Vaxning Borås

Letar du efter vaxning i Borås? På TimeCenter kan du boka tid online för vaxning i Borås snabbt och enkelt.
Borås
Växjövägen 7b, Värnamo
4.8
85 omdömen
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Rina’s Barbershop & Frisör. På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern kvinna och gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Skolgatan 3, Skillingaryd
4.9
37 omdömen
Välkommen! INFO v 25-26 Spray tan är tillfälligt ej onlinebokning på pga renoveringar i salongen. Bokas gm kontakt! Studio M erbjuder en variation på skönhetsbehandlingar såsom frans och brynfärg, få ett "lyft" av ögat med en fransböjning sk Lash lift och få fantastiskt läckra naglar med CND Shellac. Du kan bli läckert solbrun i en Spray Tan behandling eller vaxa benen. Jag gör även hål i öronen med Studex system 75. Nytt är Brow Henna, en mer naturlig färgning av bryn med lite mer bestående färg även på huden. Jag är även utbildad SPA manikyrist så jag har även behandlingar för dig som inte vill ha eller kan ha lack! Vaxning kan bokas - men endast genom kontakt med mig numera. Priser på nagelvård är ungefärliga, exakt pris beror på vad du väljer under behandlingen. Tänk på att boka upp flera tider åt gången om du bara kan komma vissa vardagar/tider.
Kålgårdsbergsgatan 1, Uddevalla
4.5
10 omdömen
I Centrala Uddevalla finner du den nyöppnade salongen Do More Beauty. Här får du träffa Cecilia och Lena som är diplomerade nagelterapeuter. På denna salong kommer du in med gamla naglar och ut med helt fantastiskt nya fina, fräscha naglar. Du kan även boka in mer avancerad dekoration för att få specifik design som ingen annan har.
Östergårdsgatan 2, Mölndal
4.9
85 omdömen
Björklundavägen 24, Hovås
4.9
85 omdömen
Industrigatan 2, Skene
4.9
10 omdömen

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter