Frisör i Sundsvall

Hitta och boka frisör i Sundsvall online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Sundsvall
Köpmangatan 28, Sundsvall
De erfarna frisörerna på Agaton Sax gör allt för att man ska få en skön och avkopplande stund på salongen under behandlingen. Detta är en salong där frisörerna alltid sätter klienten i centrum och fokuserar på att tillgodose deras önskemålen i frisörstolen. De ger alltid de bästa tips och råden om hur man håller sin hrisyr snygg långt efter besöket. På Agaton i Sundsvall är man välkommen för uppsättning och styling för festliga tillfällen, eller bara en vanligt klippning med slingor eller permanenta. Systersalong ligger i Sörberge och erbjuder samma utbud av upplevelse.
Fridhemsgatan 76, Sundsvall
I Skönsmon, en kort promenad från Sundsvalls centrala stadsdel stenstan ligger frisörsalongen Klipperiet. En härlig skönhetssalong med charmig atmosfär som man kan relaxa och bli bortskämd i med en av salongens trevliga behandlingar och tjänster. Här arbetar en kreativ och erfaren frisör för hela familjen som erbjuder det mesta inom hårvård. Här kan man bli bortskämd med allt från permanenta till klipp, slingor och färgning av både hår, fransar och bryn.
Vikingavägen 43e, Sundsvall
Välkommen till en herrfrisör med anor från 1969. Här sitter du i en äkta barberstol och frisörer som kan konsten med traditionell klippning, styling och rakning. Vi erbjuder dig en rad olika barberarbehandlingar och våra barberare ser naturligtvis till att du blir väl omhändertagen. Hos oss får du uppleva en klassisk barbering och klippning samt massor av tips på hur du ska sköta ditt hår och skägg på bästa sätt. Välkommen till oss på Granlo herrfrisering!
Bölevägen 9, Sörberge
De erfarna frisörerna på Agaton Sax gör allt för att man ska få en skön och avkopplande stund på salongen under behandlingen. Detta är en salong där frisörerna alltid sätter klienten i centrum och fokuserar på att tillgodose deras önskemålen i frisörstolen. De ger alltid de bästa tips och råden om hur man håller sin hrisyr snygg långt efter besöket. På Agaton i Sörberge är man välkommen för uppsättning och styling för festliga tillfällen, eller bara en vanligt klippning med slingor eller permanenta. Systersalong ligger i Sundsvall och erbjuder samma utbud av upplevelse.

Letar du efter en frisör i Sundsvall? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter