPA-behandlingar, hudvård, vattenträning, lugn och ro i vår relaxavdelning med inomhuspool, bastu - vanlig och infraröd, unik miljö för slutna sällskap, personlig utveckling och samtalsterapi, Medicinsk Yoga, ljusterapi, kost och hälsa, kurser och konferenser med stor flexibilitet och Må Bra koncept. Utbudet är stort och utvecklas hela tiden men det centrala är ditt välbefinnande och möjligheterna till rekreation, rehabilitering och avkoppling. Varmt välkommen att uppleva vår omvårdnad och harmoni! Birgitta Björkman och alla terapeuterna på Harmonigården
Tomtaholmsvägen 8, Östra Karup
Förebyggande,behandlande & vårdande massage & kroppsterapi med inriktning på stressreducerande och smärtlindrande behandlingar. Den bästa behandlingen sker regelbundet, då får du effekt över tid. Här finner du underbart välgörande behandlingar, som lindrar värk, spänningar reducerar stress, stärker ditt immunförsvar och din hälsa på många sätt. I en varm och välkomnande miljö får du välbehövlig massage eller kroppsterapibehandling. I mina behandlingar är jag mån om att använda naturliga och ekologiska massageoljor och eteriska oljor från Young Living. Alla produkter i behandling är stärkande och vårdande för hud och kropp och skonsamma för miljön. Ta hand om dig i tid och satsa på förebyggande massage och/eller kroppsterapi. *Nu även samtalsterapi Mi-samtal och samtalsterapi *Jag säljer också vårdande och välgörande produkter bla från Föllinge och Klockargårdens. * Motivations-och tankeböcker och kort. * Presentartiklar * Daniel Sword smycken
Storgatan 67a, Höganäs
Butikstid onsdagar-fredagar 15.00-18.00 och lördagar 11-14 Övrig tid sitter jag upptagen i behandlingar, det går då bra att komma och handla/köpa presentkort efter överenskommen tid, skicka ett sms eller ring så löser vi det. Jag tar emot swish och kort. Välkomna!
Stranden Vägen 3, 31
Välkommen till Relax Thai Spa i simrishamn. Vi kan erbjuda dig som kund en professionell massage behandling, enligt de gamla massage traditioner från Thailand. Massage ökar och förbättrar blodcirkulationen och ger mer flexibilitet i kroppen. kan även lätta på muskelsmärtor och andra smärtor. I dagens samhälle leder stress ofta till åkommer som huvudvärk, stela leder, nacke och ryggproblem. Thaimassage för kropp och själ Låt oss nu hjälpa dig på vägen mot ett hälsosammare liv! Hos oss får Ni ett trevligt bemötande och den mest professionella behandlingen oavsett vad du än väljer. Vår policy är att med god hygien och i lugn atmosfär där alla kunder skall känna sig mycket välkomna. Vi har utbildning från Thai Traditional Medical Association of Thailand. Relax Thai spa Erbjuder en mängd olika varianter av thaimassage. Att unna sig massage är viktigt både för kropp och själ, och förbättrar stressrelaterade åkommor och problem.
Norra Skolgatan 2a, Klippan
Ni hittar oss I samma hus som Capio City kliniken, två trappor upp Läs även mer information på vår hemsida
Roskildevägen 5, Malmö

Om hudvård

Hudvård är den omsorg man lägger på att hålla huden vid god hälsa. Kanske tänker man mest på hyn i ansiktet när man talar om hudvård i största allmänhet, men huden täcker varje centimeter av vår kropp. Visst har man lite olika typer av hud på olika ställen, till exempel är huden på handflator och fotsulor samt läppar väldigt annorlunda mot huden på benen eller armarna, men all hud kräver sin hudvård. Människans hud är extra känslig och utsatt eftersom vi inte har samma kroppsbehåring som de flesta andra däggdjur har, dessutom går det en trend i att ta bort det mesta av det kroppshår som finns, särskilt bland kvinnor men i stigande grad även hos män. Vi vaxar, rakar och använder laser och injektioner för att bli av med oönskad hårväxt och efteråt är huden ännu känsligare än tidigare.

Den som vill ha vacker, hälsosam hud bör satsa på en konsekvent hudvårdsrutin anpassad efter individuella faktorer, något som en hudvårdsspecialist kan hjälpa en att utveckla. Här på Timecenter hittar du de bästa hudterapueterna i Malmö.

Ansiktet

Våra ansikten utsätts för hårda prövningar av väder och vind, allt från solens cellnedbrytande UV-strålar till kalla, hårda vindar och smutsiga luftfororeningar. Ansiktet är en del på kroppen som vi i regel inte täcker med kläder och därför är det alltid mer utsatt än resten av kroppen. Man kan förstås skydda hyn i ansiktet på annat sätt, genom att använda fuktgivande ansiktskrämer och solskydd, men klart är att ansiktet kräver mer av ens hudvård än övrig hud gör.

Alla bör ha en tydlig hudvårdsregim för ansiktet där rengöring och återfuktning är standard. Bra är också att regelbundet lägga en ansiktsmask, boosta med serum och strama åt med ett väl valt ansiktsvatten. Hur mycket tid, pengar och energi man lägger på sin hudvård är givetvis upp till var och en, men den som kostar på sig av dessa tre faktorer kommer att ha bättre hy än övriga. Sedan ska det givetvis tilläggas att vissa har bättre förutsättningar för vacker och vital hy än andra, mycket ligger i gener och livsstil.

Hudvård för kroppen

Hudvården för resten av kroppen kräver också sitt, även om man kan vara lite mer avslappnad på de kroppsdelar som täcks av kläder under större delen av dagen. Rengöring ska inte ske alltför ofta och nitiskt då man förstör hudens egen flora med för mycket tvättande. En dusch 2-3 gånger i veckan räcker om man inte svettas eller blir smutsig genom arbete. Därefter ska huden gärna smörjas in med en återfuktande kräm. Alla kroppsdelar som utsätts för sol ska skyddas med solskyddsfaktor.

Solskydd

Om du frågar vilken hudterapeut som helst så kommer denne att säga att solskydd är den allra viktigaste aspekten inom hudvård för den som vill hålla sin hud frisk och vital. Inget är så nedbrytande och åldrande för huden som solens farliga UV-strålar, förutom möjligtvis rökning. Solen undviker man inte så lätt, och dessutom behöver vi solljus, men med hög solskyddsfaktor och vettiga tider i skarpt solljus har man inget att frukta. Man ska välja solskydd med omsorg, ju högre SPF desto bättre, även här i ofta molntunga Malmö. Solskyddet kan användas som avslutning vid den dagliga hudvården och sedan bättras på under dagen.

Skönhetsbehandlingar

Idag är det också vanligt att man kostar på sig diverse skönhetsbehandlingar för att hålla huden frisk och vital. Det finns en massa spännande hudvårdsbehandlingar tillgängliga - från syrapeelings till microneedling, laserbehandlingar och injektioner av diverse slag. Vill man unna sig lite extra lyx gällande hudvård så är det viktigt att man väljer ut en legitimerad hudterapeut/dermatolog för jobbet, för då får man professionell, individanpassad hjälp.

Hitta din hudvårdsspecialist i Malmö här på Timecenter!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter