Naglar Malmö

Fixa snygga naglar i i Malmö? Vi listar de bästa nagelsalongerna där du kan boka manikyr, pedikyr, gelenaglar, akrylnaglar och nagelförlängning. Boka snabbt och enkelt online och få snygga naglar i i Malmö.
Malmö
Malmgatan 4b, Eslöv
4.8
533 omdömen
I hjärtat av Eslöv ligger Salong NEWLOOK beläget, bara en kort promenad från stationen. Den lokala hårstylisten som erbjuder klippning, färgning, slingor och allt däremellan. Där de senaste trenderna följs och man blir ompysslad med olaplex behandling så man känner sig snygg i håret inför helgens festligheter, högtider eller helt enkelt en vanlig tisdag. Här ser frisörerna till att du får kundservice till ett bra pris i en vänlig atmosfär.
Västra Gränsgatan 15, Skurup
4.9
74 omdömen
På salong Nailash lutar man sig tillbaka i en mysig och hemtrevlig miljö med härlig atmosfär. Samma känsla får man av terapeuten, som lyssnar och tar in ens önskemål för att sedan skämmer bort en. På salongen kan man välja mellan många professionella och lyxiga tjänster, som fransförlängning med singelmetoden, för en förstklassig och naturlig look. Lash lift. Färg och form av bryn. Du kan även kombinera fina fransar med ett set av eleganta naglar i gel, gellack och dekorationer, för att vara snyggast på fester.
Vemmenhögsvägen 16, Staffanstorp
5.0
4 omdömen
Mitt i Staffanstorp hittar du Josefins Skönhet. Hit kommer du som vill ha en avslappnad behandling och exklusiv service med det lilla extra när du gör dina fransar och naglar fina. Välj mellan flera behandlingar så som singelfransar, volymfransar, nytt sett naturella naglar eller ge dina naglar en snygg design, färg och/eller glitter. Josefin är certifierad fransstylist & Nagelterapeut så du kan känna dig trygg.
Storgatan 1a, Staffanstorp
4.9
82 omdömen
Under pandemin så har jag öppet som vanligt, dock finns jag enbart på plats för bokade tider. Öppettiderna är fortfarande flexibla så behöver du tid tidigt på morgonen eller sent på kvällen så hör du av dig till mig. Munskydd och annat skydd finns tillgängligt kostnadsfritt för dig strax innan du kommer in i salongen. Det är enbart du och behandlaren på angiven plats, finns det andra behandlare på plats har den också en kund... Vi har alltid munskydd corona eller inte. Har du funderingar så hör av dig! Var rädd om dig! Efter flertalet år inom vården bestämde jag mig för att sadla om lite och rikta in mig på skönhet. Men service och människor är något jag brinner för, därav min lilla ändring av riktning. Sedan 2015/16 har jag arbetat med skönhet på full tid. Från att ha haft min lilla salong i Limhamn under dessa år flyttar jag över min verksamhet i Staffanstorp. From 01-11-20 är ni välkomna till oss i Staffanstorp. Hjärtligt välkomna till oss!

Välmanikyrerade händer är en fröjd

Få saker höjer ens självkänsla så mycket som att känna sig riktigt fin och att se till att ha vackra, välmanikyrerade händer är ett riktigt effektivt trick för att nå den känslan då man ju ser de egna händerna mest hela tiden. Alla som inte arbetar hårt med händerna, då tjusig manikyr varken håller särskilt väl eller kommer till sin rätt, borde unna sig den lilla investering av pengar och tid som krävs varje dag, vecka och månad för att hålla naglar och händer i fräscht skick - och detta gäller faktiskt även män.

Unna dig manikyr på salong

Manikyr kan man göra på sig själv men det är extra härligt att unna sig att få manikyren fixad i en skönhetssalong. Lite beroende på vad man väljer för behandling kan frekvensen som behövs för att hålla händer och naglar välmanikyrerade variera lite. Använder man vanligt nagellack behöver man gå ungefär en gång i veckan; med shellac räcker det ofta med var tionde till fjortonde dag och med konstnaglar kan det räcka med ett besök var tredje till var fjärde vecka. Det är givetvis väldigt viktigt att man väljer en utbildad och diplomerad nagelskulptör när man bokar tid för manikyr, annars kan man inte kräva vare sig snygga eller hållbara resultat.

Klassisk manikyr & shellac

Sedan många decennier tillbaka har kvinnor ägnat mycken tid åt att måla naglarna och trender har kommit och gått. Idag är nästan allt trendigt inom någon falang, så man väljer helt enkelt det man gillar. Den klassiska manikyren inkluderar:

  • ✓ Handbad för att rengöra och mjuka upp hud och naglar
  • ✓ Ansning av nagelband och död hud
  • ✓ Nagenlanden tryck ner så att de bara formar en mycket tunn remsa mellan hud och nagel
  • ✓ Formning av naglar
  • ✓ Påstrykning av nagellack - underlack, färg och topplack
  • ✓ Applicering av nagelbandsolja
  • ✓ Applicering av handkräm

Detta är utgångspunkten för all manikyr men det finns idag många som väljer shellac istället för vanligt nagellack och då ska varje påstrykning härdas under en UV-lampa. Shellac håller mycket längre än vanligt nagellack och har ingen torktid. Det är ett bekvämt och populärt alternativ.

Konstnaglar

Sedan finns det ju en hel del som väljer konstnaglar i dag. Kanske har de svaga naglar i sig själva, eller så önskar de sig längre naglar än vad som är realistiskt att begära av den egna nageln. Det finns två huvudsakliga material att bygga konstnaglar med, akryl och gelé. Vilket man föredrar är individuellt för båda materialen har sina för- och nackdelar.

Akryl är det absolut starkaste materialet och även det som lättast formas relativt tunt och med ett "naturligt" resultat. Det är dock ett material med väldigt stark doft, vilket irriterar många. Gelé är doftfritt och mer flexibelt som material än akryl och även om det också ger ett hållbart resultat så går det inte att jämföra med akryl. Gellack måste också, likt shellac, härdas under en UV-lampa efter varje påstrykning, vilket akryl inte behöver.

Vackra naglar i Malmö

Det finns många nagelsalonger i Malmö och de flesta håller hög kvalitet. Vill du vara säker på att du bokar tid för naglar och andra skönhetsbehandlingar på en seriös salong i Malmö så boka den via oss på Timecenter. Här representeras endast seriösa salonger. Det är dessutom obeskrivligt smidigt att boka ditt besök genom oss.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter