Massage Hudiksvall

Upptäck den bästa massagen i Hudiksvall. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Hudiksvall
Hamngatan 11, Hudiksvall
4.8
(53)
Kroppsterapeut med många års erfarenhet av både företag och privata kunder. Boka din behandling i kalendern. Hittar du ingen tid som passar så kontakta mig på telefon eller mail! OM FÖRETAGET Massageterapeut och zonterapeut (reflexolog) med 20 års erfarenhet. Alla behandlingar anpassas efter dina önskemål. För din trygghet är jag naturligtvis medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, välutbildad och ansvarsförsäkrad. Jag arbetar även med kognitiv samtalsterapi och coaching. Vill du veta mer om det eller boka ett möte så är du varmt välkommen att kontakta mig!
Magasinsgatan 5, Hudiksvall
4.9
(372)
Välkommen till en underbar oas mitt i Hudiksvall. Här får du en förstklassig aromamassage i en lokal där spa-känslan är närvarande. Varmt välkommen.
Stationsgatan 7, Delsbo
4.7
(266)
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning. En kropp säger mer än 1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar för varaktigt resultat. Vi finns i centrala Delsbo.
Norrvägen 16, Forsa
4.9
(372)
Välkommen till min lugna sköna plats i Forsa. Här får du en förstklassig aromamassage i gemytlig miljö. Varmt välkommen!
Söndagsvägen 4, Sundsbruk
4.8
(94)
Aktiv Hälsa & Friskvård - Erbjuder er Bl.a tjänster inom Massage, Hudvård, Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Fransar & Bryn, Tandblekning, Spraytan, Makeup mm
Östra Långgatan 17, Sundsvall
4.9
(387)
Nya tider läggs ut sista helgen varje månad för nästkommande månad. Brand New Balance hittar du hos Mediform i Sundsvall. Hos Leif får du effektiva behandlingar som går ut på att släppa på spänningar, öka blodcirkulationen, behandla spända och skadade muskler. En terapeutisk massage syfte är att, dels som i den klassiska massagen, mjuka upp stela muskler, öka kroppens lymf- och blodgenomströmning samt ämnesomsättning. Med den kan man lokalt behandla områden som stressats till smärta och rörelseoförmåga. Behandlingen kan kompletteras med töjning av de muskler som påverkar det skadade området. Detta hjälper musklerna att återfå sitt naturliga rörelseomfång och sin funktion. Beroende på problemets natur kan även specialanpassade rehabprogram upprättas.
Härjedalsvägen 163 B, Färila
5.0
(134)
Jag som driver Studio186 heter Petra Stener och utbildade mig till massageterapeut på Kroppsterapiskolan på Gran Canaria 2004. Jag är av Kroppsterapiskolan Diplomerad Massageterapeut. Av Branschrådet svensk massage Certifierad Massageterapeut och är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Jag innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring.
Torggatan 9, Sundsvall
4.8
(3949)
Vi byter bokningsportal den 1 februari, tider efter den 31/2 2024 ska bokas i annan portal. Ni hittar den via vår hemsida, www.teamed.se Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta skapar för er. Teamed i Sundsvall har idrottsmedicin som specialité. Våra tjänster passar lika bra till dig som vill ha en fungerande kropp i vardagen eller nå medaljen inom din idrott. Vårt Team består av naprapater, fysioterapeuter, hälsocoacher och massörer. Vi har ett eget fullt utrustat gym för en personligare träning. Följ och gilla oss även på Facebook.
Stängt Tillsvidare
4.9
(59)
Sussi hälsa & Kroppsterapi hittar du hos Birsta Business Center i Birsta. Susannes intresse för massage, friskvård och kost, kombinerat med utbildning som medicinsk massageterapeut ger dig en kvalitativ behandling och omhändertagande. Välj den massage som passar just dig bäst. Koppningsmassage, terapeutisk massage eller varför inte en helkroppsmassage. För din avslappning och välmående, allt efter ditt behov.
Östra Långgatan 17, Sundsvall
4.9
(34)
Ett stenkast från centrum på Östra Långgatan 17, hittar du GillaMassage hos Mediform i Sundsvall. händertagen av Linda. Linda är certifierad massageterapeut, registrerad Massörmästare och har jobbat med klassisk svensk massage i 10 år, så du kan känna dig säker på att du får en bra behandling.
Åkervägen 15, Fränsta
4.9
(59)
Sussi hälsa & Kroppsterapi hittar du på Åkervägen 15. Jag har ett arbetsrum hemma i mitt hus. Mitt intresse för massage, friskvård och kost, kombinerat med utbildning som medicinsk massageterapeut ger dig en kvalitativ behandling och omhändertagande. Välj den massage som passar just dig bäst. Koppningsmassage, terapeutisk massage eller varför inte en helkroppsmassage. För din avslappning och välmående, allt efter ditt behov.
Krejaregatan 2, Sundsvall
4.8
(18)
I Sundsvalls nya stadsdel Norra kajen hittar du Egohälsa. Här blir du omhändertagen av Madiore som har mångårig erfarenhet och utbildning både inom massage,terapi, föreläsningar och konsult. Boka en välgörande massage för rygg och nacke, eller gör den bästa investeringen, att jobba med dig själv? Boka tid för det du behöver och satsa på din hälsa inifrån.
Lindvägen 18, Matfors
5.0
(193)
Camilla Svensson jobbar som massör sedan 2016.
Ängomsvägen 9, Njurunda
5.0
(72)
Universitetsallén 10, Sundsvall
4.9
(687)

Boka massage i Hudiksvall online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter