Ansiktsbehandling Gävle

Letar du efter ansiktsbehandling i Gävle? På TimeCenter kan du boka tid online för ansiktsbehandling i Gävle snabbt och enkelt.
Gävle
Kyrkogatan 14, Gävle
4.9
111 omdömen
Salongen är belägen på Berggrenska Gården i på Kyrkogatan i centrala Gävle. Här möts du av 1800-tals stämningen på gården som lyfts av den renoverade och modernt inredda lokalen där man kan njuta av en unik atmosfär och trevlig personal. Salongen erbjuder ett lyxigt utbud av de senaste skönhetsbehandlingar som fransförlängning, formning av fransar och bryn och kosmetiska tatueringar av 3D-bryn. Andra populära behandlingar inkluderar brasiliansk vaxning, massage och ansiktsbehandlingar.
Parkvägen 2, Alunda
4.9
117 omdömen
I centrala Alunda på salongen Anns Frisering möts man av erfarna frisörer och stylister som har koll på de senaste trenderna. Här upplever du behandlingar i en modern salongsmiljö och blir ordentligt ombonad av den kreativa och trevliga personalen. På salongen erbjuds allt inom professionell hårvård såsom klippning, färgning, slingor, ögonbryn och uppsättning. För en komplett upplevelse erbjuds även ansiktsbehandlingar med ekologiska och vegetabiliska hudvårdsprodukter från Wise.
Valbogatan 23b, Gävle
5.0
1 omdöme
Västermalmsvägen 10, Falun
5.0
14 omdömen
Vår behandlingsklinik inne på YesBox Falun

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter