Topp 20 frisörer i Malmö

Letar du efter den perfekta frisören i Malmö? Här upptäcker du de bästa salonger i Malmö som erbjuder tjänster som klippning, färgning, toning och styling. En fantastisk överblick över de populäraste frisörerna som har salong i Malmöområdet. Lockar, slingor eller klippa topparna? Hitta den rätta frisören för dig här.
Malmö
Arildsgatan 11, Malmö
5.0
(268)
Hej kära grönsaks och klippkunder! Nu klipper jag även i HÖÖR Välkommen hem till mig i Stenskogen och min lilla klipplokal i källaren. Välj Klippning Höör som då kostar 395kr. För er i MALMÖ har jag precis fått en ny Lokal, Knutberth, nära Nobeltorget bak Rex. Jag klipper tillsammans med min vän Johanna i en gammal Bilverkstad. Välj Klippning Malmö som kostar 495kr när du bokar. !Pausad pga flytt! Vill ni lägga till en grönsakskasse till din klippning? En kasse full med primörer från mina odlingar. 125kr Vill du eller ditt företag vill boka en kurs eller konsultation i Grönsaksodling och att sluta kretslopp är det bara att höra av sig. Hör gärna av er om ni undrar något. Vänligen Grönsaksfrisören
Baltzarsgatan 31, Malmö
4.8
(338)
Frisörerna på Baltzar Hår plockar fram den bästa versionen av dig genom ett gediget hantverk. Resultatet ska spegla din livsstil och personlighet utan kompromiss med stil och uttryck. Salongen har ett brett utbud av tjänster från klippning, färgning, toning och slingor, men även lyxiga behandlingar som bayalage, permanenta, fest och baluppsättningar. Frisörerna ser till att ditt hår blir perfekt med hjälp av den senaste tekniken och trenderna inom hårstyling.
Östergatan 11d, Malmö
4.9
(1976)
Barber & Coffee är Malmös första och enda London-inspirerade barberhop där man, förutom mästerlig rakning och klassisk hårstyling från deras Master barberare, serverar smakrikt kaffe av högsta kvalité till sina gäster. Barbershopen, belägen i centrala Malmö nära Stortorget, ger en upplevelse av Old-School anda med sin antika inredning och moderna inslag man sent glömmer. Välkommen till Barber & Coffee Malmö City!
Gustav Adolfs Torg 51, Malmö
4.8
(180)
Herrfrisör - Genomgående höga betyg I våra fina frisörsalonger i Malmö, Gustav Adolfs torg erbjuder vi förstklassiga behandlingar som skäggtrimning och herrklippning. Hos oss möter du utbildade och kunniga barberare som hjälper dig att få den perfekta frisyren för just dig. Vi är ett härligt gäng frisörer som älskar vårt yrke. Vi är glada, kreativa och älskar nya utmaningar. Varmt välkomna att boka en tid med en av våra specialister... Ni hittar oss centralt precis vid Malmös Gustav Adolfs torg. SN erbjuder service i både klassisk och modern stil för dig som söker makeover- eller consistent maintenance.
Lundavägen 7, Malmö
4.8
(59)
Din frisör i Malmö
Amiralsgatan 85, Malmö
4.9
(56)
Östervärnsgatan 10a, Malmö
Hamngatan 4, Malmö
4.8
(3799)
Själbodgatan 2a, Malmö
5.0
(290)
Ellenborgsvägen 61, Malmö
4.8
(287)
Du hittar Barber Trim i Malmö. Här får du hjälp med att få en snygg frisyr och skägg av erfaren frisör och barberare. Vi har öppet måndag till fredag; 09-18 och Lördag; 09-14. Välkommen till Barber Trim !
Malmgatan 4b, Eslöv
4.8
(900)
I hjärtat av Eslöv ligger Salong NEWLOOK beläget, bara en kort promenad från stationen. Den lokala hårstylisten som erbjuder klippning, färgning, slingor och allt däremellan. Där de senaste trenderna följs och man blir ompysslad med olaplex behandling så man känner sig snygg i håret inför helgens festligheter, högtider eller helt enkelt en vanlig tisdag. Här ser frisörerna till att du får kundservice till ett bra pris i en vänlig atmosfär.
Östra Bernadottesgatan 39c, Limhamn
4.9
(690)
Salong Frida befinner sig i Limhamns centrum och erbjuder en lugn, härlig och unik salongsmiljö. Du möts av hög nivå inom service och ett brinnande intresse för skapande och vård av din frisyr. Här står kunden i fokus vilket gör att du kan känna dig trygg att dina önskemål blir uppfyllda. Vi har ett stort utbud av tjänster och behandlingar från klippningar, slingor, färgningar och Olaplexbehandlingar.
Vikhems Bygata 1a, Staffanstorp
4.9
(1422)
Bayhome ger ett proffsigt bemötande i en avslappnad atmosfär med vibbar av en mysigt hemmiljö. Kunden blir omhändertagen från första stund. En charmig stämning och erfarna frisörer gör detta till en av de bästa salongerna i Staffanstorp. Vi erbjuder allt från klippning, färgning, toning, slingor, fransbehandling, peruker & hårdelar. Vi är specialiserade på allt i form av problemhår, håravfall av olika slag. Ett nyanserat besök som ger mersmak till den trendiga. Följ oss på Facebook och Instagram 🙌
Järnvägsgatan 6, Staffanstorp
Varmt välkommen till Rosvall's salong i Staffanstorp. En harmonisk och glad frisörsalong där alla är välkomna. Hit kan du komma för att få en ny frisyr, färg eller bara en uppfräschning av ditt hår. Vi är ett härligt gäng frisörer som älskar vårt yrke. Vi är glada, kreativa och älskar nya utmaningar. För oss är det viktigt vilka produkter vi jobbar med & därför har vi valt att jobba med Maria Nila. Vi erbjuder 100% veganska behanlingar och produkter. Våra produkter har klimatkompenserade förpackningar och är även registrerade hos PETA, Vegan Society och Djurens Rätt. Rosvall's salong är en plats där alla ska känna sig välkomna och vi tycker det är viktigt att salongen har en hemtrevlig och härlig atmosfär både för kunden och för oss frisörer. Rosvall's salong - Din frisör i Staffanstorp
Lärkvägen 2, Bjärred
4.8
(229)
I Bjärred hittar man salongen Frisören i Garaget som passar alla i familjen, stora som små i alla åldrar. I den härligt ombonade miljön finner du ro och blir riktigt bortskämd av den kreativa frisören som hjälper framhäva ens bästa sidor. Genom trendiga frisyrer, toning eller färgning med hög kvalitet och rådgivning blir man med allra högsta säkerhet nöjd med sitt besök.
Norra Långgatan 16, Landskrona
4.9
(300)
Klippstugan är den stilrena frisörsalongen med ljusa lokaler som du hittar bara ett stenkast från Rådhustorget mitt i Landskrona. Här hittar du professionella frisörer med gesällbrev, mästarbrev och diplomer som tar hand om dig på bästa sätt. En salong där man ser till att håret blir perfekt med hjälp av de senaste trenderna inom hårvård.
5.0
(268)
Hej kära grönsaks och klippkunder! Nu klipper jag även hemma i källaren på mitt nya hus i HÖÖR. Välj Klippning Höör som kostar 395 kr när du bokar. Vill ni lägga till en grönsakskasse till din klippning? En kasse full med primörer från mina odlingar. 125kr Hör gärna av er om ni undrar något. Vänligen Grönsaksfrisören
Bruksgatan 30, Helsingborg
4.9
(907)
Hår Vision hittar ni i centrala Helsingborg. Salongen ligger mysigt omgiven av flera restauranger på Bruksgatan, stadens mest historiska gågata. På Hår Vision utför frisörerna det mesta inom hårvård. Här sätter man kunden i centrum och arbetar för att uppnå kundens "hår visioner. Kvalitet istället för kvantitet. En liten salong som jobbar för det personliga bemötandet. Salongen har funnits i samma lokaler sedan 1987, då under namnet Salong Adolf.
Karl X Gustavs Gata 58, Helsingborg
5.0
(608)
Belägen mitt på Karl X Gustavs Gata i Helsingborg finner man frisörsalongen Skulpt. Något som utmärker salongen är den ljusa och välinredda lokalen som med en trevlig atmosfär ger möjligheten att luta sig tillbaka och relaxa. De duktiga frisörerna tar dina behov och gör dom till verklighet, med olika klippningar, frisyrer med slingor och styling. Salongen erbjuder många olika lyxiga behandlingar som balayage, intensive kurer, färgning, toning och blonderingar.
Kullagatan 54, Helsingborg
5.0
(48)
Hej och välkommen till By De Lonti på Beauty Bar, där jag erbjuder professionella frisörbehandlingar för att hjälpa dig att uppnå den perfekta stilen för ditt hår. På min Instagram-sida @Bydelonti kan du se exempel på mitt arbete och få inspiration för din nästa frisyr. För att boka en tid eller för mer information om mina behandlingar är du välkommen att kontakta mig på 076 327 90 30. Varmt välkommen!
Lilla Torggatan 3, Helsingborg
4.8
(3799)
Gents barber & Shop är vår första butik mitt i centrala Helsingborg. I butiken erbjuder vi ett brett sortiment av dofter samt hudvårds- och rakprodukter för män. Våra barberare står till tjänst med traditionell rakning med kniv, klippning och mustasch- och skäggtrimning.
Skurup 4735, Skurup
Här på den mysiga salongen i Skurup tar man hand om ditt hår och välbefinnande i en sagolik miljö. Luta dig lugnt tillbaka medan du varmt blir omhändertagen av frisörens expertis inom design och hårdvård. Med frisörens professionella tips skapar man den unika looken för varje passat tillfälle, allt från festligheter till fredag hela veckan. Man kan känna sig extra vacker genom att komplettera sitt besök med en lyxig Concentr8 cocktail eller Olaplex behandling.
Stora Torggatan 3, Skurup
4.7
(350)
Vi på Salong Gost Barbershop finns på Stora Torggatan1 i Skurup och har arbetat som frisörer sedan 1950. Våra frisörer här lång erfarenhet av hårvård och vi strävar efter att alltid hålla oss uppdaterade med vad som händer i frisörbranschen. Denna kombination av erfarenhet och nytänkande hjälper oss att se till du som kund blir nöjd efter ditt besök i vår frisöalong. Välkommen till frisörsalong i skurup!
Stora Södergatan 7, Lund
4.9
(293)

Så sköter du ditt hår efter hårtyp

Här är en kort guide för hur du kan hålla ditt hår fantastiskt vackert även mellan frisörbesöken.

NORMALT HÅR
Ditt hår är glansigt och återfuktat. Din hårbotten är balanserad och känns bra. Använd inpackning en gång i veckan och undvik många olika hårprodukter. Tvätta håret max två gånger i veckan. Låt hellre ditt hår självtorka än att föna det, det är mycket mer skonsamt mot ditt hår. Klipp topparna när de börjar bli kluvna. Det vanligaste är ca 10 veckor mellan klippningarna.

BEHANDLAT, TORRT ELLER SKADAT HÅR
Ditt hår är mer ömtåligt än vanligt och du har ofta kluvna toppar. Håret känns inte återfuktat och är inte lika elastiskt. Om du använder mycket hårprodukter, tvättar håret för ofta och gör många behandlingar kan ditt hår bli torrt. Återfukta håret rikligt! Det bästa sättet är att använda hårinpackningar minst en gång i veckan. Det finns hårinpackningar för olika hårtyper, så det är viktigt att välja rätt.

En inpackning för färgat hår gör att du behåller din färg extra länge. Torrt hår behöver istället en inpackning som ger det extra fukt och näring. Om ditt hår är skadat är det bäst med en hårinpackning som innehåller proteiner. Tvätta ditt hår med schampo och torka det med handduken ordentligt. Kläm bort det extra vattnet med hjälp av handduken. Applicera sedan inpackning i hårlängderna, utan att lägga det i din hårbotten. Var noga med dina hårtoppar, de är extra torra och behöver extra mycket kärlek. Några inpackningar som vi kan rekommendera är från Maria Nila och Kevin Murphy som får höga betyg i många tester.

FÄRGAT HÅR
Det är viktigt att vårda ditt hår så du behåller din vackra färg så länge som möjligt. Använd schampo och balsam som är anpassade för färgat hår. De är specialanpassade för att bevara färgen, samtidigt som de rengör ditt hår på djupet. Ett bra tips är att titta efter hårprodukter som innehåller färgpigment.  Detta ger en extra styrka till håret och fördjupar din färg.

TUNT OCH FINT HÅR
Tunna hårstrån, som är typiskt skandinaviskt, kan göra att ditt hår lätt ser platt ut och inte håller sig på sin plats. Din räddning är produkter som ger ditt hår mycket volym. Om du har ett långt hår är det viktigt med balsam. Om du istället har ett kort hår så kan balsam göra att ditt hår inte håller sin volym och faller ner. Lösningen för dig kan vara en balsamspray. Båda typerna får en stor glädje av ett volymschampo som ger det extra lyftet som just din hårtyp behöver. Använd även andra volymgivande produkter för att få en helhet på din behandling.

FETT HÅR
Om ditt hår blir lätt platt och livlöst kan det vara för fett. Tvättar du håret för ofta? Det kan göra att hårbotten försöker kompensera genom att göra håret mer fett. Det kan också bero på att du använder produkter som innehåller silikon. Silikon ger håret lyster och får det kännas mjukt, men egentligen blir håret skadat och uttorkat.

Det bästa tipset kan verka enkelt. Tvätta håret mer sällan. Det kan kännas ovant i början men ditt hår kommer att tacka dig i slutändan. Det räcker att tvätta håret två gånger i veckan för att det ska bli rent. Om du vill fräscha upp håret mellan tvätten så använd istället torrschampo. Det får ditt hår att kännas och se mindre fett ut. Alternativt kan du tvätta håret utan att använda några produkter. Det är viktigt att när du väl schamponerar håret så väljer du ett schampo som är anpassat för fett hår och är utan silikon. Dyrare produkter brukar inte använda silikon, så titta noga i innehållsförteckningen när du väljer ditt schampo. Ingredienser som du ska hålla utkik efter är siloxan, de som börjar med silan- eller de som slutar på  -cone.

Andra salonger som kan intressera dig:

CreaDecor

Stora Nygatan 22
I närheten av Hansa i centrala Malmö hittar du salongen CreaDecor som erbjuder en lugn och harmonisk miljö där du kan hämta ny energi. Det är inte bara håret som är i fokus, utan även kunden som individ. CreaDecor är latin och betyder "Skapa skönhet". Salongen har stort utbud av tjänster såsom klippning, färgning, tvätt och fön, håruppsättningar, färgning och plockning av ögonbryn och ögonfransar samt Olaplex-behandlingar.

Honey I'm Home Hair

Rundelsgatan 16
Ett besök på salongen Honey I'm Home är balsam för själen, samtidigt som du blir inspirerad och bortskämd. Samtal och hantverk förenas och lämnar en god känsla långt efter att du blir vacker i frisörstolen här. Här hittar du ditt andra hem.

Scalp Studio Malmö

Stora Nygatan 27
Salongen med passion för styling och mode. Kunder är den viktigaste delen på salongen Scalp Studio. Här ser frisörerna till att du får kundservice till ett bra pris i en vänlig atmosfär. Personalen hjälper dig gärna att få den stil du önskar och ge tips som håller ditt hår friskt och vackert länge.

Salong Sköna Hörnan

V.Rönneholmsvägen 73a
Salong Sköna Hörnan är beläget på en grön hörna mitt i Slottstaden i Malmö. Ta ett avbrott från vardagen och njut av en härlig huvudmassage. Koppla av med en tidning, kaffe eller te medan de erfarna hårstylisterna tar hand om dig och förverkligar dina önskemål. Målet är att du blir 100% nöjd när du lämnar salongen efter din klippning.

Shampoo Klippotek

Tegelgårdsgatan 10
En modern och harmonisk frisörsalong bara ett stenkast från Lilla Torg mitt i centrala Malmö. Sätt dig i stolen och andas ut, känn dig harmonisk och omhändertagen av professionella frisörer. Här hittar du allt från hårvård så som klippning, färgning, slingor, balayage, hårförlängning och hårförtjockning. Här kan du även hitta behandlingar för hudvård och fransar.

Hårstudion Mikz

Topplocksgatan 11A & Husiekyrkoväg 98
Hårstudion Mikz startades 1996 och består av fyra kreativa frisörer som älskar sitt jobb och trivs i varandras sällskap. Här hittar du både värme och humor samtidigt som du får en ny frisyr och blir ompysslad, omhändertagen och bortskämd. Och du parkerar gratis precis utanför salongen.

Engelbrektsgatan 12 Hår & Skönhet

Engelbrektsgatan 12
En modern salong precis vid Lilla torg som erbjuder ett unik koncept med en service utöver det vanliga. Här hittar du en komplett skönhetssalong med behandlingar som klippning, färgning, makeup, nagelförlänging, fransförlängning, kosmetisk tatuering, laserbehandlingar, LPG, fillers och Botox.

BELD Hair

Stora Nygatan 40
Salongen består av ett glatt och kreativt gäng som hjälper dig med just ditt hår. Avantgarde, tidlöst eller klassiskt? Möjligheterna är oändliga och gänget står redo att uppfylla dina hårdrömmar.

Salong Valencia

Bergsgatan 44
Ett stort team av frisörer med lång erfarenhet som håller sig uppdaterade kring de senaste teknikerna och trenderna. Allt inom hårvård. Salongen erbjuder klippning, färgning, slingor, håruppsättningar, keratinbehandlingar, öronhåltagning samt 3D ögonbrynstatuering. Du som kund blir nöjd efter ditt besök hos Salong Valencia.

Basic Hair

Linnégatan 33, Limhamn
Salongen är belägen på Limhamn och erbjuder många profesionella tjänster som hårklippning, färgning och slingor. Frisörerna använder skonsamma produkter från Kevin Murphy och American Crew så att din behandling naturlig och bra för både hälsan och miljön. Salongen ger ett varmt intryck i en trivsam atmosfär. Här slappnar du av med en varm dryck och lämnar vardagen bakom dig.

Salong Créateur - Din frisör i Malmö

Nils Forsbergs Plats 3
En modern, ljus och luftig frisörsalong mitt i Slottsstaden i Malmö. Med kunskapen och erfarenheterna guidar dig frisörerna på Salong Créateur till det perfekta resultatet. Alla stylister håller sig uppdaterade inom det senaste i hårmodet genom utbildningar och mässor. Här står du och dina hårdrömmar i centrum.

Salong Din Stund

Föreningsgatan 63
På en trevlig hörna i en lugn del av Föreningsgatan hittar du Salong Din Stund. Till hårbehandlingar använder frisörerna Maria Nilla hårprodukter som är ekologiska och skonsamma mot ditt hår. Fransförlänging görs med hjälp av certifierad Xtreme Lashes-stylist som är en garanti för ett fantastiskt resultat. Perfekt för dig som vill njuta av känslan med nya vackra och långa fransar.

Boudoir Hairdesign

Davidshallsgatan 11
I hjärtat av Malmö, ett stenkast ifrån Kungsparken ligger salongen Boudoir Hairdesign som erbjuder klippning, färgning och allt däremellan. Den ljusa designen och stilrena inredningen bjuder in till en upplevelse utöver det vanliga. Ditt hår får ett andra liv med hjälp av duktiga hårstylister som sätter kunden i centrum.

Är du redo att uppleva de bästa frisörerna i Malmö?

Många frisörer i Malmö erbjuder onlinebokning. Oavsett om du bokar klippning, slingor och färgning är det en fördel att hitta sin frisör online. Det viktiga uppdraget borde alltid gå till den frisören man passar bäst ihop med. Det är viktigt att känna förtroende för sin frisör. Då kan klippningen förvandlas till en trevlig pratstund som går snabbare än man tror. Frisören ska kunna känna efter vilka ens behov och önskemål är, men även ge förslag på saker som ger det lilla extra för utseendet.

Frisörer i Malmö har ofta fullbokat om du vill boka samma dag, så försök att ha god framförhållning. Ju tidigare du bokar, desto större är chansen att din nya favoritfrisör har tid. Det tar oftast lite längre tid första gången eftersom de ska lära känna dig, din stil och ditt hår. Om du bokar online har du större chans att knipa de åtråvärda tiderna hos de bästa salongerna. Fantastiskt smidigt och du kan göra det enkelt i mobilen var du än är.

  • ✓ De bästa frisörerna samlade på ett ställe
  • ✓ Fantastisk överblick med stora bilder
  • ✓ Recensioner som hjälper dig att hitta rätt


De mest populära frisörer i Malmö hittar du enkelt här.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter