Fransförlängning Växjö

Upptäck den bästa fransförlängningen i Växjö. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Växjö.
Växjö
Skräddaretorpsvägen 3a, Kalmar
4.9
(276)
Varmt välkomna till La Beauté by Jess i Kalmar! ☀️ Hos mig kan man boka vaxning, ögonfransförlängning, lashlift, browlift och kosmetisk tatuering av ögonbryn bl a. Jag är också stolt lärare för fantastiska By Bexter, och erbjuder utbildningar i Lashlift och Browlift. Hittar du ingen tid? Ibland har jag några extratider som prioriteras till stamkunder, men smsa till 0703474492 oavsett så kollar jag om jag kan lösa något i schemat :) Det är hög efterfrågan på tider så jag vill också påminna om att boka i god tid och gärna 2 tider åt gången om du är återkommande kund. Åldersgräns 18 år (16 med målsmans godkännande) NY ADRESS: Skräddaretorpsvägen 3a, ligger i Djurängen, nära Skälby i Kalmar. ▪ facebooksida https://www.facebook.com/labeautebyjess ▪ mail till info@labeautebyjess.se ▪ smspå 070-347 44 92 Har du en fråga eller en tanke, hör av dig! ☀️ Hjärtligt välkommen!
Sölvesborgsvägen 26, Mörrum
På studio S i Mörrum möts man av erfarna frisörer som gör allt för att du ska få en avkopplande stund i frisörstolen. Med fokus på att koppla av och att ge ditt hår den behandling den förtjänar erbjuder salongen ett utbud av fulltäckande tjänster som klippning, färgning, slingor, extensions och fransförlängning av singel och volymfransar. För att du som kund ska bli nöjd efter ditt besök på salongen.

Letar du efter fransförlängning i Vaxjo? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter