Yoga Gävle

Boka yoga på mer än 100 yogaklasser i Sverige.

Gävle
4.9
85 omdömen
Välkommen till Ecostudion på energigivande och avslappnade akupunktur. Tider finns tillgängliga på onsdagar i november och tisdagar i december. Kontakta mig om du inte hittar någon tid som passar så går det säkert att lösa.
4.9
140 omdömen
Beläget i Uppsala hittar du skolgatans fotvård och massage. Här möts du av bästa kvalitet på behandlingar i en rogivande miljö. Kunden står alltid i centrum och med hjälp av terapeutiska behandlingar får du den hjälp du behöver. Terapeuten har lång erfarenhet av massage terapi, medicinsk fotvård och yoga. Yogaklasser erbjuds i små grupper.
Västermalmsvägen 10, Falun
4.8
47 omdömen
Hej! Nu har vi stängt timecenter och öppnat upp för bokning och köp av träningskort i ett helt nytt system. Här är länken till nya systemet: https://yesboxfalun.gymsystem.se Har du ett befintligt medlemskap är det viktigt att du loggar in i det nya systemet med samma adress som du använder här, då ditt medlemskap ligger kopplat på den mailadressen. Uppstår det frågor eller problem; maila mig direkt på yesboxfalun@gmail.com Här är länken till nya systemet: https://yesboxfalun.gymsystem.se Med önskan om en trevlig vecka! //Catta med coachteam på YesBox Falun
Vretgränd 16, Uppsala
4.7
39 omdömen
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, holistisk, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning och tungdiagnostik. En kropp säger mer än1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar med några få nålar för varaktigt resultat Vi finns i centrala Uppsala, nära stationen.
4.9
19 omdömen
Behandlingar i härlig miljö. Sitt i lugnet en stund före din tid och njut av en kopp the/kaffe.
Västermalmsvägen 10, Falun
4.9
19 omdömen
Vår behandlingsklinik inne på YesBox Falun
4.9
19 omdömen

Letar du efter yoga i Gavle med onlinebokning? Här kan du boka tid online för yoga i Gavle.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter