Rådgivning Kil

Letar du efter rådgivning i Kil? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Kil snabbt och enkelt.
Kil
5.0
(88)
Adress: Hagvägen 10, Kil Endast förbokade tider. Ej drop in. Lotti Strömberg som driver företaget, har arbetat som massageterapeut sedan 2010. Sedan 2019 stolt landslagsmassör via Parasport SWE, cykel. Företaget är anslutet till Kroppterapeuternas Yrkesförbund. Kvalitetssäkrad sedan 2011. Jag arbetar till 100% hur din kropp känns och vad din kropp behöver. Jag tillämpar passande massagetekniker och tänker din kropp och själ som en helhet. Inga konstigheter. OBS! Det finns hund i hemmet. Hon är inte med i behandlingsrummet.
Sandbäcksgatan 13, Karlstad
5.0
(88)
Proffsig och genomtänkt friskvård sedan 2010. Behandling på Sandbäcksgatan 13. Karlstad. En trappa upp. Hiss finns. Portkod får du i bokningsbekräftelsen. Har du inte fått bokningsbekräftelse, kolla i skräpposten. Var noga med att stava mailadressen korrekt, annars får du ingen bokningsbekräftelse. Betalparkering finns längs gatorna. Betalning av behandling via kort eller Swish. Kvitto skickas via Zettle till din mail. Återförsäljare av Umara. Beställ via min hemsida så tar jag med så du kan hämta ut från mottagningen.
Mobil Verksamhet. Ring För Info
4.8
(603)
Från och med maj 2023 kör vi mobil verksamhet i Värmland
Doktor Enwalls Väg 17 Kristinehamn, Kristinehamn
4.9
(390)
HälsoSara är ett företag som jobbar med hälsa och friskvård i fokus. Där du kan få professionell hjälp med massage samt goda tips och råd inom hälsa och friskvård. Jag som driver HälsoSara heter Sara Molinder och är dubbelt certifierad massageterapeut via Axelsons och Branschrådet svensk massage. Utöver mina två massage utbildningar så är jag även licensierad personlig tränare, certifierad spaterapeut och kostrådgivare. Välkommen med din bokning.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter