ShenDao Akupunktur & Ayurveda Delsbo

4.8
138 omdömen
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, holistisk, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning och tungdiagnostik. En kropp säger mer än1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar med några få nålar för varaktigt resultat Vi finns i centrala Delsbo.

Boka tid

Om oss

A) Yogev Avraham

Yogev har arbetat med österländsk läkekonst sedan 1997 och har arbetat med olika metoder som shiatsu, massage, healing, yoga, qigong, ayurveda, kost, örter och akupunktur. Sedan 2019 har han valt att fokusera på akupunktur och ayurveda då han märker att det är de metoder som ger bästa effekt även på lång sikt.

Utbildning

  • Akupunktur/traditionell kinesisk medicin 4 år
  • Klasisk Akupunktur 1.5 år
  • Shiatsuterapeut 2 år
  • Ayurvedisk rådgivare 1 år
  • Yogalärare 1 år
  • Zonterapeut 1 år
  • Spiritual healing 1 år
A) Yogev Avraham

Omdömen

4.8
138 omdömen
29 aug 2021
Jag kan starkt rekommendera Yogev. Han är mycket kunnig samt professionell. Yogev har hjälpt mig mycket. Jag har gått till honom till och från under många år. Känner en positiv förändring efter varje behandling.
Lena A
27 aug 2021
Mycket professionelt och tydligt kundbemötande. Jag har enorm respekt för den kompetens Yogev besitter. Som kund/patient kan man lugnt lita på att han tar fram det absolut bästa sättet att behandla på. Det blir resultat.
Susanna M
1 jul 2021
Mycket kunnig och förtroendeingivande
Lisa A
30 jun 2021
mycket bra.PROFESSIONEL
Laura B
23 jun 2021
Yogev är unik. Har hjälpt mig i mig i mer än 10 år. Allt från brist på energi, hantera hög stress, till att bota förkylningar, magproblem, och nack/rygg smärtor. Senast hjälpte Yogev mig och min fru att komma snabbt tillbaka från COVID-19 och få tillbaka energin. Jag kan inte rekommendera Yogev nog. Både vad gäller behandligar och kurser.
Jonas B
19 jun 2021
Yogev är fantastisk kunnig!
Tanja C
9 jun 2021
Yogevs akupunktur har verkligen gjort skillnad för mej. Sökte för utmattning och PMS. Redan efter första behandlingen kände jag mej mycket lugnare och en del symtom försvann. Nu går jag 1 gång/månad och har nästan inga symtom alls. Känner mej helt trygg med behandlingarna och fascineras djupt av Yogevs kunskap!
Annsofi E
9 jun 2021
Upplever att behandlingen fungerar och att Yogev är mycket kompetent och lyhörd.
Maria N
22 maj 2021
Så tacksam att jag hittade hit. Yogev är oerhört lyhörd och kunnig. Redan efter den första behandlingen kände jag hur kroppen svarade på ett sätt som jag inte upplevt tidigare. Har obalanser (IBS mm) och känner mig fullständigt trygg med att komma till rätta med allt. Rekommenderas varmt!!
Liselotte B
3 maj 2021
Jag bemötes inte av den djupa kunskapen inom Ayurveda som jag hade hoppats på, och jag känner att jag inte fick en tydlig vägledning framåt.
Verifierad kund
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 4 maj 09:32
Tack för din omdöme. Jag har gått på ett år Ayurvedisk rådgivare utbildning hos Ayurvedisk läkare för att kunna ge enkla råd om hur kan man leva mer balanserad enligt din dosa, rätt kost, aktivitet, livsstil, känslor eller beteende som kan blockera oss osv. När jag märker att obalansen ligger djupare så kan jag anvisa dig eller kunden vidare till en Ayurvedisk läkare i Stockholm som jag samarbeta med. Du få gärna kontakta mig igen och ställa frågor så kan jag ge dig en tydligare bild av din situation. Varma hälsningar Yogev
29 apr 2021
Mycket bra, kunnig och lyhörd. Jag har fått hjälp med magproblem och upplevde redan efter första besöket positiva förändringar.
Verifierad kund
26 apr 2021
Excellent
Idit
27 mar 2021
Jag fick diagnosen "normal tryck glaucom " för ca 2 år sen. Glaucom/grönsvart innebär att synnerven förtvinar och leder över tid till blindhet. Jag fick veta att trots trycket låg inom normal nivå, så var behandlingen som erbjöds ändå att sänka trycket. Med droppar, laser, operation. Jag fick också till mig att sänka ett normal tryck är svårt. Av dropparna fick jag besvärliga biverkningar. Laser fungerade inte. Operation återstod. Jag tänkte: Nej. Det här handlar om något annat. Jag har googlat, läst, sökt. Tillslut hittade jag en klinik I Norge som anordnar resor till Kina för att behandla glaucom med akupunktur och örter. Hade inte coronan härjat, hade jag rest dit. Direkt. På så vis kom jag I kontakt med Yogev/Shendao. Yogev ser på helheten. Vilka obalanser som orsakar sjukdomstillstånd och sätter nålar därefter. Efter tre behandlingar hos Yogev så var det dags för ännu en kontroll på ögonkliniken. Resultatet var att trycket på de båda ögonen samtidigt var de lägsta på dessa 2 år. Jag är otroligt tacksam över att jag kom i kontakt med Yogev! En spännande resa. Namaste//
Marit J
22 feb 2021
Jag rekommenderar Yogev Varmt till alla! Så kunnig och lyhörd. Jag har haft stor problematik med min kropp och bla mina organ. Mår absolut bättre efter akupunktur behandling av Yogev. Han jobbar verkligen på djupet och gör skillnad inte bara i nutid utan även för framtiden med sin behandling.
Carina N
29 dec 2020
Jag blev ganska allvarligt drabbad av covid-19 med sjukhusvistelse . Kraften i muskler blev svagare även mina lungor och hade huvudvärk dygnet runt. Redan efter första behandlingen började mina krafter komma tillbaka steg för steg och mina lungor stärkas,även huvudvärken började försvinna. Rekommenderar verkligen behandlingen.
Christina J
9 dec 2020
Rekommenderar starkt Yogev och hans behandlingar!!!
Kajsa S
26 nov 2020
Med hela mitt hjärta vill jag rekommendera Yogev på Shendao! Det tar tid att läka, tro på processen. Naturens läkande kraft finns inom dig! Under mina första behandlingar tvivlade jag starkt, allt var mörkt. Jag hade under flera år sökt hjälp via sjukvården utan resultat. Idag drygt tre månader senare, med behandling varannan vecka och sedan en gång i månaden á två gånger, är jag helt symptomfri. Det var stundom en resa i motvind, men plötsligt en dag vände det och sen den dess har jag sett små framsteg för varje dag. För att påbörja läkningsprocessen behöver kroppen rätt förutsättningar, utifrån just din individuella anatomi. Yogev hjälper dig och din kropp till rätt utgångspunkt för att inleda en sådan - naturlig - läkningsprocess. Kroppen gör sen resten av återuppbyggnaden. Yogev har ovärderliga kunskaper och erfarenheter. Är du öppen för att tro och lita på, samt ta emot Yogevs hjälp och välvilja, kommer det ge med sig goda resultat på såväl din fysiska som psykiska hälsa. Hos Yogev läker du inte bara sjukdomssymptom, utan får hjälp att bygga upp och bibehålla hållbar och långvarig hälsa. Yogev vill med hela sitt hjärta hjälpa människor hitta balans i livet! Tack!
Sofie H
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 26 nov 2020 17:06
Fantastisk Sofie att du delar med dig din resa och den läkningsprocess som varje människa har i sig. Klassisk akupunktur och Ayurveda är metod och hjälpmedel som hjälper processen. Tack så mkt Varma Hälsningar Yogev.
19 okt 2020
Mycket bra!
Marie F
15 okt 2020
Mycket proffesionell och kunnig personal. Trevlig lokal.
Johanna C
6 okt 2020
Lugn och avslappnande miljö. Doftade gott. Behandlingen diskret och avkopplande. Det var mitt första besök så jag vet inte hur behandlingen kommer att hjälp än. Det visar sig.
Verifierad kund
22 sep 2020
Mycket rogivande. Ska gå några gånger till hoppas på bra resultat.
Jenny S
18 aug 2020
Mycket trevligt bemötande och ingav tillit. Verkar kunnig inom sitt område
Kajsa S
4 aug 2020
Det var min första akupunktur behandling, så lite tidigt att utvärdera. Jag fick fint bemötande och kände mig trygg. Har stora förhoppningar att få förbättrad hälsa med hjälp av behandlingarna!
Marie Å
3 aug 2020
Lugnt och fint
Anita G
27 jul 2020
Alltid bra mottagande. Proffsig utförande.Har under 1 års tid hjälpt mig otroligt mycket jämfört med flera års vanlig sjukvård som inte givit något resultat.
Annika E
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 28 jul 2020 08:25
Tack Annika för att du delar med dig av din erfarenhet! Det finns så många som lider länge utan att få rätt hjälp och få som vet hur och var dom ska hitta den hjälpen.
22 jul 2020
Wow...en behandling...sån effekt...blev så avslappnad på bordet av 5 nålar....kom hem å sov djupt i 2 tim på gräset...så skönt , det var länge sen. Ser fram emot fler behandlingar
Lis B
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 22 jul 2020 21:19
Vad härligt att höra tack. Hälsningar Yogev
19 jul 2020
Mycket bra. Trevligt bemötande. Hoppas att mina besvär blir bra!
Anneli L
27 jun 2020
Very professional..phisical and spiritual uplifting.i
Laura B
9 jun 2020
Har varit jätte nöjd , hoppas det blir samma på dem andra bokade tider med
Faisal A
9 jun 2020
Så rätt för Mig
Maria N
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 9 jun 2020 12:39
Tack Maria, jag försöker att hitta rätt behandling för varje patient, det är mitt mål efter 20 år som behandlare.
Massage Uppsala > ShenDao Akupunktur & Ayurveda
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter