Rådgivning Växjö

Letar du efter rådgivning i Växjö? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Växjö snabbt och enkelt.
Växjö
Järnvägsgatan 11, Värnamo
5.0
248 omdömen
Jag heter Lotta Palmroth och är certifierad massör Min filosofi är att alltid hitta orsaken till dina problem och behandla för ett långsiktigt och bra resultat. Se på min hemsida för mer information. Hjärtligt välkomna!
Sjöstigen 1, Burseryd
4.8
123 omdömen
Hjärtligt välkommen att boka tid till alternativ behandling och spirituelll/personlig rådgivning. Jag är certifierad i The Emotion Code (upplösning av negativa känslor som fastnat i kroppen), The Body Code (upplösning av andra negativa energier mm) och T3, Three dimensional therapy (omprogrammering av negativa program i undermedvetandet som gör att man saboterar sig själv). Andra områden: förlåtelse, enlightenment, kundalini. Läs mera här: www.isilia.com
Riksvägen 50, Lyckeby
Jag är utbildad stresscoach och regndroppsmassör och erbjuder regndroppsmassage i en studio i mitt hem i Lyckeby. Obs- hund finns. Vid intresse för stresscoaching kontakta mig på blekingestresscoach@gmail.com Regndroppsmassage är en mycket kraftfull form av aromaterapi. I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage, med eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Kan lindra värk i rygg, nacke, migrän, fibromyalgi o.dyl. Massagen görs på fötterna, benen och ryggen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är terapin även mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress. En massageteknik är Vita Flex, som aktiverar kroppens egna naturliga läkeprocesser.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter