Personlig Tränare Sundsvall

Letar du efter personlig tränare i Sundsvall? På TimeCenter kan du boka tid online för personlig tränare i Sundsvall snabbt och enkelt.
Sundsvall
Östra Långgatan 17, Sundsvall
4.9
(382)
Nya tider läggs ut sista helgen varje månad för nästkommande månad. Brand New Balance hittar du hos Mediform i Sundsvall. Hos Leif får du effektiva behandlingar som går ut på att släppa på spänningar, öka blodcirkulationen, behandla spända och skadade muskler. En terapeutisk massage syfte är att, dels som i den klassiska massagen, mjuka upp stela muskler, öka kroppens lymf- och blodgenomströmning samt ämnesomsättning. Med den kan man lokalt behandla områden som stressats till smärta och rörelseoförmåga. Behandlingen kan kompletteras med töjning av de muskler som påverkar det skadade området. Detta hjälper musklerna att återfå sitt naturliga rörelseomfång och sin funktion. Beroende på problemets natur kan även specialanpassade rehabprogram upprättas.
Torggatan 9, Sundsvall
4.8
(3949)
Vi byter bokningsportal den 1 februari, tider efter den 31/2 2024 ska bokas i annan portal. Ni hittar den via vår hemsida, www.teamed.se Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta skapar för er. Teamed i Sundsvall har idrottsmedicin som specialité. Våra tjänster passar lika bra till dig som vill ha en fungerande kropp i vardagen eller nå medaljen inom din idrott. Vårt Team består av naprapater, fysioterapeuter, hälsocoacher och massörer. Vi har ett eget fullt utrustat gym för en personligare träning. Följ och gilla oss även på Facebook.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter