Massage Risögrund

Upptäck den bästa massagen i Risögrund. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Risögrund
Hamnvägen 35, Risögrund
5.0
123 omdömen
TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) förebyggande & behandlande friskvård som utgår från ett holistiskt perspektiv där kropp & själ hör i hop.
Lillbrogatan 17, Piteå
4.9
48 omdömen
Vi har sedan 2013 tagit emot både friska och sjuka hundar. Vi erbjuder simträning i tempererad bassäng, vibb, laserbehandling, butik med färskfoder, ledtillskott, samt kurser med framför allt fokus på nosarbete och friskvård. Vi ställer inga diagnoser. Behöver din hund utredning hjälper vi gärna med hänvisning till veterinär och klinik. Rehabbidrag är giltigt hos oss efter remiss från veterinär.
Vipvägen 18, Piteå
4.9
157 omdömen
Jennys Massage i Munksund, Piteå, utför individuellt utformade massagebehandlingar med kundens bästa i fokus. Friskvårdsbidrag använder många kunder här. Mejla jennybihagenmassage@gmail.com för att köpa presentkort. Ex.vis är privatkurs i massage för par en fin gåva att ge bort. Varmt välkommen!
Kungsgatan 24, Luleå
4.9
274 omdömen

Boka massage i Risogrund online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter