Massage Åre

Upptäck den bästa massagen i Åre. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Åre
Handelshuset I Såå, Åre
4.9
104 omdömen
Åre HundRehab är Jämtland första och enda rehabiliteringscenter för hundar. Här erbjuds du hundsim, massage, stretching, laserterapi, neuromuskulär träning, kontrollerad muskeluppbyggnad och mycket annat. Vi hjälper hundar att komma i form!
Thoméegränd 9, Östersund
4.9
1252 omdömen
Beläget på Thoméegränd 9 i Östersund hittar du Rygg- & nackspecialisten. Här möts du av naprapater med gedigen utbildning och mycket kunskap. Med hjälp av en grundlig undersökning av din kropp skapar naprapaten sedan ett upplägg som passar just dig. Efter besöket är det vanligt att du får råd och övningar för att förebygga framtida besvär.
Litsvägen 33b, Nb, Östersund
4.9
170 omdömen
LYMFMASSAGE enligt Bebe Gransten Klassisk massage sedan 2005, Svenska Hälsoteamet. Regndroppsterapi, Eva Samuelsson Prismapraktien 2019 Öronakupunktur, Ortobionomi, kraniosakral terapi finns med i mitt tänk vid behandlingarna och detta är kurser jag gått under åren. Rehabtejpning Cool Company Skandinavien AB är det företag som sköter min egenanställning. De betalar in moms, skatt och andra avgifter samt sköter min fakturering.
Hårsta 194, Järpen
Maria Bärnström utbildade sig till friskvårdsmassör på Bergqvist massage & friskvård i Linköping med inriktning mot Svensk klassisk massage, triggerpunkter och idrottsmassage. Till att börja med erbjöd hon massage till de anställda som arbetade på den arbetsplats hon jobbat på i 13 år, Draka Kabel i Nässjö. Verksamheten utvecklads genom att hon iordningställde ett rum i bottenvåningen i sin villa. Ett samarbete med Friskvårdscenter i Nässjö resulterade i att verksamheten flyttade in i deras lokaler och gick in i en ny fas. Men då längtan till kärleken och Norrland tog överhanden gick flyttlasset till Åre kommun och en anställning på Copperhill Mountain Lodge spa- avdelning som massör. Det egna företaget fick stå tillbaka lite men då Coronakrisen tvingade hotellet att stänga blev det mer tid för det egna företaget. Hårsta Hälsan är nu redo för att ta hand om dig genom att erbjuda avslappnande massage, djupgående massage, idrottsmassage eller hjälpa dig med ett problemområde.

Boka massage i Are online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter