ShenDao Akupunktur & Ayurveda Delsbo

4.7
(274 omdömen)
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning. En kropp säger mer än 1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar för varaktigt resultat. Vi finns i centrala Delsbo.

Boka tid

  • Akupunktur - första besök ca 60 min

   600 kr
   Första besöket består av ett samtal kring de besvär du vill ha hjälp med samt livsstil och kost. Därefter får du en första akupunkturbehandling. Första besöket tar 45-60 min.
  • Akupunktur - återbesök ca 45 min

   600 kr
   Efter det första besöket kan du boka återbesök. Återbesöken tar ca 45 min
  • akupunktur 25 min/ massage 30 min

   900 kr
   En effektivt sätt att släppa på muskelspäningar är akupunktur i kombination med 30 min massage
  • Ayurvedisk konsultation - första besök

   850 kr
   Vid en ayurvedisk konsultation får du berätta om dina symtom, din livsstil och hälsohistoria och får sedan en diagnos/förklaring till dina besvär utifrån ett ayurvediskt perspektiv. Du får också råd om hur du kan komma tillbaka i balans genom att förändra tex livsstil och kost
  • Ayurvedisk konsultation - återbesök.

   550 kr
   När du haft ett första besök hos en ayurvedisk rådgivare kan du boka ett återbesök hos densamma.
  • Ayurvedisk konsultation och Akupunktur

   950 kr
   För dig som vill få råd och tips om rätt livstill som passa din Dosha enligt Ayurveda och sen få balans med akupunktur
  • Bai Zi konsultation

   1 700 kr
   OBS! Bokningen måste boka i god tid, minst 2 dagar innan.

   Detta system kan ge dig värdefulla insikter om din personlighet, styrkor, svagheter och livsväg. Genom att förstå ditt BaZi-diagram kan du få en djupare förståelse för dig själv, dina drivkrafter och motivation inom de områden av ditt liv som kräver tillväxt och förändring. Detta kan leda till ökad självkännedom och personlig utveckling.

   BaZi kan användas som ett verktyg för att tajma viktiga händelser och beslutsfattande. Genom att förstå BaZi-diagrammet och de cykliska förändringar av elementen och deras interaktioner kan du fatta mer välgrundade beslut om när du ska vidta åtgärder och när du ska vänta. Detta kan vara särskilt användbart för företagare, entreprenörer och individer som går igenom stora förändringar i livet. BaZi kan ge en känsla av vägledning och stöd i osäkra tider.

   En annan bra användning av BaZi är dess förmåga att bedöma kompatibiliteten mellan individer och ge insikter om inbördes kommunikationsstil. Detta kan hjälpa dig att bygga hälsosammare och mer tillfredsställande relationer med partners, vänner, familjemedlemmar och kollegor.

   Genom att studera BaZi-diagrammet ur SJÄLS-perspektivet kan du få en djupare förståelse för din själsresa och hur den relaterar till dina livserfarenheter. Det kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om ditt livs riktning, navigera i utmanande situationer och leva ett mer tillfredsställande samt målmedvetet liv!

   Förutom den vanliga BaZi grundkarteläsningen så kan Yogev ge dig råd och tips på hur du kan balansera din hälsa, t.ex vilken kost som kan passa dig säsongsvis, vilka typer av aktiviteter som passar dig, vilket väder, vilka månader du mår bäst osv.

   Om Yogev

   Yogev har jobbat med kinesisk medicin sedan 1997 men har också kunskap från Ayurveda och andra metoder. Genom att läsa och känna din puls noggrant samt titta på din tunga, får Yogev indikationer på obalanser för att sedan hitta åtgärder som passar dig. Ser Yogev förklara om BaZI https://www.youtube.com/watch?v=LXyvprjxTTs&t=7s
  • Klassisk massage

   950 kr
   Klassisk massage är en effektiv (och skön!) metod för att komma till rätta med olika muskulära besvär. Det som orsakar smärta, värk, muskeltrötthet och stelhet vid t ex ensidigt kontorsarbete, stress, brist på motion eller överansträngning är att blodcirkulationen i musklerna hämmas. Det leder till att musklerna i utsatta områden (vanligtvis nacke, axlar, armar, rygg, höfter, vader) varken får den näring de behöver för att fungera optimalt eller kan bli av med de slaggprodukter som bildas vid muskelaktivitet. Till slut "låser" sig delar av musklerna och bildar det som brukar kallas muskelknutar. Muskelknutar är ömma och kan förutom muskeltrötthet, stelhet och svaghet ge utstrålande smärta eller domningar i armar och ben (t ex musarm, ischias) och även utlösa spänningshuvudvärk.
  • Rådgivande konsultation

   850 kr
   Har du besvär som du vill komma till rätta med men inte vet vilken metod som kan hjälpa just dig? Välkommen på ett rådgivande samtal kring de besvär du vill ha hjälp med samt livsstil, kost och förväntningar. Utifrån det ger vi råd om vad du kan göra på egen hand och vilken behandling som kan passa.

Om oss

A) Yogev Avraham

Yogev har arbetat med österländsk läkekonst sedan 1997 och har arbetat med olika metoder som shiatsu, massage, healing, yoga, qigong, ayurveda, kost, örter och akupunktur. Sedan 2019 har han valt att fokusera på akupunktur och ayurveda då han märker att det är de metoder som ger bästa effekt även på lång sikt.

Yogev har en Youtube kanal som heter Self Care Yogev Avraham

Utbildning

 • Akupunktur/traditionell kinesisk medicin 4 år
 • Klasisk Akupunktur 1.5 år
 • Shiatsuterapeut 2 år
 • Ayurvedisk rådgivare 1 år
 • Yogalärare 1 år
 • Zonterapeut 1 år
 • Spiritual healing 1 år
A) Yogev Avraham

Omdömen

4.7
(274 omdömen)
9 jul 2024
Jag är 100% nöjd med mitt första besök. Yogev har fantastiska händer, är trevlig och har ett mycket professionellt bemötande. Kommer att komma tillbaka!
Alejandro C
1 jul 2024
Kändes proffsig och jag ser fram emot nästa behandling.
Erik S
1 jul 2024
Det var första gången jag prövade akupunktur. En mycket positiv upplevelse. Påtagligt stressreducerande och avslappanande.
Johan M
17 jun 2024
Mycket bra och det kändes tryggt.
Ronny G
3 apr 2024
Jag kom till ShenDao Akupunktur & Ayurveda och var väldigt stressad. Jag hade varit stressad under en lång tid med en hög ojämn puls och svårt att sova. Jag har nu gått i över ett halvår på regelbundna behandlingar med akupunktur och fått ner min stress betydligt. Min puls är nu normal och sömnen bättre.
Verifierad kund
26 mar 2024
Jag fick en verksam behandling mot min akut onda rygg.Mycket tacksam.
Verifierad kund
4 mar 2024
Jag har väldigt knepig njurreglering som påverkar hormoner och blodtrycket mycket. Jag har haft ett mycket högt blodtryck sedan -95 efter en havandeskapsförgiftning, som påverkade hjärtat njurar och levern. Mitt blodtryck har för första gången blivit lägre under ett dygn sett, sista året. Jag har gjort 24-timmars mätningar under alla år, då man mäter genomsnitts värdet på blodtrycket under 24-timmar, alltid varit mycket högt. Efter varje behandling hos Yogev är trycket normalt. Känner tydligt vilken effekt varje nål ger, och Yogevs behandlingar hjälper mitt mående, och minskade reaktioner på min hälsa. Jag har fått mycket hjälp med mina lungor, då jag har astma, och får lunginflammationer, även efter Covid-19 så har lungorna varit ansträngda. Då har jag gått till Yogev och mår bättre eferåt. Jag har även trauman från barndomen bla, som jag bearbetat mycket i terapi. Yogevs behandlingar är bra för dessa också, då han jobbar med helheten. Även smärtlindring är Yogev bra på. Rekommenderar Yogev mycket!
Carina N
1 mar 2024
Alltid helnöjd!
Anders S
23 feb 2024
Jag har fått akupunktur hos Yogev av och till under ett par år, och han har kunnat hjälpa mig med alla typer av hälsoproblem, även svåra och långvariga sådana. Jag har fullt förtroende för hans yrkeskunnande och skicklighet. Yogev tillämpar sin kunskap med gott omdöme, lång erfarenhet och en djup intuitiv förmåga, vilket gör att behandlingen blir än mer effektiv och verkligen anpassad efter individen. Och det upplever jag så tydligt - att kroppen får just den stöttning och balansering den behöver just i den stunden, vilket också märks på det långsiktiga resultatet. Att han sätter nålarna så skickligt att de knappt känns är en extra bonus för mig som annars är nålrädd. Jag rekommenderar varmt Shendao till alla som önskar uppleva ökad hälsa och välbefinnande!
Verifierad kund
17 jan 2024
Kändes tryggt samt ett bra bemötande
Lena W
3 jan 2024
Jag var skeptisk från början, men när natten kom och jag gick och la mig. Minns jag hur det var att sova skönt, drömma och vakna pigg. Och det var bra länge sedan. Detta ska jag definitivt göra regelbundet.
Maria M
29 nov 2023
Jag har haft kronisk bihåleinflammation under åtta års tid. Jag saknade helt lukt och smak och symptomen blev bara blivit värre och värre med åren. Det var svårt att sova pga värk i bihålorna runt ögonen, i pannan och i kinderna. Det var som jag gick runt med en begynnande influensa varje dag, året runt. Kortison och antibiotika hjälpte bara under korta perioder och problemen återkom kontinuerligt. Jag blev rekommenderad akupunktur för mina problem och sökte runt efter en seriös akupunktör och hittade Yogev. Efter ett par behandlingar började trycket och smärtan i ansiktet att förvinna och jag kunde börja sova ordentligt igen. Efter ytterligare behandlingar började lukt och smak komma tillbaka och min trötthet och sjukdomskänsla ebbade ut och jag fick min energi tillbaka. Yogev har också gett mig många tips kring andning och hantering av mina bihålebesvär i vardagen som varit till stor hjälp för mig.
Hans A
6 nov 2023
Underbara Jogev, bäst i Uppsala!!
Milton R
9 okt 2023
Har blivit hjälp med flera saker och känner att jag nu är mycket piggare, att min grundenergi har ökat. Men det bästa av allt är att jag nu är fri inkontinensbesvären som jag haft sen jag sen jag födde barn för 11 år sen. Helt fantastiskt att kunna träna utan att läcka! En grymt duktig akupunktör som jag har rekommenderat många att gå till med sina olika besvär. Akupunktur är ju bra till så många olika saker.
Nina S
13 sep 2023
Jag var på en BaZi konsultation och den var mycket utförligt gjord och beskrev mitt liv både i dåtid och i framtid på ett djupgående sätt! Det var en häftig upplevelse att få höra om sig själv och sitt liv på ett så träffsäkert sätt utan att ha berättat särskilt mycket om det! Relationerna som berördes i denna konsultation var också mitt i prick beskrivna vilket kändes helt otroligt då jag inte uppgivet några detaljer överhuvudtaget om dem! Yogev var mycket trevlig och tog sig god tid till att svara på frågor! Jag tyckte detta var en rolig,trevlig, givande och utvecklande upplevelse och rekommenderar en BaZi konsultation till alla som vill få klarhet i sitt liv och som vill ha en riktning på sin framtid! Jag ser min konsultation som en tillgång på min framtida väg i livet och jag tror att den kommer att kunna förbättra min livskvalitet då jag fick veta vad jag behöver tänka på och jobba med i relation till mitt horoskop och vad som kommer kunna dyka upp på min väg i livet!
Ida S
24 aug 2023
Väldigt bra behandlingar som hjälper min kropp
Helen D
11 aug 2023
Lugn , trygg och otroligt kunnig.
Nina S
11 aug 2023
Rekommenderar, mycket bra behandling.
Verifierad kund
8 aug 2023
Bara en första besök! Tror på Akupunktur. Jag hjälp tidigare.
Lars F
23 jul 2023
Nöjd. Tack
Sahadev P
24 maj 2023
En spännande resa. Idag är jag en mer balanserad person. Jag sover bra, magen fungerar, är inte så stressad och irriterad längre. Livet har en så mycket bättre kvalitet genom att jag kan vara närvarande i nuet. Tack!!
Marit J
16 maj 2023
Jag är så tacksam över jogev och hans enorma kunskap. Kände mig sedd och så proffsigt bemött. Bästa akupunktören jag varit hos. Jag kan verkligen rekommendera dig att gå hit!!
Hanna I
9 apr 2023
mycket kunnig och jag kände mej väl omhädertagen.
Britt E
4 apr 2023
Redan efter första behandlingen kände jag mig stärkt och förstod att det är helt rätt väg att gå om jag vill återhämta mig och komma tillbaka i till min fulla energi och kraft. Det är väldigt fascinerande hur Yogev genom pulsmätning läser av min energinivå och även ursaken till det. En person som vet vad han gör och som bemöter en lugnt och vänligt. Jag såg mycket fram emot andra behandlingen och känner nu hur den arbetar i kroppen. Jag kan bara rekommendera detta.
Claudia N
5 mar 2023
Jag har gått hos Yogev i ca 2 1/2 år nu, och tycker att han är väldigt skicklig inom sitt område. Han har behandlat alla mina organ, mest njurar och lungor, även postcovid och smärtlindring efter en axeloperation. Jag har ramlat och skadat den andra armen alldeles nyligen, och fick smärtlindring i fredags senast den 3/3. Så skönt. Mina lungor och njurar är mycket bättre. Rekommenderar varmt Yogev till alla!
Carina N
25 feb 2023
Fick behandling inför IVF och precis efter embryoåterföring. Det gick på första försöket och jag kände mig så trygg med behandlingarna. Verkligen så att tacksam för denna hjälp på vägen till min graviditet.
Verifierad kund
17 jan 2023
Fint bemötande.
Tina G
17 jan 2023
Ondare efter besöket
Karl B
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 17 jan 2023 14:24
Hej Karl Tack för din omdömen, det kan vara ondare efter första besöket, pga att kroppen börjar med självläkning processen. Du var hos mig igår för första gången och du behöver komma flera gånger till för att kunna få mer balans enligt din specifik problem. Mvh Yogev
7 nov 2022
Lugnt och harmoniskt
Verifierad kund
15 sep 2022
Yogev är otroligt skicklig. Jag kan varmt rekommendera honom.
Lena A
Massage Uppsala > ShenDao Akupunktur & Ayurveda
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter