Fransförlängning Gävle

Upptäck den bästa fransförlängningen i Gävle. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Gävle.
Gävle
Södra Kungsgatan 57, Gävle
4.9
(361)
Salongen är belägen på söder i Gävle södra kungsgatan 57. Byggnaden är en charmig antik trä hus som lyfts av den renoverade och modernt inredda lokalen där man kan njuta av en unik atmosfär och trevlig personal. Salongen erbjuder ett lyxigt utbud Inom skönhetsbehandlingar, vi är experter i allt inom vaxning och massage och självklar strävar vi efter att vara bäst i både resultat och service.
Atlasgatan 8, Gävle
5.0
(107)
På den ljusa och moderna Salong Sandri kan man slappna av i en lugn och härlig atmosfär där man alltid får ett varmt bemötande. Här erbjuder man kvalitétsbehandlingar med garanterade resultat. Här finns specialister på naglar, vaxningar samt fransar och bryn. Salongen erbjuder allt från microblading 3D bryn, Shellac, fransk manikyr och glitternaglar till brasiliansk helkroppsvaxning.
Kungsgatan 79, Uppsala
4.4
(32)
Är certifierad inom fransförlängning & Lashlift browlift keratin behandlingen och BrowHenna. 🌸 Jag gör singel, mix, volym & megavolym. Innehar F-skatt 🌸
Lassbo 112, Hedemora
4.9
(343)
I Lassbo en bit utanför Hedemora hittar man Maddes Frisyr och dressyr. En professionell frisörsalong som i en öppen och trevlig miljö och man får alltid ett varmt och personligt bemötande av salongens frisör. Här utförs alla typer av hårbehandlingar som klippning, styling, färgning, permanent, uppsättning och Olaplex behandlingar. För att hålla frisyren vacker långt efter besöket kan man alltid få värdefulla hårvårdstips.
Stationsgatan 3B, Hedemora
5.0
(3)
Hej & välkommen hit! Jag är certifierad & diplomerad inom lashlift, browlift & fransförlängning. Här kan du förvänta dig en behandling av hög kvalitet med fokus på kundens önskemål. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig via sms eller mail. Hoppas vi ses!

Letar du efter fransförlängning i Gavle? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter