Massageterapeuter i Jönköping

Upptäck den bästa massagen i Jönköping. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Jönköping
Järnvägsgatan 15, Vetlanda
KM kliniken drivs av Andreas Bergåse (Massör),Tony Andersson (Kiropraktor) och Malin Ek (Massör). Alla tre samarbetar med bl a Sapa och Beslag & Metall samt tar emot rekvisitioner från övriga företag. De flesta idrottsföreningarna i Vetlanda nyttjar våra tjänster i varierande former. Vi erbjuder även stötvågsbehandlingoch laser. Malin Ek har svensk klassisk massage och även Hot stone Massage. Hon är även Friskvårdspedagog och erbjuder b la Tanita-vägning.
Jönköpingsvägen 53, Vaggeryd
NYHET! Nu kan du komplettera med kinesiologytape som behandling hos oss. Tejp finns att köpa och du får hjälp med instruktion. Det går även bra att boka massage och avsluta med tejpning, vi hittar bästa lösningen för dig när du är här.
Järnvägsgatan 11, Värnamo
Jag heter Lotta Palmroth och är certifierad massör och diplomerad KINOpraktikterapeut. Min filosofi är att alltid hitta orsaken till dina problem och behandla för ett både långsiktigt och bra resultat. Se på min hemsida för mer information. Hjärtligt välkomna!
Sven Eriksonsgatan 15, Borås
Vi på En Zon För Allt erbjuder alternativa behandlingar för friskvård och optimal hälsa. ex. Zonterapi, träning för amatör-elitnivå, massage, ortobionomi, Mindful Tapping. Gå in på vår hemsida eller ring så berättar vi mer.
Eriksgatan 4, Falköping
Jag finns på Eriksgatan 4 i Falköping. Ingång vid södra delen av huset vid Arvidssons Städ & Service och en trappa upp. Välkommen! Eva
Massage som lindrar och hjälper! Hitta hit: Storgatan 26, Boxholm Parkering finns på gatan utanför. Välkommen!
Järnvägsgatan 11, Värnamo
Jag heter Nina Collbo och är utbildad diplomerad massör vid Hälsoteket i Malmö, svensk klassisk massage.
Kavelbrovägen 4, Skövde
Jag finns i ny lokal sen augusti; på Kavelbrovägen 4 hos Hårakuten. Samma ingång. Välkommen! Eva
Gökgatan 6, Vetlanda
om problem med bokning ring 0703-96 41 69
Kungsgatan 1, Motala
Karlavägen 25, Vaggeryd
Berghagavägen 53, Holsbybrunn
Landalagatan 1, Borås
Tingsgatan 5, Mjölby
Industrigatan 2, Skene

Boka massage i Jonkoping online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter