Fotvård Helsingborg

Letar du efter fotvård i Helsingborg? På TimeCenter kan du boka tid online för fotvård i Helsingborg snabbt och enkelt.
Helsingborg
Bruksgatan 5, Kävlinge
4.8
(420)
From 1/3 2024 har jag ny prislista. På Elimasalongen tar jag hand om alla dina sinnen och hela din kropp. Jag kan erbjuda dig en skön massage från topp till tå eller tvärtom. Mina tjänster innefattar massage, fotvård och manikyr. Välkommen att boka en behandling eller en kombobehandling för att känna dig riktigt tillfreds. Jag finns på Hantverksgården i Kävlinge på Bruksgatan 5. Ta vara på tiden, unna dig en massage eller skön fotvård och njut av nuet. Välkomna! Jag rekommenderar dig att lämna dina smycken hemma.
Rörsjögatan 24, Malmö
Jag håller till hos Janets Fotvård i Malmö. Varmt välkommen! Medicinsk fotvård är något för alla. Både i förebyggande och behandlande syfte. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig! Vid akut nageltrång ring direkt så hittar vi en tid snarast! Produkterna jag använder är noga utvalda. Lackning med nagellack och shellac används från märket CND.
Holmgatan 4, Malmö
Jag håller till hos Holmgatans friskvård i Malmö. Det går bra att använda Hälsoresurs och Epassi hos mig. Varmt välkommen! Massage är något för alla. Både i förebyggande och behandlande syfte. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

Letar du efter fotvård i Helsingborg? Då har du hittat rätt! Hitta en fotterapeut och boka fotvård - onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter