Fotvård Duved

Letar du efter fotvård i Duved? På TimeCenter kan du boka tid online för fotvård i Duved snabbt och enkelt.
Duved
Gammalvägen 9b, Duved
4.9
(292)
Välkommen till Fjällfötter! Här kan du kan få hjälp med förhårdnader, vårtor, liktornar, svamp, nageltrång, tjocka naglar mm. Naturligtvis kan ni boka en vanligt uppfriskande fotvård mera åt det friskvårdshållet. Lymfmassage är det senaste tillågget i menyn. Jag är diplomerad Medicinsk fotterapeut vid Axelssons Gymnastika Institut i Stockholm och är medlem i Sveriges Fotterapeuter och har behandlingsskadeförsäkring. Jag tar inte bort schellack eller konstgjorda naglar.
Storgatan 19, Östersund
4.8
(1354)
Gå & Löpkliniken, med fem kliniker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar. Våra ortopedtekniker provar ut och tillverkar ortopediska inlägg, fotbäddar och skoinlägg och i klinikerna finns ett brett utbud av personligt anpassade löparskor, promenadskor, sandaler och gympaskor. Vi är nördar som lever och andas vårt jobb. Vi kan privat sitta på en flygplats i väntan på vårt plan och se olika människor passera förbi, och då tänka att han har opererat vänster knä, en annan kan ha en utsliten höft, en tredje har olika långa ben. Vi analyserar. Vi älskar att se på folk hur de rör sig. Vad har de för fotisättning och hur är deras fötter formade? Vi lever och andas vårt jobb.

Letar du efter fotvård i Duved? Då har du hittat rätt! Hitta en fotterapeut och boka fotvård - onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter