Fransförlängning Lund

Upptäck den bästa fransförlängningen i Lund. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Lund.
Lund
Kastanjevägen 17, Staffanstorp
4.9
(251)
Välkomna till oss i Staffanstorp! För att få en tid hos oss är det lättast att boka genom Timecenter. Öppettiderna är fortfarande flexibla så behöver du tid tidigt på morgonen eller sent på kvällen så hör du av dig till mig. Vi har för det mesta öppet mellan 10-18:00 men vi förbehåller oss rätten att ibland öppna/stänga andra tider då vi anpassar tiderna efter kundens behov. Irina finns på plats enbart då hon har bokningar några dagar i veckan. Du hittar hennes tider under henne. Är du minderårig krävs samtycke från vårdnadshavare. Bokning görs på plats med denne. (Detta gäller även om du inte behövt göra det hos någon annan) Munskydd och annat skydd finns tillgängligt. Har du funderingar så hör av dig! Var rädd om dig och välkommen!
Jönköpingsgatan 36, Helsingborg
4.9
(245)
Hos Lashes by Maya erbjuder vi en lugn och avslappnad miljö så våra kunder kan få en trivsam och behaglig stund under behandligen. Njut av våran spellista vi har igång under behandligen, eller koppla in hörlurar och lyssna på din egna musik, podd eller ljudbok. Tänk på att: Kom själv till din behandling. Inget sällskap är tillåtet! Kom på den avsatta tiden, varken för tidigt eller för sent. Vid 10+ min försening kommer tiden att avbokas och debiteras då vi behöver 100% av tiden för att hinna med behandlingen. Avboka din tid senast 24 timmar innan. Avbokning via SMS/DM godtas ej utan ska göras genom mejlet du får vid bokning. No-shows (uteblivet besök) debiteras fullpris. Vill du komma i kontakt med oss? Mejl: lashesbymaya@outlook.com Instagram: lashesbymaaya Sms: 0709356910 (OBS: Svarar ej på samtal! Endast sms)
Starrarpsvägen 242, Vollsjö
4.9
(31)
Jag arbetar i vollsjö! För att få en lung och stressfri upplevelse undviker jag gärna att sällskap medtages. Sålänge inte sällskapet också ska behandlas! Kom inte för tidigt samt försent till din behandling. Min högsta prioritering är att ni ska känna er nöjda med erat resultat, men även känna er trygga under eran behandling hos mig. Var inte rädd för att ställa frågor! Under ditt besök väljer du själv om du vill prata av dig, eller lyssna på musik eller en podd för en avslappnande upplevelse! Jag nås endast via DM.

Letar du efter fransförlängning i Lund? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter