Massageterapeuter i Sundsvall

Upptäck den bästa massagen i Sundsvall. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Torggatan 9, Sundsvall
Teamed i Sundsvall har idrottsmedicin som specialité. Våra tjänster passar lika bra till dig som vill ha en fungerande kropp i vardagen eller nå medaljen inom din idrott. Vårt Team består av naprapater, fysioterapeuter, hälsocoacher och massörer. Vi har ett eget fullt utrustat gym för en personligare träning. Följ och gilla oss även på Facebook.
Kalvstigen 7, Järvsö
Välkommen till Änglahänders Mind & Body. Här finner Du olika behandlingar för kropp & själ, mind & body. Nagelförlängning, förstärkning gelé inom kort. Änglarnas massage som är en mjuk och bestämd massage för trötta och ömma själar eller kanske bara för att få koppla av och njuta. Massagen fungerar som en scanning av kroppen, händerna läser av och känner vad som behövs lyftas. Fantastisk härlig massage där man kopplar av och tar med sig lugnet i vardagen. Änglakortsläggning Änglakort är ett perfekt sätt att bygga upp en relation med våra änglar. Vill Du ha en änglakortsläggning? Kanske Du är nyfiken på dina nya möjligheter och andra livsfrågor. Det är svårt att välja rätt väg ibland, kanske korten kan hjälpa dig med något råd som gör det enklare. Med kärlek till livet, änglar och universum så läggs korten för Dig. Änglakortlekar innehåller väldigt fina positiva budskap som ger dig chansen att kanske se livet som nya möjligh
Trädgårdsgatan 18, Sundsvall
Välkommen till oss på Elit-massage!
Norrvägen 16, Forsa
Universitetsallén 10, Sundsvall

Boka massage i Sundsvall online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter