Din Lugna Stund Bromma

4.9
(129 omdömen)
Varmt välkommen till Din Lugna Stund som har öppet för kvinnor. Mitt namn är Marie och du hittar mig inne hos Effekt Träning. Jag är friskvårdsmassör, lymfmassör, spa- och friskvårdsterapeut.
På min behandlingsmeny hittar du olika sorters massage och spabehandlingar där jag fokuserar på ditt välmående. Att du ska få den återhämtning som du behöver och en stunds avslappnande hudvård.

Jag använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter i alla behandlingar. Huden får det den behöver - fukt, vitaminer och fettsyror.

Boka tid

 • Massagebehandlingar

  • Lymfmassage halvkropp

   860 kr
   Lymfmassage av armar, dekoltage, ansikte, nacke, hals och skalp som släpper på spänningar. Rengöring ansikte, lymfdränage samt kopping som mjukar upp bindväven, ökar cirkulationen och för bort överflödig vätska. Avslutas med en vårdande dagcreme.
   Behandlingen passar alla (särskilt dig som har värk eller känner dig svullen, trött eller stressad). Ansiktskoppingen görs om så önskas och huden tillåter.
   Vid botox och fillers vänta minst 4 veckor med att gå på denna behandling.
  • Lymfmassage helkropp

   1 190 kr
   Lymfmassage ökar cirkulationen och renar kroppen från slaggprodukter och är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad och värk.

   Under behandlingen stimuleras lymfsystemet med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

   Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Ofta upplever man sig lätt i kroppen efter massagen.

   När du börjar gå på lymfmassage kan det vara bra att gå ca 1 gång i veckan några gånger för att få fart på systemet. Efter det kan du gå mer sällan.

   Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt.

   Du kommer få ett egenvårdsprogram samt tips med dig hem på hur du kan få ett bättre fungerande lymfsystem.
  • Lymfmassage helkropp med ansiktsdränage

   1 550 kr
   Lymfmassage helkropp och ansiktsdränage/massage samt kopping som mjukar upp bindväven, ökar cirkulationen och dränerar bort överflödig vätska. Ansiktet rengörs och avslutningsvis appliceras en vårdande dagcreme.
   Behandlingen passar alla (särskilt dig som har värk eller känner dig svullen, trött eller stressad). Ansiktskoppingen görs om så önskas och huden tillåter. För mer viktig info om lymfmassagen läs under 90 min behandlingen (lymfmassage helkropp).
   Vid botox och fillers vänta minst 4 veckor med att gå på denna behandling.
  • Klassisk massage halvkropp

   från 730 kr
   En mjukgörande halvkroppsmassage som löser upp spänningar i trötta muskler med hjälp av knådningar och tryck. Du kommer känna dig lugnare, avslappnad och mer rörlig efter behandlingen.
  • Klassisk massage helkropp

   från 860 kr
   En mjukgörande helkroppsmassage som löser upp spänningar i trötta muskler med hjälp av knådningar och tryck. Du kommer känna dig lugnare, avslappnad och mer rörlig efter behandlingen.
  • Avslappnande massage halvkropp

   från 730 kr
   En lugn och cirkulationsökande halvkroppsmassage för avslappning och återhämtning. Massagen minskar stressymtom, lugnar sinnet, nervsystemet och stärker immunförsvaret.
  • Avslappnande massage helkropp

   från 860 kr
   En lugn och cirkulationsökande helkroppsmassage för avslappning och återhämtning. Massagen minskar stressymtom, lugnar sinnet, nervsystemet och stärker immunförsvaret.
  • Klippkort - massage (friskvård) x 3 (10 procent rabatt)

   2 320 kr
   Klippkort på massagebehandlingar 3 st x 60 minuter. Klassisk massage eller avslappnande massage. Du får 10 % rabatt när du köper klippkort istället för enstaka behandlingar. Betala hela beloppet när du betalar för din första behandling. Du kan köpa flera klippkort samtidigt. Klippkorten är personliga.
  • Taktil massage

   från 860 kr
   Taktil behandling är en massagemetod som består av en mjuk och följsam beröring. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Massagen passar alla men kanske bäst dig som känner dig utmattad, nedstämd eller för dig som lider av smärta vilket gör att vanlig massage är för kraftfull.
 • Ansiktsbehandlingar

  • Ansiktskur Lyster

   730 kr
   Ta hand om ditt ansikte i denna avslappnande och näringsrika behandling som anpassas efter din hudtyp och ger ansiktet fukt och lyster.
   I behandlingen ingår en ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och massage av ansikte, nacke, axlar och skalp.
  • Ansiktskur Lugn & Fin

   860 kr
   Ta hand om ditt ansikte i denna avslappnande och näringsrika behandling som anpassas efter din hudtyp och ger ansiktet fukt och lyster.
   Behandlinen inleds med 15 minuters ryggmassage och därefter en ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och massage av ansikte, nacke, axlar och skalp.
  • Ansiktskur Dränage & Massage

   860 kr
   Rengöring, peeling, lymfdränage samt kopping som mjukar upp bindväven, ökar cirkulationen och dränerar bort överflödig vätska. Avkopplande lymfmassage av ansikte, dekoltage, hals, nacke, armar och skalp som släpper på spänningar. Avslutas med en vårdande dagcreme.
   Behandlingen passar alla (särskilt dig som har värk eller känner dig svullen, trött eller stressad). Ansiktskoppingen görs om så önskas och huden tillåter.
   Vid botox och fillers vänta minst 4 veckor med att gå på denna behandling.
 • Energikuren

  • Energikuren

   830 kr
   Unna dig en energigivande helkroppskur. Kuren börjar med en renande och cirkulationsökande lymfatisk torrpeeling* där torra och gamla hudceller avlägsnas. Därefter appliceras en återfuktande eterisk Energy-olja med lymfmassageteknik*. Avslutningsvis ingår en mjukgörande massage av axlar, nacke och skalp. Kuren kommer ge dig skön och återhämtande avslappning samt nya krafter.

   * lymfatisk torrpeeling/lymfmassageteknik - stimulerar lymfsystemet då torrpeelingen samt appliceringen med massageteknik görs i riktning mot de största lymfstationerna i kroppen. Transporterar bort överskottsvätska ur kroppen vilket lindrar värk och svullnad samt ökar immunförsvaret.
 • Topp till tå-kuren

  • Topp till tå-kuren

   830 kr
   Guldkornen från mina behandlingar med mycket massage samt peeling av rygg och ansikte.
   Kuren startar med ryggpeeling med en oljebaserad skrubb med havssalt som rengör och härliga eteriska oljor som återfuktar. Perfekt då det ofta är svårt att nå hela sin rygg själv. Därefter en mjukgörande massage av rygg, axlar och nacke. Sedan får ansiktet en djuprengöring med peeling, ett fuktgivande serum och en avslappnande massage. Kuren avslutas med en skön skalp- och fotmassage.
 • Spabehandlingar

  • Kroppspeeling Lugn

   890 kr
   Helkroppspeeling med applikation av bodylotion/balm samt massage av axlar, nacke och skalp.
   Peelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen appliceras en återfuktande bodylotion/balm in med massageteknik. Denna får verka under en stunds inpackning och du får då en lugnande massage av axlar, nacke och skalp.
  • Kroppspeeling Lugn & Lyster

   1 290 kr
   Helkroppspeeling med applikation av bodylotion/balm och ansiktskur.
   Kroppspeelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen appliceras en återfuktande bodylotion/balm in med massageteknik.

   Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktskur som ger fukt och lyster, anpassas efter din hudtyp. I ansiktskuren ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och en skön massage av ansikte, axlar, nacke och skalp.
  • Kroppspeeling Lyx

   1 290 kr
   Helkroppspeeling och helkroppsmassage.
   Peelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen får du en avslappnande helkroppsmassage med en återfuktande aromaolja.
  • Kroppspeeling Lyx & Lyster

   1 590 kr
   Helkroppspeeling, helkroppsmassage och ansiktskur.
   Kroppspeelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Torra och gamla hudceller försvinner och huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.
   I behandlingen peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Efter kroppspeelingen får du en avslappnande helkroppsmassage med en ekologisk återfuktande aromaolja.

   Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktskur som ger fukt och lyster, anpassas efter din hudtyp. I ansiktskuren ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressur och en skön ansiktsmassage.
 • Fotkuren

  • Fotkuren

   890 kr
   En skön och vårdande behandling för trötta fötter och underben.
   Behandlingen inleds med ett aromafotbad. Medans du sitter i fotbad masseras armar och händer. Därefter peelas fötterna och underben men en oljebaserad peeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Sedan en lugn och skön massage av fot och underben som avslutas med en inpackning i en vårdande balm. Under inpackningen ingår en avslappnande skalpmassage. Behandlingen avslutas med att fötter och underben smörjs in med fotkräm och en svalkande gel.

   Obs! Fötterna filas ej och naglar klipps inte. Ej fotvård, endast friska fötter behandlas.(Behandlingen är inte lämplig för gravida)

Om oss

Marie Magnusson

Jag brinner för mitt yrke och att ge mina kunder en stunds lugn och ro. Återhämtning för kropp och själ är något som många av oss behöver mer av. Hos mig får du vila, du får samla ny kraft och ny energi. Mitt mål kommer vara att du får slappna av så mycket som möjligt.

Utbildning

 • Yogamassör - Tina Lee Center 2006
 • Friskvårdsterapeut - Sverigehälsan 2012
 • Spaterapeut - Axelsons Institut 2018
 • Friskvårdsmassör - Axelsons Institut 2021
 • Lymfmassör - Axelsons Institut 2022
 • Mindfullnessmassage - Kerstin Florian 2022
Marie Magnusson

Omdömen

4.9
(129 omdömen)
27 jun 2024
Jättebra massage, lugnt och bra med en massör som anpassar vad man behöver.
Åsa H
Svar från Din Lugna Stund: 28 jun 20:00
Vad roligt Åsa du var nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
14 jun 2024
Magiskt är ordet, så vänligt bemötande och proffsigt utförd massage. Rekommenderar alla att prova.
Maritha J
Svar från Din Lugna Stund: 14 jun 19:43
Tack Maritha för så fint omdöme. Varmt välkommen till din behandling nästa vecka!
13 jun 2024
Det var verkligen en lugn stund. Väldigt avkopplande. Det kan jag rekommendera :)
Jenny Ö
Svar från Din Lugna Stund: 13 jun 20:11
Vad härligt Jenny du kunde koppla av ordentligt. Varmt välkommen tillbaka!
25 maj 2024
Så underbart skönt och trevligt mottagande
Maritha S
Svar från Din Lugna Stund: 25 maj 19:02
Vad roligt Maritha du var nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
3 maj 2024
Så underbart. Verkligen en helkroppsmassage som heter duga
Mariann B
Svar från Din Lugna Stund: 6 maj 06:23
Härligt att höra du tyckte om min massage Mariann. Varmt välkommen tillbaka!
3 maj 2024
Alldeles utmärkt!
Barbro N
Svar från Din Lugna Stund: 6 maj 06:22
Vad roligt du var nöjd Barbro. Varmt välkommen tillbaka!
18 mar 2024
Marie som genomförde behandlingen var väldigt professionell i sitt bemötande. Hon gav mig ett lugnt och harmoniskt intryck. Jag kände mig som en ny människa efter behandlingen. Rekommenderas varmt!
Miriam S
Svar från Din Lugna Stund: 20 mar 17:12
Tack Miriam för fina ord och är så glad du vart nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
8 mar 2024
Fantastisk massage o bemötande!
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 9 mar 11:54
Tusen tack för fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!
1 mar 2024
Den här massören uppfyllde mina önskemål om massage. Jag bokade en ny tid direkt! Lätt att hitta hit och det finns parkering på gatan.Toppen!
Lena L
Svar från Din Lugna Stund: 2 mar 09:21
Så roligt Lena det kändes bra. Varmt välkommen till din nästa behandling!
28 feb 2024
Väldigt bra och fint litet ställe. Jag kommer tillbaka
Malin B
Svar från Din Lugna Stund: 2 mar 09:19
Tack Malin för fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!
11 feb 2024
Underbart avslappnande, professionellt med härliga hudvårdsprodukter.
Cecilia F
Svar från Din Lugna Stund: 13 feb 17:49
Tack för fint omdöme Cecilia! Varmt välkommen tillbaka.
25 jan 2024
Skönt, lugnt och avkopplande
Inga M
Svar från Din Lugna Stund: 26 jan 13:56
Vad härligt Inga du va nöjd med din behandling. Varmt välkommen tillbaka!
3 jan 2024
Maries behandlingar är fantastiska! Har gått några gånger och är alltid lika nöjd när jag går därifrån!
Denise M
Svar från Din Lugna Stund: 3 jan 20:51
Vad roligt du känner så Denise. Varmt välkommen tillbaka!
30 dec 2023
En lugn stund hos Marie är en lisa för själen. Fick en energikur igår som jag verkligen kan rekommendera. En helt magisk upplevelse med mycket värme i kroppen gjorde mig helt avslappnad och lugn under behandlingen. Sedan jag kommit hem fick jag en härlig skjuts av energi som höll i sig hela kvällen. Den massage som Marie ger i kombination med den sköna varma IR-madrassen ger jag fem stjärnor!
Lena M
Svar från Din Lugna Stund: 1 jan 19:21
Vad härligt att höra Lena du tyckte om min energikur och mådde så bra efteråt! Tack snälla du för alla fina ord! Varmt välkommen tillbaka.
26 dec 2023
Marie välkomnar en i dörren. I hallen sätter oss ner en kort stund för att stämma av hur en mår och sedan går hon igenom behandlingen. Den stunden är så värdefull för mig. Den får mig att landa, andas en stund och förbereder mig för den kommande stunden. Jag har alltid gått ifrån Marie med ett välbehag och en längtan till nästa gång.
Sophie V
Svar från Din Lugna Stund: 26 dec 2023 14:58
Tusen tack för ett sånt fint omdöme Sophie! Riktigt glad blev jag. Varmt välkommen till din nästa behandling.
12 dec 2023
Rekommenderar varmt, otroligt duktig och mysig miljö :D
Angelica S
Svar från Din Lugna Stund: 12 dec 2023 15:33
Tack Angelica för fina ord, så roligt du var så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
7 dec 2023
Fantastiskt bra behandling - är så nöjd!
Cecilia L
Svar från Din Lugna Stund: 8 dec 2023 19:07
Härligt Cecilia du tyckte om behandlingen! Varmt välkommen tillbaka!
9 nov 2023
Fantastiskt behandling Vänligt och progg bemötande Salongen kunde ha varit trevligare
Birgitta K
Svar från Din Lugna Stund: 10 nov 2023 06:08
Vad roligt du var nöjd med behandlingen Birgitta. Varmt välkommen tillbaka!
8 nov 2023
En mycket trevlig miljö, Marie är mycket professionell, hon lyssnar in mina önskemål samt gör massagen nyttig. Jag är mycket nöjd GULDSTJÄRNA
Lilian S
Svar från Din Lugna Stund: 8 nov 2023 18:12
Tack Lilian för fantastiskt fina ord! Det glädjer mig så att du är en sådan återkommande kund. Varmt välkommen till din nästa behandling!
31 okt 2023
Stunden hos Marie är verkligen härlig. Jättebra massage och mysig lokal.
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 31 oct 2023 17:01
Vad roligt att höra du var nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
12 okt 2023
Väldigt lugnt och harmoniskt. Totalt ompysslad.
Verifierad kund
Svar från Din Lugna Stund: 12 oct 2023 17:58
Vilka fina ord - tack! Varmt välkommen tillbaka!
28 sep 2023
lugnt, behagligt. bra massage.
Madelaine T
Svar från Din Lugna Stund: 2 oct 2023 19:45
Tack Madeleine för fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!
28 sep 2023
Fantastisk upplevelse!
Jane S
Svar från Din Lugna Stund: 2 oct 2023 19:44
Härligt Jane du var nöjd med din behandling. Varmt välkommen tillbaka!
19 sep 2023
Jag bokade energikuren, och det är något magiskt som händer! Boka in er så fort ni kan, detta vill ingen missa! Så härligt!
Ewa F
Svar från Din Lugna Stund: 20 sep 2023 08:31
Vad roligt Ewa det kändes så bra. Varmt välkommen tillbaka!
18 sep 2023
Fantastisk massage! Återkommer snart igen!
Maria S
Svar från Din Lugna Stund: 18 sep 2023 20:24
Vad roligt du var nöjd Maria! Varmt välkommen tillbaka!
18 sep 2023
Fantastiskt underbart. Massagen var superskön. Återkommer snart.
Kerstin F
Svar från Din Lugna Stund: 18 sep 2023 20:24
Härligt att höra Kerstin! Varmt välkommen tillbaka!
17 aug 2023
Jättebra!!!
Ulla N
Svar från Din Lugna Stund: 17 aug 2023 19:19
Vad roligt Ulla det kändes bra med massagen. Varmt välkommen tillbaka!
15 aug 2023
Jättebra massage i trevlig miljö!
Marie W
Svar från Din Lugna Stund: 17 aug 2023 19:18
Tack Marie för härligt omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
10 aug 2023
Avkopplande, proffsigt, fint bemötande och mysig miljö!
Lina W
Svar från Din Lugna Stund: 10 aug 2023 16:34
Vad roligt du var nöjd med behandlingen Lina. Varmt välkommen tillbaka!
27 jun 2023
Behandling, dofter och service= superbra! Kanske lite "hårdare" massage, då jag inte har ont i ryggen. Fotmassagen=superbra!
Britt-Marie H
Svar från Din Lugna Stund: 28 jun 2023 11:35
Vad roligt Britt-Marie du tyckte det mesta var bra. Du får gärna lite mer tryck i massagen nästa gång du kommer - varmt välkommen igen!
Massage Bromma > Din Lugna Stund
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter