Osteopat Lund

Letar du efter osteopat i Lund? På TimeCenter kan du boka tid online för osteopat i Lund snabbt och enkelt.
Lund
Styrbordsvägen 10
4.9
48 omdömen
Anna Levinja är en erfaren osteopat, utbildare, kursledare och föreläsare som har hjälpt många människor att läka sina kroppar. Hennes passion är att öka kunskap och förstålse om kroppens funktion och intelligens så att fler människor kan hålla sig friska. Med utgångspunkt i en osteopatisk utbildning belyser Anna hur enkelt det är att hålla sig frisk. Genom förståelsen för hur kroppen är designad för läkning finns lösningen för hälsa och välmående. Anna har flera internationella utbildningar i osteopatisk obstetrik och behandlar framgångsrikt gravida kvinnor och kvinnor med förlossningsrelaterade skador. Osteopatkliniken ligger i en stuga bakom ett grönt boningshus som ligger vid havet. Parkering finns mitt emot. Varmt välkommen!
Styrbordsvägen 10, Helsingborg
5.0
6 omdömen
En Osteopat hjälper din kropp att läka sig själv. Osteopati är en medicinsk manuell behandling med helhetsperspektiv. Efter att ha hittat orsaken till symptomen så följer en behandling med skonsamma tekniker där restriktioner i olika vävnader i kroppen bearbetas så att cirulationen förbättras och läkandet kan ta plats.
Karl X Gustavs Gata 16, Helsingborg
Lider du av smärta eller andra besvär relaterade till rörelseapparaten? Eller vill du ta hand om dig och din kropp i förebyggande syfte? Då kan osteopati vara något för dig! Osteopati bygger på principen att kroppen är en helhet, och på förståelsen för dess anatomi, funktion och självläkande förmåga. Varmt välkomna!
Klavaslättsvägen 23, Båstad
5.0
14 omdömen
Mottagningen ligger på Bjärehalvön mellan Torekov och Ramsjö.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter