ShenDao Akupunktur & Ayurveda Delsbo

4.8
113 omdömen
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, holistisk, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning och tungdiagnostik. En kropp säger mer än1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar med några få nålar för varaktigt resultat Vi finns i centrala Delsbo.

Boka tid

Om oss

A) Yogev Avraham

Yogev har arbetat med österländsk läkekonst sedan 1997 och har arbetat med olika metoder som shiatsu, massage, healing, yoga, qigong, ayurveda, kost, örter och akupunktur. Sedan 2019 har han valt att fokusera på akupunktur och ayurveda då han märker att det är de metoder som ger bästa effekt även på lång sikt.

Utbildning

  • Akupunktur/traditionell kinesisk medicin 4 år
  • Klasisk Akupunktur 1.5 år
  • Shiatsuterapeut 2 år
  • Ayurvedisk rådgivare 1 år
  • Yogalärare 1 år
  • Zonterapeut 1 år
  • Spiritual healing 1 år
A) Yogev Avraham

Omdömen

4.8
113 omdömen
3 maj 2021
Jag bemötes inte av den djupa kunskapen inom Ayurveda som jag hade hoppats på, och jag känner att jag inte fick en tydlig vägledning framåt.
Verifierad kund
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 4 maj 09:32
Tack för din omdöme. Jag har gått på ett år Ayurvedisk rådgivare utbildning hos Ayurvedisk läkare för att kunna ge enkla råd om hur kan man leva mer balanserad enligt din dosa, rätt kost, aktivitet, livsstil, känslor eller beteende som kan blockera oss osv. När jag märker att obalansen ligger djupare så kan jag anvisa dig eller kunden vidare till en Ayurvedisk läkare i Stockholm som jag samarbeta med. Du få gärna kontakta mig igen och ställa frågor så kan jag ge dig en tydligare bild av din situation. Varma hälsningar Yogev
26 apr 2021
Excellent
Idit
22 feb 2021
Jag rekommenderar Yogev Varmt till alla! Så kunnig och lyhörd. Jag har haft stor problematik med min kropp och bla mina organ. Mår absolut bättre efter akupunktur behandling av Yogev. Han jobbar verkligen på djupet och gör skillnad inte bara i nutid utan även för framtiden med sin behandling.
Carina N
29 dec 2020
Jag blev ganska allvarligt drabbad av covid-19 med sjukhusvistelse . Kraften i muskler blev svagare även mina lungor och hade huvudvärk dygnet runt. Redan efter första behandlingen började mina krafter komma tillbaka steg för steg och mina lungor stärkas,även huvudvärken började försvinna. Rekommenderar verkligen behandlingen.
Christina J
9 dec 2020
Rekommenderar starkt Yogev och hans behandlingar!!!
Kajsa S
26 nov 2020
Med hela mitt hjärta vill jag rekommendera Yogev på Shendao! Det tar tid att läka, tro på processen. Naturens läkande kraft finns inom dig! Under mina första behandlingar tvivlade jag starkt, allt var mörkt. Jag hade under flera år sökt hjälp via sjukvården utan resultat. Idag drygt tre månader senare, med behandling varannan vecka och sedan en gång i månaden á två gånger, är jag helt symptomfri. Det var stundom en resa i motvind, men plötsligt en dag vände det och sen den dess har jag sett små framsteg för varje dag. För att påbörja läkningsprocessen behöver kroppen rätt förutsättningar, utifrån just din individuella anatomi. Yogev hjälper dig och din kropp till rätt utgångspunkt för att inleda en sådan - naturlig - läkningsprocess. Kroppen gör sen resten av återuppbyggnaden. Yogev har ovärderliga kunskaper och erfarenheter. Är du öppen för att tro och lita på, samt ta emot Yogevs hjälp och välvilja, kommer det ge med sig goda resultat på såväl din fysiska som psykiska hälsa. Hos Yogev läker du inte bara sjukdomssymptom, utan får hjälp att bygga upp och bibehålla hållbar och långvarig hälsa. Yogev vill med hela sitt hjärta hjälpa människor hitta balans i livet! Tack!
Sofie H
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 26 nov 2020 17:06
Fantastisk Sofie att du delar med dig din resa och den läkningsprocess som varje människa har i sig. Klassisk akupunktur och Ayurveda är metod och hjälpmedel som hjälper processen. Tack så mkt Varma Hälsningar Yogev.
19 okt 2020
Mycket bra!
Marie F
15 okt 2020
Mycket proffesionell och kunnig personal. Trevlig lokal.
Johanna C
6 okt 2020
Lugn och avslappnande miljö. Doftade gott. Behandlingen diskret och avkopplande. Det var mitt första besök så jag vet inte hur behandlingen kommer att hjälp än. Det visar sig.
Verifierad kund
22 sep 2020
Mycket rogivande. Ska gå några gånger till hoppas på bra resultat.
Jenny S
18 aug 2020
Mycket trevligt bemötande och ingav tillit. Verkar kunnig inom sitt område
Kajsa S
4 aug 2020
Det var min första akupunktur behandling, så lite tidigt att utvärdera. Jag fick fint bemötande och kände mig trygg. Har stora förhoppningar att få förbättrad hälsa med hjälp av behandlingarna!
Marie Å
3 aug 2020
Lugnt och fint
Anita G
27 jul 2020
Alltid bra mottagande. Proffsig utförande.Har under 1 års tid hjälpt mig otroligt mycket jämfört med flera års vanlig sjukvård som inte givit något resultat.
Annika E
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 28 jul 2020 08:25
Tack Annika för att du delar med dig av din erfarenhet! Det finns så många som lider länge utan att få rätt hjälp och få som vet hur och var dom ska hitta den hjälpen.
22 jul 2020
Wow...en behandling...sån effekt...blev så avslappnad på bordet av 5 nålar....kom hem å sov djupt i 2 tim på gräset...så skönt , det var länge sen. Ser fram emot fler behandlingar
Lis B
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 22 jul 2020 21:19
Vad härligt att höra tack. Hälsningar Yogev
19 jul 2020
Mycket bra. Trevligt bemötande. Hoppas att mina besvär blir bra!
Anneli L
27 jun 2020
Very professional..phisical and spiritual uplifting.i
Laura B
9 jun 2020
Har varit jätte nöjd , hoppas det blir samma på dem andra bokade tider med
Faisal A
9 jun 2020
Så rätt för Mig
Maria N
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 9 jun 2020 12:39
Tack Maria, jag försöker att hitta rätt behandling för varje patient, det är mitt mål efter 20 år som behandlare.
6 jun 2020
Intressant, mycket att ta in . Avslappnad miljö.
Verifierad kund
4 jun 2020
Mycket nöjd med första besöket.
Lena B
13 maj 2020
Ett lugnt, vänligt och professionellt bemötande och helt fantastiskt resultat efter en behandling.
Lisa A
15 apr 2020
Mkt bra och kunnig. Trevlig. Kändes mkt bra efteråt, en stort lugn och välmående
Verifierad kund
8 apr 2020
Känner ett mer balanserat energiflöde redan efter första behandlingen, så skönt.
Lena S
8 apr 2020
Rogivande och kändes jättebra fick ett lugn inombords.
Susanne L
8 apr 2020
Professionalitet som ett fåtal besitter. Kombinationen med ett värdigt bemötande gör mig trygg. Varje behandling gör skillnad med mig på djupet.
Lena N
3 apr 2020
Trevligt bemötande, lugn atmosfär
Lars H
25 mar 2020
Jag har snusat i 15 år. Helt otroligt men efter 4 behandlingar av akupunktur känns inget sug alls efter snus! Känns fantastiskt både för hälsan och ekonomin. Stort tack Yogev! Hälsningar Johan.
Verifierad kund
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 25 mar 2020 21:00
Tack Johan! När man snusar eller röker försvagar man sina lungors energi enligt kinessik medicin och i denna situation med Coronavirus idag är det viktigt att stärka lungornas energi. Mvh Yogev.
21 mar 2020
Fantastiskt bemötande, fick snabbt en tid, eftersom jag hade smärtor. Omedelbar smärtlindring efter en behandling. Yogev är otroligt kompetent o lyhörd. Han vill verkligen hjälpa en att må bra. Tar ett stort ansvar o jobbar holistiskt. Rekommenderar honom starkt.
Marlen B
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 22 mar 2020 16:24
Tack Marlen, det är alltid roligt och spännande att hjälpa människor som är motiverade. Tack för att du delar din upplevelse med andra!
20 mar 2020
Bra
Håkan L
Massage Uppsala > ShenDao Akupunktur & Ayurveda
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter