Massage Växjö

Upptäck den bästa massagen i Växjö. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Växjö
Rådjursvägen 1, Växjö
4.7
(312)
På Rådjursvägen 1 i Växjö en liten bit från centrum finner du Kerstins GoaHänder. Kerstin är certifierad massör, Diplomerd KranioSakral terapeut och OrtoBioNomi terapeut. Här kan du boka en välbehövlig massage, KranioSakral behandling som hjälper dig balansera upp kroppen bättre eller varför inte en OrtoBioNomi där man fokuserar på muskulaturen i kroppen. Välkommen att boka tid och starta din resa mot ett bättre mående hos Kerstins GosHänder.
Kungsgatan 13 B, Växjö
4.9
(533)
Hej och välkommen till Matejkas. Här kan du boka massage 40, 55 eller 85 min. som går på djupet och löser muskelspänningar. Välj denna massage om du vill bli av med ex. nackspärr, musarm, huvudvärk, ont i axlar eller rygg. Vill du ha en mjuk och behaglig massage så väljer du avslappnande massage 40 eller 80 min. Betalningen gör du helst med swish men kort funkar också. Vill du köpa presentkort så kan du beställa dessa via min mail. För info gå till www.matejkas.se. Jag är ansluten till Epassi. Om du har friskvårdspengar kvar i år så gå år det bra att betala i förväg och använda för massage under nästkommande år. Gör betalningen i din Epassi-app eller kontakta mej via mail eller sms. ( ring ej). Välkommen! Frågor går bra att maila: matejkapsajd@hotmail.com eller smsa till 070-370 41 90 ( ring inte för jag svarar inte okända nummer!)
Smedjegatan 29, Växjö
4.9
(12)
Varmt välkommen till Aktiv Massage Växjö Jag erbjuder behandlande massageterapi och klassisk massage samt massagekurs fokus på hemmabruk för par och mindre grupper. Innehållet i kursen anpassas för er. Datum och plats bestämmer ni eller boka plats på min månadskurs i Växjö eller Kalmar.
Verkstadsgatan 17a, Kalmar
4.8
(140)
Massageterapeut Sara Johansson hittar du i Kalmar på Verkstadsgatan 17A tillsammans med Träna med Emelie, strax bakom Giraffens köpcentrum. Sara har många års erfarenhet och väl utvecklade tekniker för att du ska få bästa behandlingen. De behandlingstekniker som används är massage, triggerpunkter, laser, koppning. Du kan också få avslappningsmassage om det önskas.
Odlingsvägen24, Karlskrona
4.9
(391)
Hej! Jag heter Stina Svensson och är Certifierad Massör och Medicinsk Massageterapeut. Jag arbetar främst med djupgående massage, där klienten har felställning och problem av muskulär karaktär. Är Du stel eller öm efter en lång dag på jobbet eller efter en tuff träningsperiod, så har jag de rätta kriterierna för att hjälpa dig. Vill du istället ha en avslappnande, mindre djupgående massage, så erbjuder jag självklart det också. Jag individanpassar alla behandlingar efter vad Du som klient behöver! Jag säljer även presentkort på mina behandlingar, det är giltigt 1 år från utfärdat datum. Då kontaktar Du mig via mail så bestämmer vi tid för hämtning och betalar med Swish. Vill du använda upp ditt friskvård i slutet av året så går det givetvis bra. Du kan inte få något presentkort då detta inte är godkänt hos skatteverket, utan jag skriver istället upp din summa. Detta är giltigt 6 månader från utfärdat datum. Jag är ansluten till Epassi.
Gökgatan 6, Vetlanda
3.9
(132)
I hjärtat av Vetlanda finner du Phalinne Thai massage. Känn den Thailändska atmosfären, dofterna och lugnet. Här erbjuds kroppsvård enligt thailändsk tradition och du kan välja mellan thaimassage, oljemassage samt fotmassage. Behandlingarna lämpar sig mycket väl för alla som behöver stresshantering eller öka sin flexibilitet. Här garanteras man ett kvalitetsbesök då massörerna har gedigen utbildning, lång erfarenhet och är certifierade.
Ågatan 4, Vetlanda
4.8
(463)
KM kliniken drivs av Tony Andersson (Kiropraktor) Malin Ek (Massör) och Anna Lönnander (Massör). Alla samarbetar med bl a Beslag & Metall samt tar emot rekvisitioner från övriga företag. De flesta idrottsföreningarna i Vetlanda nyttjar våra tjänster i varierande former. Vi erbjuder även stötvågsbehandling, lase, varma stenar massage, gua sha och lymfmassage.
Järnvägsgatan 11, Värnamo
5.0
(593)
Jag heter Lotta Palmroth och är certifierad massör Min filosofi är att alltid hitta orsaken till dina problem och behandla för ett långsiktigt och bra resultat. Se på min hemsida för mer information. Hjärtligt välkomna!
4.6
(1692)
Gold Factory AB Milo's Barbershop Quantum Laser Clinic Salon Estel Estel Professional Scandinavia
Unionsgatan 21, Kalmar
4.9
(12)
Varmt välkommen till Aktiv Massage Kalmar - Just nu färre tider i Kalmar i väntan på ny lokal! Jag erbjuder behandlande massageterapi och klassisk massage samt massagekurs fokus på hemmabruk för par och mindre grupper. Innehållet i kursen anpassas för er. Datum och plats bestämmer ni eller boka plats på min månadskurs i Växjö eller Kalmar.
Bryggerigatan 2/tors Plan, Hultsfred
4.5
(11)
På Hultsfreds Muskelvård jobbar vi mest med klassisk massage, i syfte att behandla dina onda muskler och leder. I en varm och välkomnande miljö, ända från väntrum till behandlingsrum, jobbar vi med att tillsammans med dig öka ditt välbefinnande och välmående. Som komplement till massage, och ibland som enskild behandling, erbjuds även öronakupunktur och behandling med en maskin vid namn Cavital. Manuell lymfdränage är en annan metod vi jobbar med, som kan hjälpa dig som kund att få ett bättre flöde i ditt lymfsystem. Vid frågor kontakta Caroline på 0739687693, eller via mail/messenger.
Lyckeåborgsvägen 65, Karlskrona
4.9
(22)
En plats för återhämtning där vi jobbar med att stärka immunförsvaret naturligt, framförallt genom andning, lymfsystem och livsstil. Din hjälp på bättringsvägen.
Kristianstadsvägen 5, Broby
4.8
(12)
Agilisensa friksvård fokuserar på kroppens rörlighet och sinnets lugn och fokus. Frida är utbildad Ashtanga-yoga instruktör och friskvårdsmassör.
Ronnebygatan 49, Karlskrona
4.9
(22)
Lymfbehandlingar och massage på tisdagar 9:30-14:30, välkommen!
Torsåsgatan 1a, Kalmar
Specialister på att undersöka, behandla och förebygga smärttillstånd från rygg, nacke, muskler och leder. Med hög tillgänglighet och spetskompetens inom led- och muskelbehandling hjälper vi dig med såväl akuta som långvariga besvär. Vi jobbar både mot privatpersoner och företag och du hittar oss på Malkars Träningscenter Västra & Nybro. Hos oss kan du erhålla stötvågsbehandling för besvär i muskel & senvävnad. En ytterst användbar teknik vid normalt svårbehandlade åkommor, såsom hälsenebesvär, plantarfascian under foten, knäbesvär där orsaken kommer från muskulaturens infästen, tennisarmbåge, vissa axeldiagnoser m.m. Stötvågsbehandling bokas som en vanlig behandling och finns på Malkars Västra i Kalmar. Välkommen till oss!
Karlshamnsvägen 3, Ronneby
4.7
(19)
Jag är certifierad massör och medicinskmassageterapeut. Är kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Berghagavägen 53, Holsbybrunn
4.9
(335)
Esplanaden 27, Kalmar
Vi på Esplananden 27, 39234 Kalmar våning 2. Cityläkarna i Kalmar tillhandahåller mjukdelsbehandlingar och fysioterapi för privatpersoner, föreningar och företag.
Bredgatan 6, Karlskrona

Boka massage i Vaxjo online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter