Naglar Malmö

Fixa snygga naglar i i Malmö? Vi listar de bästa nagelsalongerna där du kan boka manikyr, pedikyr, gelenaglar, akrylnaglar och nagelförlängning. Boka snabbt och enkelt online och få snygga naglar i i Malmö.
Malmö
Västra Gränsgatan 15, Skurup
5.0
54 omdömen
På salong Nailash lutar man sig tillbaka i en mysig och hemtrevlig miljö med härlig atmosfär. Samma känsla får man av terapeuten, som lyssnar och tar in ens önskemål för att sedan skämmer bort en. På salongen kan man välja mellan många professionella och lyxiga tjänster, som fransförlängning med singelmetoden, för en förstklassig och naturlig look. Lash lift. Färg och form av bryn. Du kan även kombinera fina fransar med ett set av eleganta naglar i gel, gellack och dekorationer, för att vara snyggast på fester.
Storgatan 1, Staffanstorp
Hos Maddies Frans & Nagelstudio i de centrala delarna av Staffanstorp, finns en fokus på kvalitet och service. Här finns ett heltäckande utbud av lyxbehandlingar från fransförlängning med volymfransar, manikyr och naglar i de olika stilarna gele och akryl med valmöjligheter som fransk manikyr, glitter eller färg. Spraytan, öronhåltagning, ansiktsbehandlingar är några av de många behandlingar som erbjuds. Allt för att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse under ditt besök på salongen.
Brobyvägen 12, Knislinge
4.9
74 omdömen
Den lilla salongen i Knislinge som erbjuder det mesta inom skönhet. Här njuter man av charmig och hemtrevlig miljö, samtidigt som man blir ordentligt bortskämd av den specialiserade frisör- & nagelterapeuten. På salongen kan experten allt inom de senaste trenderna, från hårvård till nageldesign. Allt för att man ska känna sig snygg och elegant. Den lyxiga upplevelsen får en att längta till nästa besök.

Välmanikyrerade händer är en fröjd

Få saker höjer ens självkänsla så mycket som att känna sig riktigt fin och att se till att ha vackra, välmanikyrerade händer är ett riktigt effektivt trick för att nå den känslan då man ju ser de egna händerna mest hela tiden. Alla som inte arbetar hårt med händerna, då tjusig manikyr varken håller särskilt väl eller kommer till sin rätt, borde unna sig den lilla investering av pengar och tid som krävs varje dag, vecka och månad för att hålla naglar och händer i fräscht skick - och detta gäller faktiskt även män.

Unna dig manikyr på salong

Manikyr kan man göra på sig själv men det är extra härligt att unna sig att få manikyren fixad i en skönhetssalong. Lite beroende på vad man väljer för behandling kan frekvensen som behövs för att hålla händer och naglar välmanikyrerade variera lite. Använder man vanligt nagellack behöver man gå ungefär en gång i veckan; med shellac räcker det ofta med var tionde till fjortonde dag och med konstnaglar kan det räcka med ett besök var tredje till var fjärde vecka. Det är givetvis väldigt viktigt att man väljer en utbildad och diplomerad nagelskulptör när man bokar tid för manikyr, annars kan man inte kräva vare sig snygga eller hållbara resultat.

Klassisk manikyr & shellac

Sedan många decennier tillbaka har kvinnor ägnat mycken tid åt att måla naglarna och trender har kommit och gått. Idag är nästan allt trendigt inom någon falang, så man väljer helt enkelt det man gillar. Den klassiska manikyren inkluderar:

  • ✓ Handbad för att rengöra och mjuka upp hud och naglar
  • ✓ Ansning av nagelband och död hud
  • ✓ Nagenlanden tryck ner så att de bara formar en mycket tunn remsa mellan hud och nagel
  • ✓ Formning av naglar
  • ✓ Påstrykning av nagellack - underlack, färg och topplack
  • ✓ Applicering av nagelbandsolja
  • ✓ Applicering av handkräm

Detta är utgångspunkten för all manikyr men det finns idag många som väljer shellac istället för vanligt nagellack och då ska varje påstrykning härdas under en UV-lampa. Shellac håller mycket längre än vanligt nagellack och har ingen torktid. Det är ett bekvämt och populärt alternativ.

Konstnaglar

Sedan finns det ju en hel del som väljer konstnaglar i dag. Kanske har de svaga naglar i sig själva, eller så önskar de sig längre naglar än vad som är realistiskt att begära av den egna nageln. Det finns två huvudsakliga material att bygga konstnaglar med, akryl och gelé. Vilket man föredrar är individuellt för båda materialen har sina för- och nackdelar.

Akryl är det absolut starkaste materialet och även det som lättast formas relativt tunt och med ett "naturligt" resultat. Det är dock ett material med väldigt stark doft, vilket irriterar många. Gelé är doftfritt och mer flexibelt som material än akryl och även om det också ger ett hållbart resultat så går det inte att jämföra med akryl. Gellack måste också, likt shellac, härdas under en UV-lampa efter varje påstrykning, vilket akryl inte behöver.

Vackra naglar i Malmö

Det finns många nagelsalonger i Malmö och de flesta håller hög kvalitet. Vill du vara säker på att du bokar tid för naglar och andra skönhetsbehandlingar på en seriös salong i Malmö så boka den via oss på Timecenter. Här representeras endast seriösa salonger. Det är dessutom obeskrivligt smidigt att boka ditt besök genom oss.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter