Yoga Gävle

Boka yoga på mer än 100 yogaklasser i Sverige.

Gävle
4.8
53 omdömen
Beläget i Uppsala hittar du skolgatans fotvård och massage. Här möts du av bästa kvalitet på behandlingar i en rogivande miljö. Kunden står alltid i centrum och med hjälp av terapeutiska behandlingar får du den hjälp du behöver. Terapeuten har lång erfarenhet av massage terapi, medicinsk fotvård och yoga. Yogaklasser erbjuds i små grupper.
Södra Kansligatan 22, Gävle
Träning, rörelse och glädje!
Vretgränd 16, Uppsala
4.9
16 omdömen
ShenDao är ett hälsocenter som erbjuder många olika typer av behandlingar och kurser, med syfte att lära känna sig själv bättre och genom det kunna göra de val som leder till utveckling, hälsa och välmående på alla plan. Vår huvudsakliga inriktning är traditionell kinesisk medicin, ayurveda, yoga och qigong. Vi finns i centrala Uppsala, nära stationen.
Vretgränd 16, Uppsala
Ett hälsocenter med brett utbud och med rötterna i österländsk läkekonst. Vi erbjuder yoga, ayurvediska konsultationer och behandlingar, akupunktur, massage samt en hälsobutik. PRISER : Provmånad 299 kr (endast för nya deltagare). Gäller 30 dagar från köpet. Månadskort 699 kr. Gäller 30 dagar från köpet.Terminskort jan-juni 3450 kr. Klippkort 10 ggr kostar 1499 kr och gäller ett år från köpet. Prova på en gång 100 kr (endast nya deltagare) Drop in 170 kr Vill du boka behandlingar - gå till https://www.timecenter.se/shendao/
S:t Olofsgatan 11, Uppsala
Välkommen till en av Sveriges första yogaskolor (etblerad 1981)! Vi önskar att du ska komma hit och uppleva yogans kärna. Matta finns att låna i yogasalen. Det är bara att boka och komma!
5.0
7 omdömen
Behandlingar i härlig miljö. Sitt i lugnet en stund före din tid och njut av en kopp the/kaffe.
Västermalmsvägen 10, Falun
5.0
7 omdömen
Vår behandlingsklinik inne på YesBox Falun
Västermalmsvägen 10, Falun
5.0
13 omdömen

Letar du efter yoga i Gavle med onlinebokning? Här kan du boka tid online för yoga i Gavle.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter