Massage Duved

Upptäck den bästa massagen i Duved. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Duved
Ol Persvägen 1, Duved
4.9
(95)
På onsdagar hittar ni mig nu på PAUS i Duved. Välkomna!
5.0
(2)
Edsåsdalen 664, Undersåker
4.9
(71)
Jag heter Elisabeth Lisa Green och är utbildad i akupressur för både människa och hund. Även för öronakupunktur och TuiNa massage samt Akupressur Yoga enligt Tradionell Kinesisk medicin TCM. Jag finns till för att hjälpa er med olika krämpor och besvär genom akupressur , öronakupunktur eller varför inte en skön massageTuina, som startar självläkningen och skapar energi i kroppen, äben bra för stela muskler Även SPA behandlingar tex. härlig ansiktsrengöring med ansiktsmassage, fot- och handpeeling, Hot Stone massage med unika varma lava stenar som ger en total avslappning. Kinesisk medicin är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under ca 5000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken som samlas i dagens TCM. // Tack för vinter 2019, eftersom det finns intresse och behov även under sommar 2019 kommer jag att besöka Edsåsdalen 2 tisd/månunder Juni&Juli se schema för tider . VÄLKOMNA ! .
Årevägen 75, Åre
4.9
(95)
Vårt fokus är en kropp utan spänningar och ett avslappnat sinne. Behandlingen anpassas efter dina behov. Tekniker som används är idrottsmassage, triggerpunktsmassage, avslappnande massage, healing och zonterapi. Välkomna!
Helleberg 503, Alsen
4.9
(71)
Jag heter Elisabeth Lisa Green och är utbildad i akupressur för både människa och hund. Även för öronakupunktur och TuiNa massage enligt Tradionell Kinesisk medicin "TCM". Jag finns till för att hjälpa er med olika krämpor och besvär genom akupressur , öronakupunktur , rygg och nackmassage, eller varför inte en skön Aroma massage för hela kroppen med hand och fot peeling , som startar självläkningen och skapar energi i kroppen. Erbjuder även Hot Stone massage med speciella lava stenar som är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Lyxig SPA ansiktskur för rengöring av huden Kinesisk medicin är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under ca 5000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken som samlas i dagens TCM. .
Thoméegränd 9, Östersund
Beläget på Thoméegränd 9 i Östersund hittar du Rygg- & nackspecialisten. Här möts du av naprapater med gedigen utbildning och mycket kunskap. Med hjälp av en grundlig undersökning av din kropp skapar naprapaten sedan ett upplägg som passar just dig. Efter besöket är det vanligt att du får råd och övningar för att förebygga framtida besvär.
Hårsta 194, Järpen
4.7
(39)
Nu drar vi igång med att hälsa Malin välkommen till Hårsta Hälsan. Hon börjar i maj och finns här på dagtid. Boka in en vårspecial avslappnande massage med ansiktsritual till rabatterat pris maj ut. Mvh Maria
Litsvägen 33b, I Källaren, Östersund
4.9
(307)
Jag masserar endast i kombination med kraniosakral terapi. Ett tips från coachen, om du bokar, läs adressen och bekräftelsen. Adressen visas 5 gånger under bokningens gång. Sedan får du även bekräftelsen, där står adressen 3 gånger. I påminnelsemejlet står adressen och i sms:et 2 timmar innan din bokade tid står adresserna för lokalen och parkeringen. (plus portkoden) Jag masserar men i kombination med biomekanisk kraniosakral terapi, 30 minuters kranio först och sedan 40 minuters massage utifrån dina problemområden. Eller, för dig med klippkort. Denna variant ger dig en bra avslappning för nervsystemet, de fem diafragmorna behandlas samt de kraniala nerverna får en putt så att de jobbar som de ska. Du blir mer mottaglig för massagen som är individuellt upplagd. Är skallens ben i restriktion fungerar inte heller skallens nerver som de ska.

Boka massage i Duved online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter