Vaxning Borås

Letar du efter vaxning i Borås? På TimeCenter kan du boka tid online för vaxning i Borås snabbt och enkelt.
Borås
Skånegatan 35, Göteborg
4.4
(39)
I hjärtat av Göteborg, nära Gothia Towers och Liseberg hittar du Dermapura som finns i samma fina lokal som Lashface&Co. Här blir du omhändertagen med exklusiva hudvårdsprodukter från pH Formula,Dr K och Nimue. Välj mellan flera härliga och välgörande ansiktsbehandlingar, dermapen, massage, vaxning,lash lift, bryn & fransar. Ge dig själv det du är värd och låt Ulrica ge dig den bästa behandlingen. Vi är anslutna till Epassi.
Växjövägen 7b, Värnamo
4.7
(862)
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Ghothane Barbershop . På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Sägengatan 67, Hisings Backa
4.8
(26)
Välkommen till min hemmastudio på hisingen! Jag studerar till hud & spaterapeut och erbjuder behandling till förmånligt pris. Med hjälp av engagemang, kunskap och passion som ledord gör jag mitt allra yttersta för att du ska känna dig omhändertagen och nöjd Obs! Hund finns i hemmet. Allergivänliga hundrasen maltipoo För mer bilder hänvisar jag till min instagram:purebeautytouch Välkommen✨

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter