Rådgivning Växjö

Letar du efter rådgivning i Växjö? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Växjö snabbt och enkelt.
Växjö
Sjöstigen 1, Burseryd
4.8
(483)
Hjärtligt välkommen att boka tid till alternativ behandling och spirituelll/personlig rådgivning. Jag är certifierad i The Emotion Code (upplösning av negativa känslor som fastnat i kroppen), The Body Code (upplösning av andra negativa energier mm) och T3, Three dimensional therapy/Belief Code (omprogrammering av negativa program i undermedvetandet som gör att man saboterar sig själv). Andra områden: enlightenment, kundalini, ascension, implantat mm. mer info: www.isilia.com
Järnvägsgatan 11
5.0
(622)
Jag heter Lotta Palmrot är certifierad massör och kinesiolog. Min filosofi är att alltid hitta orsaken till dina problem och behandla för ett långsiktigt och bra resultat. Se på min hemsida för mer information. Hjärtligt välkomna!
Glimminge 2, Vislanda
4.9
(8)
- KLASSISK MASSAGE Hos mig kan du få en avslappnande och välgörande behandling för hela kroppen som axlar, armar rygg, ben. En stunds avslappning eller djupverkande behandling med tryck, stretching, triggerpunktsbehandling. - MEDICINSK LASER som separat behandling eller i kombination med massage. Laser främjar läkning och minskar smärta, inflammation, svullnad. Laser kan användas på akuta skador. -IDROTTSMASSAGE -ANDNINGSMASSAGE Min målsättning är att anpassa behandlingen efter dina behov! Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Engelska Vägen 12b, Kalmar
4.8
(516)
Golfakademi med helhetskoncept för dig som golfare. Teknik, Fysik, Utrustning & Mental Träning. På vinterhalvåret finns vi på Hansa Active Arena.
Värsnäsvägen 20, Kalmar
4.8
(516)
På vinterhalvåret finns vi på Hansa Active Arena. För bokning av lektioner på Kalmar Golfklubb vänligen ring eller mejla oss.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter