Rådgivning Stockholm

Letar du efter rådgivning i Stockholm? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Stockholm snabbt och enkelt.
Stockholm
Regeringsgatan 26, Stockholm
4.8
4 omdömen
På denna sida kan du boka tider för Stockholm och Malmö. Kontrollera alltid att du bokat i rätt butik! Adressen i Stockholm är: Regeringsgatan 26 11153 Stockholm 08-22 25 50 kundservice@runnersstore.se Adressen i Malmö är: Baltzarsgatan 31 21136 Malmö 040-12 96 70 malmo@runnersstore.se
Kiropraktikhälsan Döbelnsgatan 57, Stockholm
5.0
5 omdömen
På Tirilds Friskvård, Döbelnsgatan 57, blir man tryggt omhändertagen av en professionell kroppsterapeut. Här kan man få hjälp med att vava ned, få sinnet att minska i aktivitet eller lösa upp spänningar längs ryggen. Tirild har 18 års erfarenhet som ayurvedisk kroppsterapeut och ayurvedisk hälsorådgivare samt 30 års erfarenhet av yoga. Tirild har även yogaklasser vid Thorildsplan, där hon undervisar Svaroopa yoga. En lugn och nedvarvande yoga där fokus ligger på att lösa upp spänningar längs ryggen. I varje pass jobbar vi oss mjukt genom ryggen och bäckenområdet, hela vägen från svanskota till nacke. Tirild har 30 års erfarenhet av yoga och 13 års erfarenhet som yogalärare.
Mosebacke Torg 6, Stockholm
5.0
2 omdömen
Skarv Sthlm erbjuder samtalsterapi och parterapi i livets alla skeden. Mottagningen finns centralt vid Slussen. Varmt välkommen!
Dalvägen 24, Solna
PRO+FIT Health AB är en hälsopartner i Solna som erbjuder företagskunder och privatkunder kostrådgivning men även andra tjänster såsom hälsoundersökningar och samtalsstöd.
C/o Odenplans Naturhälsa - Norrtullsgatan 15, 3tr Stockholm, T-bana Odenplan
FUNCTIONAL MEDICINE MOTTAGNING
Sunnanängsvägen 10, Enebyberg
Är du i planeringsstadiet eller ska lägga en mindre beställning är du välkommen att boka en tid hos oss, 90 minuter. Har du en större beställning, en beställning med måttbeställd bänkskiva från oss eller ska du boka en förbesiktningstid med våra hantverkare rekommenderar vi dig att boka två tider i följd, sammanlagt 3 timmar. Viktigt att du läser det mail som skickas till dig i samband med din bokning. Det förbereder dig på bästa sätt inför din köksplaneringstid och hjälper dig att kunna beställa så snabbt som möjligt! Varmt välkommen till oss på IKEA Service & pick-up!
Sunnanängsvägen 10, Enebyberg
Möte med garderobsspecialist – tillsammans förverkligar vi dina förvaringsdrömmar! När du bokar en planering hos oss kommer du i lugn och ro att få sitta ned med en av våra säljare på IKEA Enebyängen. Tillsammans går vi igenom alla dina behov och önskemål för att ta dig vidare mot din drömgarderob. Mötet är kostnadsfritt och varar i 60 min Varmt välkommen till oss! • Förberedelser Det är bra om du har hittat en stil du tycker om. Hämta inspiration från vår katalog eller en heminredningstidning. Ta gärna med dig bilder. Förbered dig genom att ta med dig så exakta mått som möjligt på väggen du vill bygga på, takhöjd, eventuell placering av element, fönster och dörrar, eluttag och strömbrytare. Fundera även på vilken typ av förvaring du har behov av.
Bruncronas Väg 22, Värmdö
4.8
4 omdömen
Skräddarsydda lösningar där Livskvalitet står i fokus! Hälsofokus arbetar med att se till att hela människan mår bra för att bli Ditt bästa jag. Välkommen till Hälsofokus Praktik där Jeanette Thörner arbetar med mjuk kiropraktik och strukturell osteopati samt coachar i personlig utveckling. Vill du boka senare än 12 h innan, boka spabehandling som är längre än 1 h eler inte hittar nåhgon tid skicka ett sms på 0739835195.
Terapivägen 14c, Huddinge
Jag arbetar som studie-och yrkesvägledare via SKYPE. Som Studievägledare vägleder jag studenter som ska vidare mot gymnasium, högskola/Universitet, Yrkeshögskola etc. Mina uppdragsgivare är skolor som behöver uppbackning av mina tjänster under kortare eller längre perioder. Jag arbetar över hela Sverige samt Svenska skolor utomlands. Ni elever, studenter och föräldrar vars skola har samarbete med mina tjänster kan direkt boka in er de tider som passar er bäst! Välkomna !
Ragvaldsgatan 14, Stockholm
4.8
10 omdömen
Krokanvägen 26, Sköndal
Mental coaching med hypnos! Mottagning i Sköndal. Det finns även möjlighet till att ses vid Hötorget efter överenskommelse.
Kungsgatan 19, Malmköping
5.0
1 omdöme
Medial Vägledning, Angelic Reiki Healing, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Jag rensar Ditt hus från energier o andar. Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör och häst healing. Ring 072240164 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
Kommendörsgatan 5, Stockholm
5.0
15 omdömen
Kyrkogatan 11, Norrtälje
Citikliniken - Vård, Hälsa och Estetik. Citikliniken erbjuder dig estetiska behandlingar och rådgivning. Det är bara du som vet och bestämmer hur du vill ha det. Vi har avtal med landsting och kommun inom primärvården. Vi erbjuder även privat vård och företagshälsovård. Hos oss arbetar legitimerad personal, specialistläkare, psykologer och sjuksköterskor. Estetisk rådgivning och behandling utförs av certifierad och legitimerad personal (läkare alt sjuksköterskor). Citikliniken är certifierad inom kvalitet ISO 9001 och Miljö 14001 Citikliniken har ansvarsförsäkring

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter