Rådgivning Borås

Letar du efter rådgivning i Borås? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Borås snabbt och enkelt.
Borås
Sjöstigen 1, Burseryd
4.9
44 omdömen
Hjärtligt välkommen att boka tid till alternativ behandling och spirituelll/personlig rådgivning. Jag är certifierad i The Emotion Code (upplösning av negativa känslor som fastnat i kroppen), The Body Code (upplösning av andra negativa energier mm) och T3, Three dimensional therapy (omprogrammering av negativa program i undermedvetandet som gör att man saboterar sig själv). Andra områden: förlåtelse, enlightenment, kundalini.
Järnvägsgatan 11, Värnamo
5.0
108 omdömen
Jag heter Lotta Palmroth och är certifierad massör Min filosofi är att alltid hitta orsaken till dina problem och behandla för ett långsiktigt och bra resultat. Se på min hemsida för mer information. Hjärtligt välkomna!
Barnarpsgatan 19, Jönköping
4.8
28 omdömen
KOSMETISK KIRURGI - PLASTIKKIRURGI Kosmetisk Kirurgi AB grundades 1987 och är, som privatklinik, en av Sveriges största och modernaste inom kosmetisk kirurgi. Under åren har vi utfört flera tusen skönhetsoperationer. Därigenom har vi erhållit en omfattande kunskap och erfarenhet vad gäller kosmetisk kirurgi och plastikkirurgi. Centrum för vår verksamhet finns i Jönköping där skönhetsoperationer och behandlingar sker. På filialerna i Linköping och Falköping sker konsultation, återbesök och olika behandlingar. För info och övriga frågor besök vår hemsida www.kosmetiskkirurgi.se
Nils Ericsonsgatan 5, Falköping
Samtal kan bara bokas för vägledning. Har du CSN - frågor, vänd dig i första hand direkt till CSN. I andra hand till studievägledare på drop - in. Behöver du hjälp med att göra en ansökan, kan du inte boka ett vägledningssamtal. Däremot är du välkommen på drop - in. Information om drop - in hittar du på vår hemsida. För övriga frågor kan du också nå studievägledare via e-mail: syvlarcenter@falkoping.se Tyvärr händer det att vi behöver avboka en tid. Om du får ett meddelande om avbokning, är du välkommen att boka en ny tid som passar dig. Om inga tider finns att boka, vänligen återkom senare. Vi lägger ut nya tider så snart vi har möjlighet.
Göteborgsvägen 1, Stenungsund
4.8
9 omdömen
Vi arbetar med ortopediska fotbäddar sedan 10 år tillbaka. Vi är också utbildade laserterapeuter och arbetar med laserbehandlingar mot muskelbukar och leder.
Östra Torpvägen 30, Uddevalla
Köksplanering, Hembesök Vi kommer tillsammans planera ert nya kök hemma hos er i max två timmar. Förbered dig genom att ta så exakta mått som möjligt på takhöjd, placering av fönster och dörrar, placering av vatten, ventilation, eluttag och strömbrytare. Önskar du hjälp med detta kan du boka en mättjänst för 1295kr. Efter mätningen får du en teknisk skiss från hantverkaren som underlag för att kunna planera ditt rum med rätt mått. Tänk på att boka in en mättjänst i god tid innan ditt hembesök. För bokning och mer information: kontakta personal på varuhuset eller hör av dig till kundservice via telefon, chatt eller mail. Pris. 1995:-
Kärravägen 89a, Varberg
4.9
20 omdömen
Servicevägen 15a, Falkenberg
4.9
20 omdömen

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter