Fotvård Duved

Letar du efter fotvård i Duved? På TimeCenter kan du boka tid online för fotvård i Duved snabbt och enkelt.
Duved
Gammalvägen 9b, Duved
4.9
(420)
Välkommen till Fjällfötter i Duved, ca en mil från Åre by västerut. Här kan du kan få hjälp med förhårdnader, vårtor, liktornar, svamp, nageltrång, tjocka naglar mm. Man behöver inte vara gammal eller sjuk att boka en medicinsk betingat fotvård, det räcker att fötterna har problem. Naturligtvis kan ni boka en vanligt uppfriskande fotvård mera åt det friskvårdshållet, med lite mera massage. Pedikyr är inte min grej: Jag kan inte måla naglar fint, inte heller tar jag bort schellack eller konstgjorda naglar. Medlem i Sveriges Fotterapeuter och har behandlingsskadeförsäkring. (Jag har ingen avtal med Regionen så jag kan inte ta emot remisser för varken fotvård eller lymfdrenage) Lymfmassagen bokar du enklast via mig. Ring eller skicka sms/mejl. Jag fortsätter utbildar mig inom hund: Hundbeteendeutredare (=fd hundpsykolog ) och Friskvårdsinstruktör (hos Hundsteg) Kontakta gärna om du vill hjälp med privatträning eller om du har önskemål om någon kurs.
Storgatan 19, Östersund
4.8
(1587)
Gå & Löpkliniken, med fem kliniker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar. Våra ortopedtekniker provar ut och tillverkar ortopediska inlägg, fotbäddar och skoinlägg och i klinikerna finns ett brett utbud av personligt anpassade löparskor, promenadskor, sandaler och gympaskor. Vi är nördar som lever och andas vårt jobb. Vi kan privat sitta på en flygplats i väntan på vårt plan och se olika människor passera förbi, och då tänka att han har opererat vänster knä, en annan kan ha en utsliten höft, en tredje har olika långa ben. Vi analyserar. Vi älskar att se på folk hur de rör sig. Vad har de för fotisättning och hur är deras fötter formade? Vi lever och andas vårt jobb.

Letar du efter fotvård i Duved? Då har du hittat rätt! Hitta en fotterapeut och boka fotvård - onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter