Vaxning i Lund

Hitta och boka vaxning i Lund online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Lund
Stora Nygatan 34, Malmö
Salongen Nails ligger centralt i Malmö City precis intill Gustav Adolfs torg i en ljus och stilren lokal. Teamet består av erfarna nagelterapeuter med olika specialiteter inom naglar. De tipsar gärna om de senaste trenderna inom naglar. Salongens nagelterapeuter ligger alltid i framkant eftersom Nails är en SANSA godkänd nagelskola. Njut och relaxa medan du får din behandling.
Östra Varvsgatan 4, Malmö
Företaget Bodysugaring startade 2010. När företaget startade så fanns det inte sockervax i Sverige. Det största fokuset för oss har varit att få hela produktserien svenskproducerad. Idag producerar Bodysugaring sockervaxet på fabrik i Malmö som vi är väldigt stolta över. Med svenskt socker som huvudingrediens och ekologisk citronsaft så kan vi med säkerhet säga att företaget har de ledande produkterna inom sugaring. Genom att tillverka sockervaxet i Sverige slipper man alla långa transporter av produkterna. Med ett 100% naturligt sockervax och korta transportsträckor har Bodysugaring fått ett helhetstänk på både ingredienser och miljö. Med välutbildad personal och utbildningar med hög standard kan du alltid känna dig i trygga händer hos oss.
Grevegatan 47, Limhamn
I Limhamn hittar du Hadiza at home. Här blir du varmt välkommen till salongen med professionellt omhändertagande. På Hadiza at home kan du njuta av en lyx ansiktsbehandling och en välgörande massage. Det erbjuds tjänster inom skönhet och styling, olika sorters makeup, brynplock, manikyr, pedikyr och hårstyling. Vaxning är salongens specialitet. Hit kan du med trygghet vända dig när du önskar en vaxning.
Storgatan 67a, Höganäs
Butikstid onsdag, fredag 15-18, torsdag: 10-13 och lördagar 11-14 Övrig tid sitter jag upptagen i behandlingar, det går då bra att komma och handla/köpa presentkort efter överenskommen tid, skicka ett sms eller ring så löser vi det. Jag tar emot swish och kort. Välkomna!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter