Vaxning Stockholm

Letar du efter vaxning i Stockholm? På TimeCenter kan du boka tid online för vaxning i Stockholm snabbt och enkelt.
Stockholm
Grevgatan 30, Stockholm
4.9
126 omdömen
Här utför jag vaxning av hela kroppen med främst varmvax och efter konstens alla regler. Noggrant, effektivt och med personlig service kan du få len hud som varar i veckor. Upplev len hud som varar i veckor utförd av mig, Aynur! När du gör en brasiliansk vaxning hos oss så använder vi oss främst av varmvax, det betyder att vi rycker bort dina hårstrån enbart med hjälp av vaxet. I annat fall fästs en remsa i vaxet som man sedan tar tag i och rycker bort, en metod vi använder oss lite utav. Vi rekommenderar att för bästa resultat upprepa behandlingen efter ungefär en månad och att inte använda rakhyvel mellan gångerna då detta medför grövre hårväxt och stubb. Om du regelbundet gör en brasiliansk vaxning kommer dina hårsäckar vänja sig vid detta och din hårväxt kommer bli glesare och mjukare och vaxningen kommer att bli mindre smärtsam. Ibland kan det uppstå en lätt rodnad som bör försvinna inom det närmaste dygnet, för personer med känslig hud kan det dock ta lite längre tid.
Karlsviksgatan 3, Stockholm
4.8
274 omdömen
STILO - Ögonfransar Sthlm grundades år 2010. Du hittar oss i våra fina lokaler på Kungsholmen och i Gustavsbergs Hamn. Vi strävar alltid efter att ge dig vår yttersta professionalism och högsta kvalitèt på våra behandlingar samt att ge dig ett trevligt bemötande och omhändertagande. Hos oss finns ett komplett utbud av behandlingar, allt från fransförlängning, lash lift, färgning av fransar & bryn och vaxning till mer avancerade behandlingar som ansiktsbehandlingar, coolshaping, cryopen, infuzion skinbooster, microneedling och kemisk peeling. Vi som jobbar på STILO är utbildade, certifierade och erfarna behandlare som självklart är uppdaterade med den senaste tekniken, materialet och kunskapen. Vi anstränger oss alltid för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och leverera hög kvalitet på våra behandlingar.
Repslagargatan 6, Stockholm
4.9
341 omdömen
Marronbrasil Vaxning Center ligger vid Slussen i Stockholm. Vi specialiserar oss på Brasiliansk vaxning, Manzilian vaxning, Intimvaxning och Ansiktsvaxning för män och kvinnor. Vaxet som vi använder är en av de bästa på marknaden: allergivänligt, veganskt, miljövänligt och håller låg temperatur. Våra vaxningar ger snabba resultat och håller länge. Jag som utför din vaxning heter Celi och är mångårig specialist på vaxning, särskilt brasiliansk vaxning och intimvaxnng. Konsultationerna sker under tystnadsplikt och är kostnadsfria. Ring 0736922801 om ni har några frågor om våra behandlingar eller vill boka tid för konsultation. Vi svarar även på frågor via vår facebooksida. Varmt välkommen Marronbrasil
Götgatan 61, Stockholm
4.9
691 omdömen
Brasiliansk vaxning och annan kroppsvaxning. Vi delar lokal med hårsalongen Eleganz.
Kommendörsgatan 14, Stockholm
( Information om salongen under Covid-19 . Ni kan läsa om det på våran webbsida. www.bebashairandbeauty.com ) På vår salong kan du alltid räkna med att få den bästa behandlingen. Numera är vi den mest uppsökta salongen för dom som vill ha en snygg och trending look. Vårt team av experter är redo att ta sig an varje utmaning och bevisa vårt kunnande. Men, vårt kaliber presenteras ändå främst av våra kunder, och det är därför som vi alltid gör vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd. Salongen har en unik och glamourös inredning med italiensk design. Vårt team har förmåga att tillgodose alla dina behov när det kommer till den perfekta frisyren. Du kanske vill han en enkel frisyr eller du kanske vill ha något unikt invecklad för en bal, ett bröllop eller någon annan viktig händelse i ditt liv. Vi Lyssnar på dig och dina önskemål, så att du kan uppnå just den look du eftersträvar.
Tyra Lundgrens Väg 6, Gustavsberg
4.8
274 omdömen
STILO - Ögonfransar Sthlm grundades år 2010. Du hittar oss i våra fina lokaler på Kungsholmen och i Gustavsbergs Hamn. Vi strävar alltid efter att ge dig vår yttersta professionalism och högsta kvalitèt på våra behandlingar samt att ge dig ett trevligt bemötande och omhändertagande. Hos oss finns ett komplett utbud av behandlingar, allt från fransförlängning, lash/brow lift, färgning av fransar & bryn och vaxning till mer avancerade behandlingar som ansiktsbehandlingar, coolshaping, cryopen, infuzion skinbooster, microneedling och kemisk peeling. Vi som jobbar på STILO är utbildade, certifierade och erfarna behandlare som självklart är uppdaterade med den senaste tekniken, materialet och kunskapen. Vi anstränger oss alltid för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och leverera hög kvalitet på våra behandlingar.
Vidargatan 1, Stockholm
4.7
401 omdömen
Kungsgatan 65, Eskilstuna
4.8
77 omdömen
På Aktivera Spa kan man slappna av i en härlig miljö där man blir ordentligt omhändertagen av terapeuterna. Här strävar man alltid efter att möta klienternas behov och erbjuda professionella kvalitétsbehandlingar. Spat erbjuder ett bredd utbud av bland annat skönhetsbehandlingar, träning, event, hälsoresor och kostrådgivning. Här kan man arrendera möhippor, dansklasser och andra evenemang eller njuta av våra behandlingar som sträcker sig från klassisk, asiatisk eller hot stone massage. kropps- eller ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr eller vaxning. För att toppa besöket kan man alltid välja att forma och färga sina fransar och bryn.
Ölandsgatan 42, Stockholm
4.6
116 omdömen

Kort om vaxning

Vaxning är en hårborttagningsmetod som använts på många platser i världen i många generationer, förmodligen i flera tusen år. Idag vaxar de flesta bort kroppshår av estetiska skäl men genom historien har just skälen växlat mellan att vara estetiska, religiösa, praktiska och traditionsbundna. Vaxning innebär att hårstråna på området som behandlas rycks ut ur sina hårsäckar för att sedan lämna huden len och hårfri under ett par veckors tid, så länge det tar för hårstråna att växa ut igen. De flesta brukar behöva upprepa vaxningsbehandlingen var tredje till var fjärde vecka för att hålla resultatet tiptop.

Vaxning hos hudspecialist i Stockholm

För bästa vaxningsresultat uppsöker man en legitimerad hudterapeut i Stockholm - det finns många duktiga sådana med expertis inom vaxning och du hittar dem alla här på Timecenter. Olika salonger använder lite olika vaxningsmetoder och ibland skiljer sig metoden också beroende på vilken kroppsdel som ska vaxas. I huvudsak finns tre tekniker:

  • ✓ Det varma vaxet appliceras med en applikator och dras loss med strips av särskilt pappersmaterial.
  • ✓ Det varma vaxet smetas ut med hjälp av en spatel och dras loss med strips av särskilt pappersmaterial.
  • ✓ Det varma vaxet smetas ut med hjälp av en spatel och dras loss med hjälp av fingrarna.

I alla fall är vaxet varmt och rinnigt vid applikation och får svalna och stelna lite på huden innan det dras loss. Före vaxningen är det bra att exfoliera huden som ska vaxas så att den är helt ren och fräsch, dessutom ska man helst desinficera den med något så att risken för inflammerade hårsäckar minimeras. Många vaxare pudrar också huden med talk innan de applicerar vaxet, för att vaxet ska greppa bättre.

Vaxa själv

Det går bra att vaxa själv också och många använder de färdiga vaxstripsen som går att köpa lite varstans för detta. Vissa områden är förhållandevis enkla att vaxa själv, som överläppen, armhålan och till viss del även benen. Andra områden, som pubesområdet är lite knepigare. I just pubesområdet är huden också extra tunn och känslig vilket gör risken för blåmärken, inåtväxande hårstrån och andra komplikationer större.

Vaxning vs. rakning

Eftersom rakning och vaxning är de två mest använda hårborttagningsmetoderna i Sverige idag så ligger det nära till hands att jämföra dessa två med varandra. Rakning har en stor fördel i det att det inte gör ont att raka bort hår, men där slutar fördelarna. För att upprätthålla en hårfri situation med hjälp av rakning så krävs det att man upprepar behandlingen på nära nog daglig basis. Dessutom skär man sig lätt med rakhyveln och förr eller senare blir huden röd, irriterad och med inåtväxande hårstrån som följd.

Med vaxning exfolierar man huden vilket innebär mjuk, len hud med hårfritt resultat i upp till fyra veckor. Vaxningens stora nackdel är att det gör ganska ont att rycka ut hårstrån med roten, men efter några behandlingar blir det lättare. När man vaxar regelbundet så försvagas hårsäckarna och vissa dör till slut ut helt så på sikt minskar man behåringen på den kroppsdel man vaxar.

Boka tid för vaxning i Stockholm hos en legitimerad hudspecialist snabbt och enkelt här på Timecenter!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter