Massage Västervik

Upptäck den bästa massagen i Västervik. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Västervik
Rådhusgatan 37, Västervik
4.9
(98)
Välkommen till mig Carina Bergsten och min salong Bergsten Massage. Jag är utbildad diplomerad friskvårds massör på Stockholm Massage Academy. Lic.Lymfrådgivare och Lic.Lymfolog samt Lymfyoga instruktör Jag utbildar mig kontinuerligt inom olika behandlingar för att kunna erbjuda massage med kvalité. Min behandlingsmeny bygger på friskvård och egenvård för både kropp och själ. Verksamheten hittar du på Rådhusgatan 37 i centrala Västervik med närliggande parkeringsmöjligheter. Har du friskvårdsbidrag via ditt arbete kan du använda det till massage hos mig - jag är ansluten till Epassi. Salongen inbjuder till en harmonisk miljö där du blir väl omhändertagen och erbjuds en välgörande behandling. Min ambition är att förmedla en återhämtande och avslappnande stund - Att Bara Få Vara -
Folkparksvägen 17, Västervik
4.9
(1055)
För att du skall, kunna, orka och prestera det du vill på arbetet, hemma och fritiden. Vi utför massagebehandlingar, personligträning samt tränings och livssstilscoachning. I våra lokaler och på våran bokningssida hittar du även Anneli och Drängstugan - hud & harmoni.
Kvarngatan 4, Västervik
4.9
(101)
Ny adress from 2/4-24 Välkommen till Kvarngatan 4. Stängt hela v 13. Hos mig finner Ni kroppsbehandlingar, klassisk massage, healing/intuitiv massage. Använder mig också av orakelkort samt kristaller.
Linnégatan 17 A, Linköping
4.8
(449)
På Studio Fenix kan du välja mellan olika massager för att tillgodose vad just du behöver. Här kan du utnyttja friskvårdsbidrag från e-passi och Wellnet. Accepterar sena avbokningar om ni hör av er. Uteblir ni utan att meddela debiteras hela behandlingskostnaden. Rengör och spritar kontaktytor efter varje behandling och använder givetvis munskydd om så önskas. Varmt välkomna till Studio Fenix!
Storgatan 17, Borgholm
4.8
(478)
Varmt välkommen till min praktik i centrala Borgholm. Jag har arbetat som massageterapeut sedan 2000. Regelbunden massage ger balans åt kropp och själ och hjälper dig att klara av stressen som vi utsätts för i vårt dagliga liv. Vi är alla unika med olika förutsättningar och kroppar som behöver behandlas därefter. Jag jobbar med helheten och allt anpassas för dina behov. I sommar har jag öppet fram till 19 juli. Är åter tillbaka 12 augusti. Betalningsalternativ: swish, kontanter eller bankgiro. Jag säljer mina egna presentkort och klippkort. Även online via mejl. Jag utför inte någon massagebehandling under pågående infektion såsom förkylning/influensa.
Stenkumlaväg 7c, Visby
4.8
(234)
I Visby finns jag på Uniq Clinic på Stenkumlaväg 7 C. Jag använder olika tekniker för att åtgärda orsaker som skapat obalans, värk och trötthet i muskler och bindväv. Min healingmassage är mycket omtyckt och uppskattad. Den är djupverkande och utrensande på flera nivåer. Den klassiska massagen ökar blodcirkulationen och gör att musklerna slappnar av. Massageterapeutisk behandling fokuserar på de problem du vill ha hjälp med.Regndroppsmassagen är avslappningsmassage med lätt beröring och djupverkande eteriska oljor av högsta kvalitet. Med hjälp av Instant Transformation kan du åstadkomma omedelbara förändringar. Du kan även få medial vägledning i någon fråga eller i ett djupare perspektiv på din livsresa.
Götgatan 35, Linköping
4.7
(398)
LC skönhet och laserklinik erbjuder många olika behandlingar i form av skönhet, avslappning och hårborttagning, allt anpassat efter varje individs behov. Alla behandlingar börjar med en konsultation för att lära känna kunden och kundens behov för att därifrån skräddarsy den perfekta behandlingen för både kropp och själ.
Gökgatan 6, Vetlanda
3.9
(154)
I hjärtat av Vetlanda finner du Phalinne Thai massage. Känn den Thailändska atmosfären, dofterna och lugnet. Här erbjuds kroppsvård enligt thailändsk tradition och du kan välja mellan thaimassage, oljemassage samt fotmassage. Behandlingarna lämpar sig mycket väl för alla som behöver stresshantering eller öka sin flexibilitet. Här garanteras man ett kvalitetsbesök då massörerna har gedigen utbildning, lång erfarenhet och är certifierade.
Ågatan 4, Vetlanda
4.8
(626)
KM kliniken drivs av Tony Andersson (Kiropraktor) Malin Ek (Massör) och Anna Lönnander (Massör). Alla samarbetar med bl a Beslag & Metall samt tar emot rekvisitioner från övriga företag. De flesta idrottsföreningarna i Vetlanda nyttjar våra tjänster i varierande former. Vi erbjuder även stötvågsbehandling, lase, varma stenar massage, gua sha och lymfmassage.
Bryggerigatan 2/tors Plan, Hultsfred
4.6
(26)
På Hultsfreds Muskelvård jobbar vi mest med klassisk massage, i syfte att behandla dina onda muskler och leder. I en varm och välkomnande miljö, ända från väntrum till behandlingsrum, jobbar vi med att tillsammans med dig öka ditt välbefinnande och välmående. Som komplement till massage, och ibland som enskild behandling, erbjuds även öronakupunktur och behandling med en maskin vid namn Cavital. Manuell lymfdränage är en annan metod vi jobbar med, som kan hjälpa dig som kund att få ett bättre flöde i ditt lymfsystem. Vid frågor kontakta Caroline på 0739687693, eller via mail/messenger.
Sankt Larsgatan 9, Linköping
4.9
(123)
Välkommen till Jenny och Lilla Kliniken för behandlingar för lymfsystemet, mjuk massage och samtal. Jenny arbetar även med yoga och den kan du boka och läsa mer om på www.lillayogastudion.se
Sankt Larsgatan 9, Linköping
4.9
(133)
Välkommen till Marianne. Här kan du ta del av massage, koppning, rådgivning kring din hälsa och själslig support via det mediala.
Västra Svedengatan 7, Linköping
4.9
(841)
TimeOut har bytt namn till BioMek. Boka tid här: https://m.timecenter.se/cpasbiomekab/
Västantorp, Åtvidaberg
4.6
(131)
Det lilla extra för kropp och själ!
Storg. 29 A, Boxholm
4.9
(605)
Ingång från gatan Välkommen!
Sankt Larsgatan 21b, Linköping
4.9
(605)
Hitta hit: S:t Larsgatan 21, Ingång från gården genom grinden på S:t Larsgatan eller från Badhusgatan. Skyltat Kiropraktorklinik. Välkommen!
Västra Svedengatan 7, Linköping
5.0
(5)
F.D TimeOut nu BioMek BioMek hittar du på i-HUSETS tredje plan. Vi har alltid kunden i fokus och anpassar oss efter dina individuella förutsättningar, behov och önskemål. Vi är certifierade och välutbildade så du kan känna dig trygg och väl omhändertagen.
Köpmangatan 7, Oskarshamn
4.9
(414)
Massage, andningsmassage/terapi, koppning, personlig träning, gruppträning, kost och hälsa.
Åttinge Bredvassa, Loftahammar
5.0
(211)
Norralundsgatan 18, Norrköping
5.0
(141)
Berghagavägen 53, Holsbybrunn
4.9
(360)

Boka massage i Vastervik online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter