Fransförlängning i Linköping

Boka fransförlängning på ett hundratal franssalonger i Sverige.

Axgränd 5, Källarplan, Linköping
Jag som driver JW Nagel & Vax utför all vaxning på både män & kvinnor. Jag gör det mesta förrutom Fransförlängning. Det står Elin & Josefin för, Elin arbetar med Singel och Josefin arbetar med både singel och volym - volym som hon nyligen har utbildat sig inom. Under de olika behandlingarna finner Ni vem av oss som gör vad. Vi har tystnadsplikt och vi vill att våra kunder ska känna ett förtroende för oss. Vaxning: Jag arbetar med sockervax som är skonsammare metod mot huden, som både jag och kunder uppskattar.
Storgatan 6, Örebro
Lammgårds Spa & Massage drivs av Emelie Lammgård som är spakonsulent, diplomerad & certifierad massör. Verksamhetens grundtanke är att minska stress, smärta och öka välbefinnandet. Att fler ska bli medvetna om att lyssna på sina kroppar och inse hur viktigt det är att kunna koppla bort allt runt omkring ibland och istället fokusera på att njuta och att må bra. Mår man bra så fungerar man bättre. Lammgårds Spa & Massage använder enbart ekologiska och naturliga produkter under behandlingarna för att ta hand om hud, kropp och miljö på bästa sätt. Du vet väl att det är lika viktigt vad du smörjer in din kropp med som vad du stoppar i den? Mår din kropp bra så mår du bra!
Kungsgatan 1, Motala
Djurgårdsgatan 18, Linköping
Storgatan 12, Boxholm

Letar du efter fransförlängning i Linkoping? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter