Fransförlängning Lund

Upptäck den bästa fransförlängningen i Lund. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Lund.
Lund
Västra Gränsgatan 15, Skurup
5.0
66 omdömen
På salong Nailash lutar man sig tillbaka i en mysig och hemtrevlig miljö med härlig atmosfär. Samma känsla får man av terapeuten, som lyssnar och tar in ens önskemål för att sedan skämmer bort en. På salongen kan man välja mellan många professionella och lyxiga tjänster, som fransförlängning med singelmetoden, för en förstklassig och naturlig look. Lash lift. Färg och form av bryn. Du kan även kombinera fina fransar med ett set av eleganta naglar i gel, gellack och dekorationer, för att vara snyggast på fester.
Storgatan 1a, Staffanstorp
4.9
62 omdömen
Under pandemin så har jag öppet som vanligt, dock finns jag enbart på plats för bokade tider. Öppettiderna är fortfarande flexibla så behöver du tid tidigt på morgonen eller sent på kvällen så hör du av dig till mig. Munskydd och annat skydd finns tillgängligt kostnadsfritt för dig strax innan du kommer in i sslongen. Det är enbart du och jag i lokalen alltid. Jag själv har alltid munskydd corona eller inte. Har du funderingar så hör av dig! Var rädd om dig! Efter flertalet år inom vården bestämde jag mig för att sadla om lite och rikta in mig på skönhet. Men service och människor är något jag brinner för, därav min lilla ändring av riktning. Sedan 2015/16 har jag arbetat med skönhet på full tid. Från att ha haft min lilla salong i Limhamn under dessa år flyttar jag över min verksamhet i Staffanstorp. From 01-11-20 är ni välkomna till oss i Staffanstorp. Hjärtligt välkomna till oss!
Vemmenhögsvägen 16, Staffanstorp
5.0
2 omdömen
Välkomna till Josefins Skönhet! Min ambition är att du som kund får en avslappnad behandling och exklusiv service och att ni går hem nöjda och fina med det lilla extra. Jag är certifierad fransstylist & nagelterapeut under utbildning Har ni några frågor så tveka inte att höra av er
Tjäderstigen 1a, Perstorp
5.0
2 omdömen
Hej och välkommen hit! Jag heter Linnéa och är ägare av studio vackert. Jag har min salong hemma i Perstorp för att kunna erbjuda mina kunder prisvärda behandlingar. Jag är utbildad fransstylist men håller på att utöka mina behandlingar. För mig är ni kunder ALLTID viktigast. Jag lyssnar och jobbar efter eran önskemål. Jag hoppas vi syns🌸 Studio vackert

Letar du efter fransförlängning i Lund? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter