Naprapat Kil

Letar du efter naprapat i Kil? På TimeCenter kan du boka tid online för naprapat i Kil snabbt och enkelt.
Kil
Tryggebodavägen, Mullhyttan
4.8
(2473)
Naprapatjouren har behandlingar avLeg Naprapat och Cert.Massör i Örebro och Mullhyttan. Vid vår andra verksamhet NaturEvent har vi evenemang, kickoff, läger och friskvårdsdagar mm för enskilda, föreningar och företag. Även relax och hälsa i naturskön miljö. Stuguthyrning och rum i charmiga Sixtorp och Stenbäcken invid Bergslagsleden. Bröllopsarrangemang, restaurang, cafe och ställplatser , kiosk under säsong. www.sixtorp.com
Sundsgatan 1 B, Säffle
En naprapat är specialist på besvärstillstånd i rörelseapparaten, d v s kroppens muskler, leder och skelett. Naprapaten utreder, behandlar (manipulation, massage, stretching, ultraljud, dry needling, mobilisering m m) och ger råd om adekvat rehabilitering. OBS - Från och med den 1/9 2023 går det inte längre att boka via regionavtal.
Arenavägen 3, Kristinehamn
Jag jobbar med Reiki healing, massage och coachsamtal. Jag är även utbildad kundaliniyoga lärare och arbetar med avslappning och meditation. Jag och min man bor i ett litet hus på Kummelön, Kristinehamn. Det är en fantastisk natur runt omkring oss och vi älskar att pyssla i trädgården. Vi har en hund,två katter och en massa bin på gården.Jag älskar att röra på mig med promenader, yoga och träning på gym.
Västra Torggatan 15, Karlstad
Experter inom manuell behandling och utredning av rygg och ledbesvär, idrottsskador och arbetsrelaterade skador.

Letar du efter en naprapat i Kil? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din naprapat, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter