Frisör i Borås

Hitta och boka frisör i Borås online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Vindelgatan 37, Borås
HårFixarna Byttorp är salongen för alla! Här jobbar Diana, Jenny och Frida. Vi utför det mesta inom hårvård, naglar, makeup och fransförlägning. Vi har god service, är kreativa och nogranna för att du som kund ska bli nöjd med ditt besök hos oss. Öppettider: Måndag - fredag 09.00-17.00 Vi har även öppet längre. Se övriga tiderna på onlinebokningen. Sen har vi en liten fyrbent vän också hos oss, Vide heter hon o är en liten blandis mellan chihuahua och jack rusell. Välkommen in till oss!
Viktor Rydbergsgatan 34, Göteborg
Välkommen till Aladar Barbershop! Specialist med över 40 års erfarenhet av rakning med riktig rakkniv, klassiska herrklippningar, skäggformning. Öppettider tis - fre 10 - 18 lör 9 - 14 Hoppas du ska trivas med behandlingen hos mig!
Engelbrektsgatan 26, Göteborg
Ni är välkomna till salong Barbershop George Touma på avynen.vi är mer än 4 barbera jobba för dig ... personalen brinner för sitt arbete för att uppnå perfektion för varje kund
Flanaden 1e, Värnamo
Bokningsbekräftelse skickas via e-post. Klippning för studenter & barn är endast tillgängligt Mån - Tor 10.00 - 15.00 för priset av 150:- övrig tid ordinarie priser.
Fredriksdalsgatan 7, Göteborg
Hej och välkomna till Saxess By Ramize. Till nya kunder så är första besöket 15% rabatt. Om ni inte få till någon tid eller undra över något, så går det bra att ringa till salongen. Välkommen
Växjövägen 7b, Värnamo
Bokningsbekräftelse skickas via e-post.
Norra Hamngatan 6, Uddevalla

Letar du efter en frisör i Boras? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter