Golf

Letar du efter golf ? På TimeCenter kan du boka tid online för golf i snabbt och enkelt.
Välkomna till Golf Academy 57! Här kan ni boka lektioner och kurser med oss PGA tränare. Vi erbjuder privatlektioner och kurser på Troxhammar GK och Mälarö GK. För bokning av lektioner och kurser klicka på resp tränares namn. Välj det alternativet som passar dig bäst. Bokningsregler Avbokning/ombokning senast 24 timmar innan för lektioner och senast 7 dagar innan för kurser. Välkomna!
Troxhammar & Mälarö
Var noga med att åka till den anläggning som ditt pass är bokad på. Troxhammar eller Mälarö
Värsnäsvägen 20, Kalmar
4.8
(583)
Välkommen till Kalmar Golf Academy. Här kan du boka golflektioner, Customfitting och kurser med Emil och Jesper. Vårt koncept är att tänka långsiktigt och få dig som elev att börja träna på ett sätt som är mer skonsamt för din kropp och öka din förståelse för ditt golfspel.
Vasatorpsvägen 183, Munka-ljungby
4.9
(235)
Varmt välkommen till mig och till Ängelholms Gk. Här kan du boka lektioner, paket och olika kursprogram. Har du frågor kan du höra av dig till mig på telefon/sms: 0708 584081 Robert Löfqvist Head Professional Ängelholms GK PGA Club Professional
Västantorp, Åtvidaberg
4.6
(110)
Det lilla extra för kropp och själ!
Långhundravägen, Åkersberga
Varmt välkommen till Österåkers Golfklubbs bokningssida för custom fitting som är helt kostnadsfritt om du beställer dina klubbor hos oss. Vi erbjuder en 45 minuters custom fitting på vår fantastiska rangen. Vi går igenom allt från skaft till grepp och ser till att du får den optimala utrustningen. Som avslutning går vi igenom din bag, så att hela utrustningen är anpassad för ditt spel och att du har rätt antal och typ av klubbor i golfbagen. Pris: 1000 kr (beställer du klubbor bjuder vi på denna kostnad) Vid ej avbokad tid debiteras ni ovan summa. Inför ditt besök. Kom 5-10 minuter innan din bokade tid och värma upp i testcentret, så du är i gång när utprovningen börjar. Ta med dig dina nuvarande klubbor (helst samtliga).
Linta Gårdsväg 23, Bromma
Johan Almgren Golfakademi AB har varit aktiv inom golfutbildning och golfutveckling sedan 1990. Akademins metodik är att finna vägar för att förenkla golfspelet för alla som utövar golf. Förenkla spelet, utrustningen och golfsvingen så blir du en bättre golfspelare och med det gör det mycket roligare.
Ekeby Gårds Väg, Skå
Välkomna till Troxhammar Golf Academy! Här kan ni boka lektioner och kurser med tränare Mikael Hällgren. Vi erbjuder privatlektioner och kurser på Troxhammar GK. För bokning av lektioner och kurser klicka på resp tränares namn. Välj det alternativet som passar dig bäst. Nybörjarkurs och sommarläger betalas till Pg nr 54 71 97-4 Övriga KURSER OCH LEKTIONER betalas i receptionen på Troxhammar. Bokningsregler Avbokning/ombokning senast 1 dygn innan för lektioner och senast en vecka innan för kurser. Välkomna!
Ekeby Gårds Väg 1, Skå
Troxhammar IndoorGolf Vi har skapat 540 kvadratmeter inomhusgolf bestående av 5st Trackmansimulatorer med den senaste tekniken och en stor puttgreen på drygt 200kvm. Utöver detta finns en social yta för fika och snacks, när restaurangen är öppen serveras även mat och dryck. Nu kan vi leverera golf året om både inomhus och utomhus för våra medlemmar och gäster Ps. Inget krav på grönt kort för att boka golfspel i simulatorerna Ds. Välkommen till Troxhammar IndoorGolf
Skytteholmsvägen, Ekerö
Välkomna till Golf Academy 57! Här kan ni boka lektioner och kurser med oss PGA tränare. Vi erbjuder privatlektioner och kurser på Mälarö GK. För bokning av lektioner och kurser klicka på resp tränares namn. Välj det alternativet som passar dig bäst. Nybörjarkurs och sommarläger betalas till Pg nr 54 71 97-4 Övriga KURSER OCH LEKTIONER betalas i shope/receptionen på Mälarö. Bokningsregler Avbokning/ombokning senast 24 timmar innan för lektioner och senast 7 dagar innan för kurser. Välkomna!
Pontus Stjärnfeldt heter jag och är 27 år gammal. Jag har jobbat som golftränare i 6 år och älskar att se utveckligen över tid när jag får jobba med mina elever. Jag är har genomgått tränarassistentutbildningen samt den Högre tränarutbildningen i PGA SWEDENS regi. Jag jobbar en del med Stockholms Golfförbund samt första steget i landslagets verksamhet där jag är coach i supercamp. Innan jag valde detta fantastiska yrke spelade jag golf på elitnivå runt om i Norden. Jag ser fram emot att få hjälpa just dig att bli lite bättre!
Ärilla, Nyköping
Välkommen till Nyköping Shop & Golf Academy Här på vackra Nyköpings Golfklubb driver vi vår Golfstore Flagship Store & Studio, vilket betyder att vi erbjuder en upplevelse som är lite utöver det vanliga. Vårt mål är service i världsklass, att våra elever ska ha roligt, utvecklas och spela bättre golf ute på banan. Under hela året erbjuder vi Custom Fitting av klubbor, ett enormt stort utbud av det senaste inom golfkonfektion, företagsförsäljning med loggade produkter till företag och ett brett utbud av privat- och gruppträning med olika teman och inriktning. Välkomna önskar, Micaela Otterström & Patric Otterström-Löfgren.
Margretebergsgatan 7, Göteborg
I hjärtat av Göteborg hittar ni våra trevliga och fina Discgolfbanor i Slottsskogens Grönpark! En miljö av både dalar och berg, öppna gräsytor och härliga skogshål! Grupper över 10 personer behöver boka en tid för att kunna spela. Är ni färre än detta så är det drop in som gäller! Observera att ni enbart bokar en startid och inte kommer ha banan helt för er själva. Gymnasie- och grundskoleklassee spelar utan kostnad på våra banor, inklusie lärare i sällskap! Skolklasser som önskar spela utanför våra öppettider kontaktar oss via e-post. Vi tar emot max 35 personer per bokningsbar tid. Är ni över 35 personer bokar ni flera startider. Blåa banan: 8 personer per grupp, ingen åldergräns. Hit hänvisas grundskoleklasser, svensexor och möhippor! Gula banan: 6 personer per grupp, 12-årsgräns. Här är det ok för gymnasieklasser att spela! Stugans priser: Dagskort - 60 kr per spelare (under 15 år - 30 kr) Hyra av disk - 20 kr per hyrdisc
Bäverbäcksvägen 14, Tyresö
Välkommen till Karin Östlund Golf - där golfen förmedlas ur ett helhetsperspektiv med 30 års erfarenhet. Teknik, mentalt, fysik och socialt. Allt ifrån privatlektioner till grupputbildningar, nybörjarkurser och resor. Läs mer på www.karinostlund.se Verksamheten bedrivs på Alecs Golf i Tyresö vår/sommartid och i Älta Indoor samt utomlands vintertid. Välkommen med din bokning!
VALLEN 15, Våxtorp
Jag heter Fredrik Hansson och arbetar som golftränare på Laholms Golfklubb sedan 2024. Jag är även verksam på Skogaby GK och Tönnersjö GK där bokning av lektioner endast sker per mail eller telefon direkt till mig. Jag spelar golf sedan 1978 och började min professionella karrriär 1994. Jag har sedan dess haft olika roller inom golfens värld i allt från golftränare, VD, landslagscoach samt att jag varit inblandad i uppbyggnaden av flera stora golfanläggningar i Turkiet. Det bästa med att undervisa i golf är mötet med människor och att få hjälpa alla oavsett ålder och nivå att utveckla sig och få se glädjen med detta fantastiska spel.
Kämpingevägen 19, Trelleborg
Ring 0410-330480 om du inte hittar lediga tider under lågsäsong! Välkommen till Trelleborgs Golf Academy & Shop! Vi driver shop, studio, träningsverksamhet & drivingrange på Trelleborgs Golfklubb. Våra tränare ger lektioner året runt i vår fina studio! Kunskap, behaglig atmosfär & personlig service möter dig när du tar lektioner hos oss & besöker vår butik. Vi har lång erfarenhet både från golf- & modebranchen och vidareutbildar oss ständigt för att kunna ge dig högsta service. Vi älskar vårt jobb och hoppas att just vår service och kunskap ska hjälpa dig att hitta det du söker. I oktober 2014 vann vi utmärkelsen Sveriges bästa golfbutik On Course 2014 & vi blev nominerade 2013.
Långhundravägen, Åkersberga
På Österåkers GK kan vi göra dig till en bättre golfare. Vi erbjuder privatlektioner, gruppträning och hela kurser. Vår anläggning har fina träningsmöjligheter vilket ger bra förutsättningar att utveckla de slag som du önskar och göra det så spellikt som möjligt. 3 st padelbanor finns på anläggningen. Våra tränare: Peter Michols peter@ostgk.se 0708-58 61 00 Maria Bertilsköld maria@golfmariab.se 070-659 68 50 Markus Otternäs markus.otternas@gmail.com 073-679 00 58 Välkommen!
Rotebro Golf, Bisslinge Gård, Sollentuna
Jessica heter jag och är PGA utbildad golftränare på Rotebro Golf. 2023 är min sjätte säsong på klubben och intresset för golfen just nu är fantastiskt! Välkommen till mig på en golflektion! Här kan ni boka privatlektioner, grönt kort utbildningar, gruppträningar. Maila mig gärna om ni har frågor eller önskar ett eget upplägg med familj eller vänner så ordnar vi det. jessicabackstrom73@gmail.com Välkomna!
Golfvägen 22, Lomma
Hej Välkommen till din golflektion med mig, Marie Wennersten From på Örestads Golfklubb. Du kan boka nybörjarkurser, juniorträning, golfresor, privatlektioner, gruppträningar och önskemål efter dina mål. Se kursutbud: www.wennerstenfrom.com Mail: marie@wennerstenfrom.com Jag ser fram mot att hjälpa dig utveckla ditt golfspel Med Vänlig Hälsning Marie Wennersten From
Gårdsvägen 22, Borgholm
Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta anläggningarna i Sverige och sedan 2017 är vi dessutom bäst i världen när det gäller miljövänliga golfanläggningar. Har du inte redan besökt denna småländska pärla så är det ett måste.
Trummenäsvägen, Ramdala
På Trummenäs GK har du fantastiska träningsmöjligheter för att utveckla din golf. Vi har flera olika alternativ för dig oavsett om du vill träna tillsammans med andra, eller om du föredrar att göra det enskilt.
Välkommen att utveckla din golf hos mig på Gustavsvikanläggningen på Örebro City Golf & Country Club. Hittar du ingen ledig tid kan du ringa mig på 076 - 823 00 18. Vi ses på Gustavsvik!
Kallforsvägen 95, Järna
Tränare på Golf South Sthlm. Har spelat proffsgolf sedan 1996 på flertalet tourer i världen. Nu är det dags att lära andra. Grymt motiverande!
Välkommen att utveckla din golf hos mig på Mosjö på Örebro City Golf & Country Club. Hittar du ingen ledig tid kan du ringa mig på 076 - 823 00 18. Vi ses på Mosjö!
Spikgatan 3, Gnosjö
Välkommen till Indoor Golf Gnosjö. Använd rena klubbor och bollar. Plocka ordning på bollar och peggar. Stäng av tv samt projektor efter er.
Wadströms Väg 17, Järna
Alla lektioner och kurser görs denna säsong på Swingoteket i Nyköping. Idbäcksvägen 14. Varmt välkomna!
Vidbynäs Gård 91, Bromma
Jag har varit golfproffs sedan 1992 och är fortfarande aktiv.
Kallforsvägen 95, Järna
Jag har varit golfproffs sedan 1992 och är fortfarande aktiv.
Bosjökloster, Höör
WighGolf utbildar golfspelare och säljer golfutrustning. GolfStore Butik
Veda Gård 2, Ljungsbro
Vreta Kloster Golfklubb. Mer än bara golf.
Norrabyvägen 8, Tranås
Golfvägen, Lomma
Nackareservatet, Söderbysjön, Bagarmossen
Golfvägen, Lomma

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter