Massage Västervik

Upptäck den bästa massagen i Västervik. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Västervik
Dichmansgatan 2, Västervik
5.0
(73)
Ceriferad massageterapeut sen 2014 Håller till inne i gymmet på Malkars. Det är bara att slå sig ner i fotöljerna vid foajén, och om huvudingången är låst så kommer jag och öppnar åt dig. Tar endast swish och fakturering till företag. Klassisk svensk massage Där arbetar man först med att värma upp muskelaturen för att sedan jobba sig neråt mot spänningarna. Massage med muskelknutsbehandling En liten "tuffare" behandling för den som har bekymmer där man jobbar med bla. triggerpunkter. Idrottsmassage Där jobbar man med att få igång blodcirkulationen och aktivera musklerna och är inte så hård behandling. Perfekt inför eller efter ett lopp. Avslappningsmassage En behandling för den som behöver komma ifrån den stressiga vardagen och få slappna av. Kinesisk kopping Ett tillägg man kan göra på behandlingarna där man jobbar med att få en rörligare fachia. (Skriv till det i kommentarer ifall man vill boka in) 50:-
Folkparksvägen 17, Västervik
4.9
(835)
För att du skall, kunna, orka och prestera det du vill på arbetet, hemma och fritiden. Vi utför massagebehandlingar, personligträning samt tränings och livssstilscoachning. I våra lokaler och på våran bokningssida hittar du även Anneli och Drängstugan - hud & harmoni.
Östra Kyrkogatan 49, Västervik
4.8
(498)
Ensbovägen 8, Linköping
4.8
(191)
Välkommen på behandling hos mig, Jag anpassar din behandling efter ditt behov och muskulära problem. Eller bara en avkopplande behandling. OBS! Då jag har begränsade behandlingstider är det viktigt att du vid beställning av massage FÖRST bokar din behandling i min kallender därefter beställer du tjänsten i Benify portalen om du är ansluten. I annat fall gäller ordinarie pris eller när ditt friskvårdsbidrag är slut. Nya tider öppnas upp den 25-27:e i varje månad. Ensbovägen 8 i Linköping Ingång Feelgood Hus 450 OBS NYTT Sitt ned utanför Blodgivningensrummet. EJ I VÄNTRUMMET FEELGOOD P-plats utanför mitt i mot Feelgoodhuset Ingen avgift. Varmt Välkomna Din Massör Petra Sandberg Cert Massör/Laserterapeut
Götgatan 35, Linköping
4.7
(281)
LC skönhet och laserklinik erbjuder många olika behandlingar i form av skönhet, avslappning och hårborttagning, allt anpassat efter varje individs behov. Alla behandlingar börjar med en konsultation för att lära känna kunden och kundens behov för att därifrån skräddarsy den perfekta behandlingen för både kropp och själ.
Gökgatan 6, Vetlanda
3.9
(116)
I hjärtat av Vetlanda finner du Phalinne Thai massage. Känn den Thailändska atmosfären, dofterna och lugnet. Här erbjuds kroppsvård enligt thailändsk tradition och du kan välja mellan thaimassage, oljemassage samt fotmassage. Behandlingarna lämpar sig mycket väl för alla som behöver stresshantering eller öka sin flexibilitet. Här garanteras man ett kvalitetsbesök då massörerna har gedigen utbildning, lång erfarenhet och är certifierade.
Västra Svedengatan 7, Linköping
4.9
(582)
TimeOut i Linköping hittar du i I-huset. Här kan du vara säker på att du får den behandling du önskar. Koppla av med en avslappnande massage eller välj en idrottsmassage för en mer kraftfull och djupgående behandling. Du hittar även Hot-stone massage och andningsmassage här. Det erbjuds också Laserterapi och kinesiologitejpning. Samtliga terapeuter är certifierade så du kan känna dig trygg och väl omhändertagen. Läs mer om oss på http://timeoutlinkoping.se/
Ågatan 4, Vetlanda
4.9
(131)
KM kliniken drivs av Tony Andersson (Kiropraktor) Malin Ek (Massör) och Anna Lönnander (Massör). Alla samarbetar med bl a Beslag & Metall samt tar emot rekvisitioner från övriga företag. De flesta idrottsföreningarna i Vetlanda nyttjar våra tjänster i varierande former. Vi erbjuder även stötvågsbehandling, lase, varma stenar massage, gua sha och lymfmassage.
Sankt Larsgatan 9, Linköping
4.9
(104)
Välkommen till Marianne. Här kan du ta del av massage, koppning, rådgivning kring din hälsa och själslig support via det mediala. Marianne håller även yoga, då ska du kika på www.lillayogastudion.se för att läsa mer och boka.
Sankt Larsgatan 9, Linköping
4.9
(81)
Välkommen till Jenny för behandlingar för lymfsystemet, mjuk massage och samtal. Den här mottagningen är för kvinnor. Jenny arbetar även med yoga och den kan du boka och läsa mer om på www.lillayogastudion.se
Vasavägen 13, Linköping
4.7
(298)
Kalender för Drop In samt workshops och andra event. Var noga med att utläsa avbokningsregeler på varje enskilt event.
Humleplan 3, Oskarshamn
4.9
(134)
MI Friskvård är ett hälso och massage studio som erbjuder högkvalitativa massagebehandlingar.
Storg. 29 A, Boxholm
4.9
(473)
Ingång från gatan Välkommen!
Sankt Larsgatan 21b, Linköping
4.9
(473)
Hitta hit: S:t Larsgatan 21, Ingång från gården genom grinden på S:t Larsgatan eller från Badhusgatan. Skyltat Kiropraktorklinik. Välkommen!
Köpmangatan 6b, Oskarshamn
4.9
(294)
Massage, andningsmassage/terapi, koppning, personlig träning, gruppträning, kost och hälsa.
Åttinge Bredvassa, Loftahammar
5.0
(80)
Norralundsgatan 18, Norrköping
5.0
(96)
Finnögatan 1, Linköping
Beachvolleyboll, Padel, Event, Friskvård och hälsa. Varmt välkommen in till oss!
Berghagavägen 53, Holsbybrunn
4.9
(270)

Boka massage i Vastervik online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter