Rådgivning Uppsala

Letar du efter rådgivning i Uppsala? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Uppsala snabbt och enkelt.
Uppsala
Söderbergs Väg 13, Stavsnäs
5.0
4 omdömen
Ha Bra Liv hittar du på Söderbergs Väg 13 / Stavsnäs. Här möts du av terapeuter med lång erfarenhet och som erbjuder högkvalitativa behandlingar som är anpassade efter dina behov. Behandlingar som erbjuds är Terapeutisk massage, Lymfmassage, Klassisk massage, Kost/näringsterapi, Coaching, Personlig träning. Varmt Välkommen!
John Ericssonsgatan 9, Stockholm
5.0
4 omdömen
Ha Bra Liv hittar du centralt på Kungsholmen, John Ericssonsgstan 9. Våra terapeuter har lång erfarenhet och erbjuder högkvalitativa behandlingar som är anpassade efter dina behov. Behandlingar som erbjuds är Terapeutisk massage, Lymfmassage, Klassisk massage, Kost/näringsterapi, Coaching, Personlig träning och Kiropraktik. Här kan du boka behandling inom massage, kost/näring. Resterande kontaktar du oss på 070 - 413 49 69 Varmt Välkommen!
4.9
54 omdömen
Av Tirild blir man tryggt omhändertagen. Hon är en professionell kroppsterapeut med inrktning på ayurvedisk hälsorådgivning, ayurvediska behandlingar, yogaterapi för spänningar längs ryggen, överrörlighet samt djup avslappning. Tirild har 18 års erfarenhet som ayurvedisk kroppsterapeut och ayurvedisk hälsorådgivare samt 30 års erfarenhet av yoga. Tirild har även yogaklasser via Zoom, där hon undervisar Svaroopa yoga. En lugn och nedvarvande yoga med fokus på att lösa upp spänningar längs ryggen och i bäckenområdet; hela vägen från svanskota till nacke. Tirild har undervisat Svaroopayoga i 15 år. Länk till yogakurserna: https://www.timecenter.se/ayurvedagrupp
Bruncronas Väg 22, Värmdö
4.9
112 omdömen
Skräddarsydda lösningar där Livskvalitet står i fokus! Hälsofokus arbetar med att se till att hela människan mår bra för att bli Ditt bästa jag. Välkommen till Hälsofokus Praktik där Jeanette Thörner arbetar med mjuk kiropraktik och strukturell osteopati samt coachar i personlig utveckling. Vill du boka senare än 12 h innan, boka spabehandling som är längre än 1 h eler inte hittar någon tid skicka ett sms på 0739835195.
Regeringsgatan 26, Stockholm
4.9
191 omdömen
På denna sida kan du boka tider för Stockholm och Malmö. Kontrollera alltid att du bokat i rätt butik! Adressen i Stockholm är: Regeringsgatan 26 11153 Stockholm 08-22 25 50 kundservice@runnersstore.se Adressen i Malmö är: Baltzarsgatan 31 21136 Malmö 040-12 96 70 malmo@runnersstore.se
Montörvägen, Saltsjö-boo
4.9
63 omdömen
Här kan du boka undersökning, massage och friskvårdbehandlingar som sker i min nya lokal på Montörvägen 3, Saltsjö-Boo, Kummelbergets Industriområde i Orminge. Från och med 10 augusti är även water tredmillen och träningslokalen igång. Träningslokalen kan man boka för egen träning eller kurser och utbildningar. Hittar du ingen lämlig tid mail på info@awhundlara.se eller ring 076-1001090.
Kungsgatan 19, Malmköping
4.8
33 omdömen
Medial Vägledning, Angelic Reiki Healing, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Jag rensar Ditt hus från energier o andar. Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör och häst healing. Ring 072240164 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
5.0
6 omdömen
Terapi, Par/familjeterapi, Affärscoaching och Meditation I våra relationer tydliggörs ofta vilka områden vi själva kan utvecklas inom. Det vi kallar relationsproblem är ofta baserat på oförmågan att förstå oss själva och varandra samt att kommunicera detta med varandra. Att utforska relationen till dig själv och förstå vad det är som händer med dig i dina relationer är ett äventyr med eller utan din partner. Par/familjeterapi och Affektfokuserad terapi AFT är starka transformerande verktyg i detta förändringsarbete. Familjen är beroende av föräldrarnas förmåga till ledarskap. På samma sätt påverkas företag av dess lednings förmåga till medveten kommunikation Även ledarskap kan och bör kanske utvecklas genom lite djupare självkännedom. Att arbeta med företagetsledare är en transformerande process som kan få positiv påverkan på hela verksamheter. Processerna bygger på individens erfarenhet och behov och vi sätter tillsammans upp önskemål och riktlinjer för just dig.
5.0
6 omdömen
Johanna Holdar-Turgeon Neurofeedgackterapeut, legitimerad lärare i musik, sångerska och sångpedagog. ​ I mitt arbete som lärare och musiker har jag mött många barn och ungdomar med olika diagnoser, utbrända och överstressade vuxna eller musiker som vill öka sin prestanda inom sitt område. ​ Jag kom först i kontakt med neurofeedback genom Dr. Galante, som använde sig av metoden med goda resultat, när jag och min familj bodde i USA. ​ Då insåg jag att något saknades i mitt arbete med människor, som på olika sätt hade en underpresterande eller stressad hjärna. Lösningen kom när jag upptäckte just neurofeedback och de effektiva resultat som behandlingen ger. Eftersom hjärnan är formbar så kan man i alla åldrar träna hjärnan till att fungera optimalt. ​ Mitt syfte är därför att genom neurofeedback hjälpa och utveckla personer att nå sin önskade fulla potential. Kontakta mig för mer information eller boka in ett första möte.
Sankt Paulsgatan 22a, Stockholm
5.0
6 omdömen
Nils yogananda arbetar som terapeut, meditationsledare & yogalärare, Osho terapeut, par- och familjeterapeut, trauma- och affektfokuserad terapeut, Coachning och handledning. Mer än 30 års erfarenhet av ledarskap, terapi och personligutveckling. 5år som assistent i terapeutisk träning med världsledande terapeuter på olika Terapi och meditations center i Europa.
Coachlinjen.se, Sverige
4.8
5 omdömen
Välkommen till MindMe - Coachlinjen. Vi är era tillgängliga coacher online. Vi erbjuder trygg coaching enligt högsta certifieringsstandard, direkt via videosamtal eller telefon. Du får professionell hjälp via samtal att ta dig framåt i de områden i livet som är viktiga för dig. Du behöver inte resa eller ta dig någonstans - du bokar online en tid som passar dig med önskad coach, och betalar via Klarnas betalningsalternativ. Vi jobbar med strikt sekretess/tystnadsplikt enligt högsta etiska standard. Certifierade livscoacher (via ICC och ICF), även med utbildning inom mental träning, NLP och KBT.
Mjölnarvägen 16, Nacka
5.0
7 omdömen
addmove är en träningsverksamhet med fokus på utomhusträning och funktionell träning med kroppen som redskap, där alla kan vara med. addmove erbjuder också inomhusträning, personlig träning, medicinsk träning, kostrådgivning med mera.
Nettovägen 1, Järfälla
Akut barnmorskestöd under latensfasen, barnmorskedoula på förlossningen, hemfödsel, barnmorskestöd under nyföddhetsperioden, amningsstöd, förlossningsförberedande samtal och postpartumsamtal.
Kattfotsbacken 40, Hässelby
Hej och välkommen! 🌸 Alternativ Verklighet drivs av mig, Mira Webb, som älskar healingenergi, magi, tarotkort, orakelkort och änglar! Jag tror på lycka, snällhet och integritet som superkrafter. Jag tror på healingens otroliga förmåga att rätta till det som blivit skevt. Jag tror på änglars fantastiska visdom och på människans potential att kunna ta emot och ge healing och att samarbeta med gudomlighet för att skapa den verklighet vi själva vill leva i. För tillfället erbjuder jag reikihealing och änglakommunikation via tarot- och orakelkort, snart kommer fler tjänster! Vänligen läs först mer på hemsidan om tjänsten du vill boka och läs bokningsvillkoren vid betalningen, tack. Välkommen!
C/o Odenplans Naturhälsa - Norrtullsgatan 15, 3tr Stockholm, T-bana Odenplan
4.7
18 omdömen
FUNCTIONAL MEDICINE MOTTAGNING
Dalvägen 24, Solna
PRO+FIT Health AB är en hälsopartner i Solna som erbjuder företagskunder och privatkunder kostrådgivning men även andra tjänster såsom hälsoundersökningar och samtalsstöd.
Hantverkargatan 85, Stockholm
4.9
59 omdömen
Banérgatan 41, Stockholm
4.9
1193 omdömen
Flyginfarten 13, Järfälla
Vill du ha hjälp med att inreda ditt hem, möblera om, få tips eller bara någon att bolla dina idéer med? Träffa en Heminredare i 90 minuter. Har du funderingar kring Planeringstid, är du välkommen att höra av dig till oss via mail, heminred.barkarby@ikea.com, så berättar vi mer!
Kungsgatan 60, Stockholm
Imagine that AB arbetar med prestationspsykologi inom idrott och näringsliv. Företaget består av välutbildade idrottspsykologiska rådgivare. Vi hjälper våra kunder att optimera sina uppdrag och nå sina personliga mål som idrottare, ledare/medarbetare och människor

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter