Frisör i Stockholm

Hitta och boka frisör i Stockholm online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Kommendörsgatan 14, Stockholm
NYHETER! Söndagsöppet 29/4 På vår salong kan du alltid räkna med att få den bästa behandlingen. Numera är vi den mest uppsökta salongen för dom som vill ha en snygg och trending look. Vårt team av experter är redo att ta sig an varje utmaning och bevisa vårt kunnande. Men, vårt kaliber presenteras ändå främst av våra kunder, och det är därför som vi alltid gör vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd. Salongen har en unik och glamourös inredning med italiensk design. Vårt team har förmåga att tillgodose alla dina behov när det kommer till den perfekta frisyren. Du kanske vill han en enkel frisyr eller du kanske vill ha något unikt invecklad för en bal, ett bröllop eller någon annan viktig händelse i ditt liv. Vi Lyssnar på dig och dina önskemål, så att du kan uppnå just den look du eftersträvar.
Skånegatan 72, Stockholm
I centrala Södermalm en kort promenad från Medborgarplatsen beläget på Skånegatan i Stockholm hittar man salongen HÅRET. Här på salongen har man passion för styling, mode och det senaste inom trenderna. Frisörerna ser till att du får en fantastisk service till ett bra pris i en vänlig atmosfär med högsta kvalité. Man kan inget annat än förvänta sig att de erfarna frisörerna gärna ger råd och tips på stiler på hårdesign och produkter som ser till att ditt hår håller sig friskt och vackert länge.
Skärmarbrinksvägen 43, Johanneshov
I centrala Johanneshov, bara ett stenkast från Blåsut T hittar du Salong Scholastica. En frisörsalong till för alla typer av hår med fokus på kvalitet och service. Frisören utmärker sig genom att vara insatt i både europeiska och afrikanska trender och erbjuder ett helhetskoncept som inkluderar klippning, färgning, slingor, hårförlängningar och flätor. Här erbjuds även permanent eller rakpermanentning tillsammans med ett stort urval av behandlingar som massage, fotvård, vaxning, ansiktsbehandling och naglar.
Herkulesgatan 1, Stockholm
Jag har arbetat som frisör sedan 1994 och älskar mitt jobb. Mötet med nya spännande människor gör dagarna varierande och alltid roliga. Att få kunden att känna sig avslapppnad och i goda händer är viktigt för mig. Att ta fram det vackra hos var och en och göra kunden nöjd är otroligt kul. Jag är lyhörd för dina önskemål.
Telivägen 4, Nynäshamn
Studio VE är salongen som ger dig konsultation anpassad efter din personliga stil samtidigt som du kan slappna av. Du och dina önskemål kombineras med frisörens kreativitet för att skapa din individuella look som gör dig unik. Ett team som alltid strävar mot perfektion. Exklusiv känsla och välkomnande atmosfär.
Trädgårdsgatan 29, Strängnäs
Fokuset hos salongen INTENSIVEHAIR i Strängnäs är att ta in dina önskemål, och ge de bästa råden för dig som kund, för att ditt hår ska må så bra som möjligt, och se strålande ut. Känslan i salongen är en hemtrevlig miljö med en personlig touch. Frisören har lång erfarenhet inom frisöryrket och erbjuder många olika behandlingar så som extensions, färgning och klippning. Den kreativa frisören ger inte bara bra stylingtips för att hålla frisyren vacker efter besöket utan arbetar även utefter kundens önskemål för att uppnå den bästa stilen.
Parkvägen 2, Alunda
I centrala Alunda på salongen Ann’s Frisering möts man av erfarna frisörer och stylister som har koll på de senaste trenderna. Här upplever du behandlingar i en modern salongsmiljö och blir ordentligt ombonad av den kreativa och trevliga personalen. På salongen erbjuds allt inom professionell hårvård såsom klippning, färgning, slingor, ögonbryn och uppsättning. För en komplett upplevelse erbjuds även ansiktsbehandlingar med ekologiska och vegetabiliska hudvårdsprodukter från Wise.
Sigurdsgatan 35b, Västerås
Salongen ligger belägen intill Västerås centralstation i Mälarstaden. Det professionella teamet strävar att framhäva ens bästa sidor, genom en kombination av erfarenhet och trendkänslighet, som ger dig klippningar och färgningar av hög klass. Salongen startades 2010 och gänget är en stabil trendsättare som sticker ut i Västerås stora utbud av frisörer. I den alldeles nyrenoverade ljusa lokalen med högt i tak erbjuds ett komplett utbud inom hårvård, naglar, fransförlängning. Men även lyxiga behandlingar som tandblekning, spraytan, laser, medicinsk fotvård, massage och make-up.
Kung Hans Väg 12, Sollentuna
Nyhet! Nu har vi exklusiva medlemspriser för er som klipper er ofta! Skaffa medlemskort hos Eddklipp och klipp dig varje vecka för en månadssumma på 1299kr! Det är begränsat med platser så hör av dig nu för att säkra ditt medlemskap
Västmannagatan 69, Stockholm
Hej och välkommen till mig.  Mitt namn är Felicia Rahm och har en hyrstol på salong Hårboden i Odenplan. Jag har arbetat som frisör sedan sommaren 2014.  För tillfället tar jag inte emot killar/män.  Jag jobbar endast med långthår (därför inga korta frisyrer).  Vid frågor, skicka ett sms eller mail.  Boka enkelt en tid via webben eller smsa (tar ej emot bokning på telefon).  0739385928 OBS!  På alla behandlingar gäller 24 timmars avbokning. Annars är det full debitering. Info om varje tid finns under "fliken" vid varje behandling!  Priser står under varje behandling! Priserna kan dock variera något från kund till kund, va medveten om detta. Men priserna är ungefärliga priser. 

Letar du efter en frisör i Stockholm? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter