Fransförlängning Kil

Upptäck den bästa fransförlängningen i Kil. Vi listar de salonger där du kan boka ögonfransförlängning med singelfransar och volymfransar. Boka snabbt och enkelt online professionell fransförlängning i i Kil.
Kil
Bergsmansgatan 19d, Karlskoga
4.9
(505)
20% RABATT PÅ PRX UNDER V47 & 48! 😍🔥 Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kurer. Rabatten dras i kassan. År 2016 startade Nella salongen NT Beauty med visionen att förenkla din vardag genom olika behandlingar. På NT Beauty kan du luta dig tillbaka och njuta av en stilren miljö med en personlig touch. Här känner man sig varmt omhändertagen och ombonad av de professionella terapeuterna som erbjuder exklusiva tjänster inom skönhet så som microblading, ansiktsbehandlingar, vaxning, lash- & browlift, singelfransar och volymfransar. På salongen kan du förvänta dig professionellt resultat med bra service. Vi erbjuder utbildningar inom lashlift och browlift för världskända märket Elleebana. Vi tar inte emot påfyllningar från andra stylister.

Letar du efter fransförlängning i Kil? Hitta en terapeut och boka online. Onlinebokning för fransförlängning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter