Frisör i Gävle

Hitta och boka frisör i Gävle online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Waldenströmsplan 2, Gävle
Mitt namn är Jonna Lundholm. Jag har arbetat som frisör sedan år 2000. Har varit innehavare av salongen Hairhouse i Gävle mellan åren 2001 – 2008 då jag också var arbetsgivare. Åren 2008-2010 ingick jag i teamet på skönhetssalongen Studio Q i Gävle. Åren 2010-2016 var jag delägare i Studio Mini AB På Nygatan 35 i Gävle. I april 2016 öppnade jag mitt eget företag Studio Mini By Jonna,som finns på Waldenströmsplan 2 bredvid symaskinsbutiken vid Folkets Hus i Gävle. Sedan april 2016 är jag endast verksam på Waldenströmsplan 2. Jag är en kreativ person och inspireras mest av mångfalden av kunder som ger mig alla ideér. Film och musik är en stor inspirationskälla till skapandet. Vill du ha en personlig frisyr och bli personligt bemött? Välkommen till mig
Rivägen 3, Storvik
Här lämnar du din hund i en lugn trygg miljö hos erfaren personal. Vi använder allergivänliga effektiva produkter av välkända märken och proffsiga kvalitets verktyg. Du betalar lätt med kort eller kontanter. Varmt välkommen.
Parkvägen 2, Alunda
Välkommen till ANN och MARIA. ANN är utbildad frisör och makeup artist och jobbar även med ansiktsbehandling. MARIA är utbildad frisör med Björn Axen examen. Vi jobbar i en modern salong och håller oss uppdaterande med trender och tekniker så du som kund känner dig trygg och får en lugn och behaglig behandling.
Norr Nävde 57, Avesta
Välkommen till Salong LYXRUM! Här kan du boka tid för det mesta inom hårvård.
Lassbo 112, Hedemora

Letar du efter en frisör i Gavle? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter