Sjukgymnast i Stockholm

Hitta och boka sjukgymnast i Stockholm online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Stockholm
Birger Jarlsgatan 62, Stockholm
Ackermann Institutet, etablerat 1968, har lång erfarenhet inom både alternativ och traditionell medicin. Sedan år 1974 har man bedrivit utbildning inom strukturell osteopati och mjuk kiropraktik den så kallade Ackermann metoden. Vi ser alltid till helheten för att uppnå bästa resultat med behandlingen.
Östra Kanalgatan 2, Södertälje
Din rehabklinik i Södertälje Välkommen till Telge Rehab i Södertälje. Kliniken är integrerad i Sydpoolens lokaler. Resultatet är en vacker klinik i en lugn och harmonisk miljö med möjligheter till rehabiliteringsträning i ett stort och välutrustat gym och terapibassäng. Det centrala läget med närhet till kollektivtrafik och gångavstånd från centrum är en stor fördel. På mottagningen arbetar sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kiropraktorer, Massörer och dietist tillsammans för att ge dig ge dig bästa möjliga undersökning, behandling och rehabilitering. Telge Rehab är en verksamhet i Praktikertjänst AB. Fritt vårdval betyder att du som patient har rätt att välja din vårdgivare, länets alla invånare har möjlighet att söka sig till kliniken.

Letar du efter en sjukgymnast i Stockholm? Då har du hittat rätt! Visste du att det heter numera fysioterapeut? Detta kan du boka här på TimeCenter.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter