Fransförlängning Lund

Upptäck den bästa fransförlängningen i Lund. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Lund.
Lund
Kastanjevägen 17, Staffanstorp
4.9
(222)
Välkomna till oss i Staffanstorp! För att få en tid hos oss är det lättast att boka genom Timecenter. Öppettiderna är fortfarande flexibla så behöver du tid tidigt på morgonen eller sent på kvällen så hör du av dig till mig. Vi har för det mesta öppet mellan 10-18:00 men vi förbehåller oss rätten att ibland öppna/stänga andra tider då vi anpassar tiderna efter kundens behov. Irina finns på plats enbart då hon har bokningar några dagar i veckan. Du hittar hennes tider under henne. Är du minderårig krävs samtycke från vårdnadshavare. Bokning görs på plats med denne. (Detta gäller även om du inte behövt göra det hos någon annan) Munskydd och annat skydd finns tillgängligt. Har du funderingar så hör av dig! Var rädd om dig och välkommen!
Jönköpingsgatan 36, Helsingborg
4.9
(230)
Master frans- & brynstylist. Jag arbetar i en lokal på Jönköpingsgatan 36 i Helsingborg och erbjuder fransförlängning, lashlift, browlift och utbildningar. Min största prioritering är att du som kund ska lämna salongen nöjd, men även att ditt besök ska vara så behagligt som möjligt. Under behandlingen har jag alltid på lite musik men det går också bra att ta med sig hörlurar ifall man vill lyssna på sin egna musik, podd eller ljudbok istället. För att det ska vara helt stressfritt för oss båda så föredrar jag ifall mobilen är på ljudlöst och du kommer utan sällskap. OBS: Om du tar dig hit med bil finns fri parkering längst med gatan. För er som tar buss kan ni ta 8an till Helsingborg Jönköpingsgatan. Busshållplatsen ligger ca 1 min ifrån salongen. Bild på ingången finns bland bilderna högst upp på sidan om ni är osäkra vart ni ska. Jag svarar ej på samtal, endast sms.
Planteringsgatan 20a, Sjöbo
Certifierad fransstylist sedan 9/09/23. Jag arbetar i en lägenhet i Sjöbo där jag erbjuder fransförlängning i både singel, mix och volym. För att få en lung och stressfri upplevelse undviker jag gärna att sällskap medtages. Min högsta prioritering är att ni ska känna er nöjda med erat resultat, men även känna er trygga under eran behandling hos mig. Var inte rädd för att ställa frågor! Under ditt besök väljer du själv om du vill prata av dig, eller lyssna på musik eller en podd för en avslappnande upplevelse! Lägenheten befinner sig på andra våningen. Med namnet A.Johansson. Jag svarar endast på sms. Inga samtal.

Letar du efter fransförlängning i Lund? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter