Fransförlängning i Gävle

Boka fransförlängning på ett hundratal franssalonger i Sverige.

Gävle
Jansasgatan 6, Sandviken
Kattiz jobbar med singel flatlashes, C-böj & D-böj och i längder från 8 mm - 14mm, samt volymblandning! Om du helst vill ha vanliga singelfransar så finns även dessa! Vi resonerar oss fram tillsammans vad som passar dig! Lisa arbetar med gele. Här kan du välja allt mellan gelelack på dina naturliga naglar till förlängningar i olika längder och former med vackra designer! Kom i tid till din behandling! Tänk på att den tid du bokat är den tid jag har avsatt för dig! Avboka via bokningssidan om du inte har för avsikt att komma till din bokade tid. EJ AVBOKAD TID DEBITERAS! Avbokning senare än 24 timmar före debiteras med 50%, "No show" debiteras med 100%! Åldersgräns 18 år! När du bokar tid godkänner du bokningsreglerna!
Kyrkogatan 14, Gävle
Vi har många års erfarenhet i branschen. Konkurrensen är tuff men vi har som målsättning att lyckas. Det som vi gillar mest är att ta fram kundens personlighet i allt från, nagelvård, vaxning,förläggning av fransar, 3D ögonbryn, ekologisk hudvård till de små detaljerna. Vi trivs med att göra det som vi är bäst på! I vår bransch slutar man aldrig att inspireras. Inspirationen finns överallt och vi älskar att vara kreativa. Vi håller oss alltid uppdaterade och går på kurser och visningar för att alltid hålla koll på dom senaste trenderna samt teknikerna. Hoppas du trivs som kund hos oss. Har du några synpunkter, eller kanske något du tycker vi saknar i sortimentet, är vi alltid tacksamma för dina kommentarer.
Norr Nävde 57, Avesta
Välkommen till Salong LYXRUM! Här kan du boka tid för det mesta inom hårvård.
Kyrkogatan 29, Gävle
Lassbo 112, Hedemora

Letar du efter fransförlängning i Gavle? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter