Barberare Borås

Letar du efter barberare i Borås? På TimeCenter kan du boka tid online för barberare i Borås snabbt och enkelt.
Borås
Viktor Rydbergsgatan 34, Göteborg
4.9
(306)
Om du vill ha en klassisk frisering ska du besöka salongen Aladar Barbershop. Här blir du väl omhändertagen och står i centrum som kund och får uppleva en unik old school barbering. Barberaren har med sig över 40 års erfarenhet enligt det klassiska hantverket med rakkniv och är specialiserad inom hårklippning, skäggklipp- och trimning. Salongen ligger i trevliga Johanneberg i Göteborg, och du hittar du enkelt hit med bil eller buss.
Södra Torggatan 14, Kungsbacka
I centrala Kungsbacka hittar du populära Sam's Hair & Barber. Med prisvärda behandlingar och fantastisk service kan du vara säker på att du får vad du önskar. Hit kommer hela familjen för att fixa snyggaste frisyren och skägget. Vi tar bara emot swish eller kontant. (ej kort)
Växjövägen 7b, Värnamo
4.7
(909)
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Ghothane Barbershop . På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Sveavägen 1a, Värnamo
4.8
(59)
Hercules Barbershop är en stilfull och professionell herrfrisör som specialiserar sig på att skapa både perfekta frisyrer och skägg. Vår erfarna barberare har en unik kompetens inom skägg-hårstyling och kan skapa olika stilar och former för att passa varje kunds individuella önskemål. Vi fokuserar på att klippa och styla korta frisyrer på ett professionellt sätt och tar inte emot bokningar för långt hår. Vi godtar endast betalningar via Swish och accepterar inte kontanter eller kortbetalningar. Vi finns här för att svara på era frågor och ge er den support ni behöver. Tveka inte att ringa oss på 0701494166 så att vi kan hjälpa er på bästa sätt! Välkommen till Hercules Barbershop, där skäggvård och klippningar för hår får en extra touch av expertis och precision! https://www.instagram.com/hercules.vmo/
Barnarpsgatan 23, Jönköping
4.6
(788)
Barber For Gentlemen ligger beläget mitt på Barnarpsgatan, mellan Jonköping Centralstation och Universitet. Salongen erbjuder modern frisering, klippning samt skäggtrimning. specialpris för studenter mellan måndag till fredag.
Storgatsbacken 14a, Värnamo
hårrfrisör frisör värnamo Storgatsbacken 14a träffpunkt barbershop free wifi the best barbers barber Värnamo... Storgatsbacken 14a , 33137 Värnamo, Sweden.
4.6
(1915)
Gold Factory AB Milo's Barbershop Quantum Laser Clinic Salon Estel Estel Professional Scandinavia
Malmövägen 12, Värnamo
Working with passion and true love for barbering and customers!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter