Frisör Duved

Letar du efter frisör i Duved? På TimeCenter kan du boka tid online för frisör i Duved snabbt och enkelt.
Duved
Ol Persvägen 1, Duved
4.9
(205)
Välkommen till Paus frisör & yoga i Duved. Jag erbjuder hårvård för hela familjen och jag arbetar med miljövänliga produkter och behandlinger som tex uppljusning och slingor med lera och örtfärger. Håret får en naturlig glans och lyster. Grått hår kan dämpas på ett mjukare sätt. Om du inte hittar en tid som passar i online bokningen så ring gärna: 070-2640282. Välkommen! YOGA: Klasser i Kundaliniyoga och meditation. Gongvila, Breathwalk/uteyoga. Både online och fysiskt på plats. Helg-arrangemang med yoga/vandring/turåkning. Läs mer på hemsidan. Varmt välkommen hälsar Kristin!
Gammalvägen 9b, Duved
5.0
(176)
HÅRSTUDIO Erbjuder allt innom hårvård även Hairtalk Extensions, Bruduppsättningar, Avancerade färgtekniker, Lashlift, Browlift, Hår-Hudvård, Håltagning Blomdahl samt makeup från Maria Åkerberg. Märken: Maria Åkerberg, Bjórk & Olaplex Går även bra att boka tid på 0725547462 Varmt välkomna!
Geijerbacken 10, Storlien
5.0
(101)
Fjällfin Frisör ligger centralt belägen på Storlien Högfjällshotell. Jag erbjuder det mesta inom hårvård för hela familjen. Det går även att boka form av bryn, bryn och fransfärg. Jag jobbar med wellas färger och säljer även deras produkter. Välkommen in i en behaglig miljö med spakänsla!

Letar du efter en frisör i Duved? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter